Alegerea celei mai bune alimente pentru pisoi

Punctul de sigiliu Birman Cat, kitten de 4 luni, bărbat

Felicitări pentru Kitten nou! Una dintre primele decizii pe care va trebui să le faceți este să alegeți o dietă adecvată pentru pisoiul dvs. Nutriția corectă este unul dintre cele mai importante aspecte ale îngrijirii pisoiului tău. S-ar putea să vă simțiți copleșiți de toate alegerile de pisică și pisicile de acolo. Unde începeți?

Kittenul dvs. probabil a fost deja înțărcat când va ajunge mai întâi la tine acasă. Dacă el mănâncă hrană de pisici de înaltă calitate și se descurcă bine, ar putea fi mai bine să-l continue pe acea mâncare. O schimbare bruscă a dietei poate duce la tulburarea gastrointestinală și poate crea și stres în timp ce el se adaptează noului său mediu. Cu toate acestea, dacă pisoiul dvs. a mâncat o alimentație mai mică de calitate, va trebui să-l transformați treptat la alimentele de pisici mai adecvate.

Kitten Food versus Hrana pentru pisici adulți

Când căutați hrana potrivită pentru pisici, este esențial să alegeți o dietă care să răspundă nevoilor pisicii dvs. în creștere. Pentru o creștere și dezvoltare adecvată a pisoiului, are nevoie de proteine ​​suplimentare, grăsimi, vitamine și minerale pentru a obține dreptul de început în viață. Proteina suplimentară este necesară pentru creșterea și dezvoltarea mușchilor puternici și a țesutului de susținere este esențială pentru acizii grași, ca purtător pentru vitamine solubile în grăsimi și pentru calorii suplimentare pentru energie. Mineralele, desigur, sunt necesare pentru dezvoltarea dinților puternici și a oaselor.

În timp ce mâncarea pentru pisici adulți nu vă va face rău pisoiului pe termen scurt, îl vinde pe scurt pe substanțele nutritive suplimentare de care are nevoie pentru o creștere activă, care are loc pe tot parcursul primului an al vieții sale. Căutați mâncare de pisică care are un Eticheta AAFCO afirmând că este completă și echilibrată pentru creștere. Unele alimente pentru pisici adulte sunt de fapt potrivite pentru pisoi. Acesta este motivul pentru care este important să citiți eticheta.

Cum de a alege cele mai bune produse de pisici

Pe măsură ce începeți căutarea pentru hrana pentru pisici, va trebui să decideți dacă doriți să alimentați alimente umede, uscate kibble sau ambele.

Standardul de aur este de a hrăni a alimente umede care este scăzută în carbohidrați și bogată în proteine. Pisicile sunt obligate de carnivore, adică au nevoie de proteine ​​de animale să supraviețuiască și să prospere. Nu au nevoie de alimente bazate pe plante. Pisicile au, de asemenea, nevoie de umiditate în dietele lor pentru a le menține bine hidratate. Excesul de carbohidrați și prea puțină umiditate poate duce la o varietate de probleme de sănătate mai târziu în viața pisicii tale. Pornirea pisicilor dvs. cu dieta optimă este cea mai bună modalitate de a obține înainte de probleme. Pur și simplu, mâncarea umedă este mai bună pentru sănătatea și longevitatea pisicii tale. În timp ce mai puțin convenabil și adesea mai scump decât alimentele uscate, veți găsi că merită să fie pe termen lung. De fapt, mulți veterici preferă acum pisicile să se afle pe un aliment mai recent de pisici conservate decât unul dintre alimentele uscate "Premium" mai ridicate, găsite în buticurile de companie.

Unii proprietari preferă alimente uscate de pisici, deoarece confortul - o pungă mare poate fi achiziționată și stocată timp de câteva săptămâni, făcându-l mai ușor și mai economic decât alte opțiuni alimentare. Dacă mergeți la acest traseu, alegerea unei alimente uscate de înaltă calitate este esențială. Multe alimente uscate sunt de calitate slabă, deci va trebui să faceți temele suplimentare pentru a găsi opțiuni nutritive. Alegeți cea mai mare dietă de proteine ​​posibilă. Orice alimente uscate are automat prea mulți carbohidrați pentru pisici, deci este cel mai bine să suplimenteze cu un fel de alimente umede.

Unii proprietari cum ar fi hrană uscată, deoarece este ușor să lași alimentele pentru pisica dvs. tot timpul. Această metodă "hrănire gratuită" nu este recomandată pentru pisicile adulte. Hrănirea liberă nu este neapărat o problemă pentru pisicile tinere, dar ar trebui să fie treptat înainte ca pisoiul să ajungă la vârsta de cinci sau șase luni. La pisicile adulte, hrănirea liberă duce adesea la creșterea supraalimentară și în greutate, deoarece pisoiurile ajung la vârsta adultă. În plus, este mai dificil să se monitorizeze aportul pisicii dvs. dacă păstrați castronul plin tot timpul.

Dacă alegeți să alimentați Kibble uscate, măsurați suma recomandată pentru vârsta și greutatea pisoiului dvs. Hrăniți de două până la trei ori pe zi. Cea mai bună metodă este utilizarea alimentatorilor interactivi sau Puzzle-uri alimentare pentru a face pisica ta "munca" pentru mâncarea sa. Un sistem de distribuire a alimentelor cum ar fi Doc și alimentator de vânătoare de interior Phoebe de fapt imită instinctul de vânătoare natural de pisici și poate împiedica o varietate de probleme de comportament pe drum.

Cum să modificați dieta pisicilor

Aducerea unei case de pisici este un moment interesant, dar trebuie să luați în considerare nevoile viitoare de sănătate și nutriționale ale animalelor de companie. Prin trecerea la o dietă de înaltă calitate acum, puteți îmbunătăți șansele sale pentru o viață lungă și fericită.

Începeți prin adăugarea unei cantități mici de alimente noi de pisici la alimentele sale existente, apoi crește treptat suma în fiecare zi. Măriți raportul dintre alimentele noi la vechime în fiecare zi pe parcursul a aproximativ 5-10 zile. Această tranziție lentă poate ajuta la prevenirea bolilor de stomac din cauza schimbării dietei. Încetiniți tranziția dacă pisoiul dvs. dezvoltă scaun moale. Dacă observați diaree, vărsături sau pierderea apetitului, aduceți pisoiul la veterinar. Acest lucru poate sau nu poate fi din noua dietă.

S-ar putea să găsiți că odată ce pisoiul dvs. are gustul alimentelor de calitate superioară, el va nasul prin Kibble pentru a găsi acele bucăți. În acel moment, puteți face trecerea la alimentele de calitate superioară pentru întregul dieta lui.

Urmăriți acum: de ce pisicile purr?

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Alegerea celei mai bune alimente pentru pisoi