Cum să-mi oprești câinele de la farting

Cum să-mi oprești câinele de la farting

Să-l confruntăm cu el - câinele tău farts și mai des decât să găsești pe toți plecând din cameră. Dacă vă aflați în această situație mai des decât de obicei, ați încercat probabil că cercetați, "# 8220;Cum să-mi oprești câinele de la farting.& # 8221;

Flatulența canine apare după o acumularea de gaze în tractul intestinal. Câinele dvs. ar putea să fute din orice motiv - pot să mănânce pur și simplu prea repede și să înghită aerul, sau ar putea să se lupte cu o stare de sănătate subiacentă. Deci, când întrebați cum să opriți un câine de la farte, Cel mai bine este să începeți cu motivul gazului excesiv al câinelui, astfel încât problema să poată fi tratată.

De ce câinii fart?

Este normal ca câinele dvs. să aibă flatulență atât de des. in orice caz, trecerea frecventă a gazului poate indica problemele care stau la baza Cu sănătatea digestivă a câinelui. Dacă câinele dvs. trece de multe ori, pot fi întâmpinați probleme gastrointestinale, alergii la mancare, intoleranțe alimentare, pancreatită, cancer de stomac sau aerofagia.

Probleme gastrointestinale

Multe probleme gastro-intestinale nu sunt cauzate de organisme infecțioase. Mai degrabă, cauzele lor includ supra-consum, alimente indigestibile, obstrucție din obiecte străine și ingestie de substanțe chimice. Problemele digestive sunt, de asemenea, cauzate de Ulcere gastrice, Inflamația și deficiențele enzimei. Aceste probleme cauzează semne cum ar fi vărsăturile, diaree, și gaze excesive. Dacă veterinarul dvs. suspectează că gazul câinelui dvs. este cauzat de o problemă gastro-intestinală, aceștia pot întreba despre dieta și obiceiurile de mâncare ale animalului tău. Majoritatea câinilor cu cazuri necomplicate vor răspunde la o simplă schimbare de dietă. Veterinarul dvs. poate recomanda o dieta care este extrem de digerabilă și scăzută în fibră.

Reacții alimentare adverse

Intoleranțe alimentare nu sunt distractive pentru nimeni, dar mai ales nu pentru câinii tăi flămânzi. Alimente intoleranțele apar atunci când câinele dvs. are dificultăți în a digera o anumită mâncare și are o reacție neplăcută la ea. Acest lucru poate provoca simptome inconfortabile, inclusiv balonare, durere abdominală și gaze excesive. Semnele pot apărea în orice moment și pot începe ore sau zile după consumarea elementului alimentar ofensator și pot continua ore întregi sau zile după aceea. Pentru a combate o intoleranță alimentară, veterinarul dvs. poate recomanda o dietă specializată pentru animalul dvs. de companie pentru a preveni viitoarele tulburări digestive.

Alergii la mancare apar atunci când câinele dvs sistemul imunitar răspunde la anumite alimente sau aditivi. Poate dura câteva luni sau ani pentru ca pooch-ul dvs. să dezvolte o alergie alimentară. Cu toate acestea, odată ce alergia alimentară se dezvoltă, va exista aproape întotdeauna o reacție slabă la alimente. Dacă câinele dvs. are o alergie alimentară, aceștia pot prezenta gaze excesive, vărsături, diaree, iritare a pielii și leziuni ale pielii pe față, picioare și urechi. În mod similar cu intoleranța alimentară, VET dvs. poate recomanda o dietă specializată pentru a evita orice reacții alergice viitoare. VET dvs. poate prescrie, de asemenea, antihistaminice sau corticosteroizi pentru a trata orice reacție alergică pe care o întâmpină pooch-ul dvs.

Pancreatită

Gazul excesiv este un semn comun al Pancreatită. Datorită pancreatitei, Gazul și materia toxică se acumulează în intestinul subțire, provocând balonare și crampe abdominale. Dacă acest gaz toxic se mișcă în sus, un câine poate avea dureri abdominale superioare, râde și plinătate. Când se mișcă în jos, acest gaz toxic provoacă flatulență, constipație, diaree și dureri abdominale inferioare. În timpul unui atac de pancreatită, câinele dvs. poate, de asemenea, să se hrănească cu capul coborât la podea. Deoarece prognosticul pentru pancreatită variază, este important să vă luați câinele la veterinar cât mai curând posibil. În timp ce cazurile ușoare necesită doar o schimbare de dietă, cazurile severe necesită un tratament agresiv.

câine farting
Înghițirea prea multor aer poate face ca câinele dvs. Gassy.

Cancer la stomac

Flatulența este un semn timpuriu cancer la stomac. Semnele timpurii ale cancerului de stomac pot fi vagi și ușor de greșit pentru mai multe condiții comune. Gazul prins, râsul frecvent, farting, și durerea abdominală sunt unele dintre cele mai frecvente simptome. Cu toate acestea, ca cancer de stomac la câini progresează, simptomele pot include sânge în scaun, pierderea apetitului și pierderea în greutate. Dacă câinele dvs. prezintă semne de cancer de stomac, nu panică, și asigurați-vă că vă luați pooch-ul la veterinar imediat. Testele de sânge și urină pot fi întreprinse pentru a vă diagnostica pe câine. VET dvs. poate efectua, de asemenea, o radiografie sau o ultrasunete pentru a detecta orice mase canceroase din stomacul câinelui tău.

A înghițit aerul

Aerofgia, sau Înghițirea aerului excesiv, este o cauză comună de gaze excesive și de farting. Când apare aerofagia, aerul intră în esofag și intră în stomac, mai degrabă decât plămânii, provocând gaze excesive. Ca urmare a aerofagiei, gazul câinelui dvs. va fi în principal compus din azot și poate sau nu poate mirosi greșit. Dacă câinele dvs. este altfel sănătos, aerofagia poate apărea din cauza comportamentelor obsesive-compulsive, dificultăți de respirație după exerciții fizice și complicații post-anestezice. Cu toate acestea, există momente când aerofgia reflectă o problemă mai gravă cu câinele dvs. Megaesofagus, sindromul intestinului iritabil, supraaglomerarea bacteriană intestinală mică și tulburările de electroliți sunt doar câteva din motivele posibile pentru care câinele dvs. ar putea experimenta aerofagia.

Cum să vă opriți câinele să frământați prea mult

Dacă ați identificat sursa gazului excesiv al câinelui, este timpul să luați măsuri. Fie că este cu grijă modificări dietetice, modificări comportamentale sau exerciții regulate, S-ar putea să puteți opri un câine de la farting acasă.

Dietetice

O dietă săracă este una dintre principalele cauze ale fartului excesiv la câini. Pentru început, este important să Lăsați resturile de masă din meniul Pup`s. Resturi de masă și alimente umane sunt vinovați comuni ai problemelor digestive la câini. Dacă obiceiurile de frământare ale câinelui se îmbunătățesc după eliminarea resturilor de masă, vă aflați pe calea cea bună. Dacă acest lucru nu face truc, ia în considerare tipul de kible pe care le oferiți. Printr-o tranziție treptată, puteți lua în considerare oferirea câinelui dvs. o dietă foarte digerabilă. Veterinarul dvs. va fi capabil să ofere sfaturi cu privire la cele mai bune kible pentru circumstanțele individuale ale câinelui.

Schimbări comportamentale

Este important sa Monitorizați modul în care mănâncă câinele dvs Dacă doriți să le opriți de la farțiune. De exemplu, atunci când poochează-ți lupul în jos prea rapid ei înghiți o mulțime de aer. Aceasta este cunoscută sub numele de aerofagie. Când apare aerofagia, stomacul câinelui poate deveni rapid umplut cu aer, ducând la gaze dureroase, prinse. Deci, cum vă puteți încetini câinele de foame? Câinele dvs. ar putea beneficia de un castron de alimentare lentă, puzzle alimentar sau hrănire manuală la cină. Un castron de alimentare lentă vă permite ca câinele să ia mâncare, dar lacunele sale nu sunt suficient de largi pentru a permite bucăți mari. Puzzle-uri alimentare sunt o modalitate de îmbogățire și interesantă de a încuraja consumul mai lent al alimentelor. În cele din urmă, hrănirea de mână permite un control mai mare asupra cât de mult mănâncă câinele la cină, precum și cât de mari sunt bucățile de alimente.

Mulți proprietari găsesc că câinii plictisit și foame raid binul când sunt lăsați singuri. Mâncarea alimentelor vechi este o cauză comună de farțiune la câini. Deci, atunci când sunteți acasă, asigurați-vă că oferiți o mulțime de exerciții și timp pentru Pooch pentru a preveni acest comportament de ameliorare a plictiselii. De asemenea, este important să vă gândiți cum vă hrăniți câinele; Luați în considerare hrănirea câinelui mici, dar regulate, mese în decursul zilei lor.

Exercițiu

Una dintre cele mai bune modalități de a ajuta sistemul digestiv al câinelui dvs. este de a oferi exercițiu. Exercițiu ajută intestinele să se deplaseze astfel încât excesul de gaz nu este prins. Ca regulă generală, câinii activi sunt mai puțin probabil să aibă probleme excesive de gaze. Găsiți ce tip de exercițiu funcționează cel mai bine pentru câinele dvs. și cât de mult funcționează pentru câinele dvs. Puteți constata că câinele dvs. are gaz mai puțin excesiv atunci când este luat la o scurtă plimbare după masa principală.

Exercitarea sistemului digestiv de câine
Asigurați-vă că exercițiile dvs. de poochează în mod regulat.

Oprirea câinilor de la FARTING - FAQS

Încă găsiți că vă întrebați, "# 8220;Cum să-mi oprești câinele de la farting?& # 8221; Simțiți-vă liber să consultați secțiunea Întrebări frecvente pentru mai multe detalii. Dacă aveți îndoieli cu privire la sănătatea câinelui dvs., întrebați întotdeauna veterinarul dvs. pentru sfaturi.

Cum pot ameliora gazul câinelui meu?

Odată ce VET dvs. a exclus probleme serioase de sănătate, este timpul să faceți unele schimbări la domiciliu pentru a ușura gazul câinelui. Primul, Asigurați-vă că vă reconsiderați dieta câinelui. Farții câinelui dvs. sunt, în cele din urmă, produsul a ceea ce mănâncă. Deci, o dietă extrem de digerată și cu fibre reduse ar putea fi exact ceea ce are nevoie de pooch. Doar fii atent să-ți schimbi dieta treptat, deoarece o schimbare bruscă va provoca mai multă supărare gastrointestinală decât câinele tău deja are! De asemenea, trebuie să luați în considerare resturile de masă pe care le hrăniți cu puii dvs. În timp ce unele alimente umane sunt sigure sau chiar sănătoase pentru câini, alții conțin substanțe nutritive care vor exacerba orice probleme de gaz pe care le are câinele dvs. Grăsimile și proteinele provoacă mai puțin gaz, dar resturile care sunt bogate în carbohidrați sunt notorii pentru a provoca gaze și balonare.

De ce câinele meu păstrează farting?

Câinii pot să fart din orice motiv de motive. Cele mai frecvente motive includ aerofagia, indiscreția dietetică și lipsa de exercițiu. Dacă câinele dvs. este un mâncător rapid, este probabil să înghită mai mult aer în timp ce mănâncă, ducând la construirea mai multor gaze în stomac. În mod similar, indiscreția dietetică poate duce la ingestia alimentelor vechi sau toxice, provocând acumularea de gaze în sistemul digestiv. În cele din urmă, o lipsă de exercițiu poate duce la un proces digestiv mai lent pentru câinele dvs. Dacă vă deplasați câinele, sunteți încurajați activitatea în tractul gastrointestinal al câinelui dvs., care ajută la ameliorarea gazului prins.

În cazuri rare, farting excesiv poate fi un semn al unei boli mai grave. Alergiile alimentare, intoleranțele alimentare, pancreatita și cancerul de stomac provoacă în mod obișnuit farting, râu și gaze înfășurate. Dacă câinele dvs. farts mai mult decât de obicei, asigurați-vă că le monitorizați pentru simptomele bolii. Alergiile alimentare provoacă simptome cum ar fi vărsături, diaree, iritarea pielii și leziunile cutanate. Intoleranțele alimentare, pe de altă parte, pot provoca balonare, dureri abdominale și gaze excesive timp de ore sau zile după consumarea elementului alimentar ofensator. Pancreatita provoacă dureri abdominale, constipație, diaree și o postură cocoasă. În cele din urmă, cancerul de stomac provoacă simptome cum ar fi poopul sângeros, pierderea apetitului și frământarea frecventă.

Ce remediu la domiciliu pot să-mi dau câinele pentru gaz?

Acasă Remedii pentru gaz includ Probiotice și ingrediente de bucătărie. Cel mai fiabil remediu pentru câinele dvs. este o doză de probiotice. Ca și oamenii, tractul digestiv al câinelui dvs. este plin de bacterii benefice. Probioticele sunt făcute cu bacterii vii care mențin un intestin sănătos. Un veterinar poate recomanda probiotice pentru gabliseală generală sau o situație stresantă, mai ales dacă câinele dvs. este predispus la tulburări gastrointestinale atunci când sunt stresate. Doar asigurați-vă că obțineți probiotice făcute în special pentru câini, deoarece acestea vor fi formulate pentru a se potrivi celui mai bun gut câinelui tău.

Unele ingrediente de bucătărie pot face remedii de gaze utile. De exemplu, semințe de fenicul Ajutați la relaxarea tractului gastrointestinal. Acestea conțin, de asemenea, vitamina A, vitamina C, calciu, fier și potasiu! În mod similar, ghimbir este un ingredient antiinflamator care poate ajuta la combaterea inflamației în tractul gastrointestinal. Dacă nu sunteți sigur de orice suplimente pentru problemele digestive ale câinelui, asigurați-vă că Contactați medicul veterinar cu orice întrebări pe care le aveți. Veterinarul dvs. va fi capabil să vă îndrumă cât de bine să livrați suplimentul, precum și cât de mult de oferit.

De ce mirosul de gaz al câinelui meu atât de rău?

Dă-ți câinele miroase rău din cauza gaze implicat cu digestia. Peste 90% din gazul unui câine este alcătuit din oxigenul non-mirositor, azot, dioxid de carbon, metan și hidrogen. Azotul nu este produs de intestin, dar este o componentă majoră a aerului de mediu, astfel încât câinii cu o mulțime de azot în gazul lor au de obicei aerofagia. Pe lângă gazele naturale, o combinație de compuși de sulf ajută la producerea mirosului fault care însoțește un fart. Acești compuși includ gaz de hidrogen sulfurat, metantioli și dimetil sulfură. Mirosul de gaz este, de asemenea, influențat de un număr mare de microflori în intestin, precum și fecale stocate în rect. Cu toate acestea, în minte, gaze moderat mirositoare este normal și un eveniment comun pentru majoritatea câinilor.

Unele condiții de sănătate pot provoca gaze excesiv de mirositoare. De exemplu, intoleranțele dietetice sunt un vinovat comun de gaze excesiv de mirositoare, deoarece incapacitatea corpului de a digera în mod corespunzător alimentele provoacă o acumulare a gazului. Alte boli cum ar fi pancreatita sunt cunoscute pentru a provoca gaze mirositoare la caini datorita gazelor toxice prinse, toxice. Dacă farturile câinelui dvs. sunt excesive și mirositoare, este mai bine să le duceți la veterinar pentru o verificare cât mai curând posibil.

Ce alimente sunt cele mai bune pentru câinii cu gaz?

Înainte de a oferi o nouă dietă câinelui dvs. pentru a trata flatulența, este mai bine să vă consultați cu veterinarul dvs. pentru îndrumare. Unele diete terapeutice ajută la reducerea flatulenței, dar sunt prea mari în grăsimi pentru câinele dvs., deci asigurați-vă că ați verificat ingredientele înainte de a servi o masă nouă la poochia dvs.

Veterinarul dvs. poate recomanda o nouă dietă care este realizate cu ingrediente extrem de digerabile. Această dietă poate fi, de asemenea, scăzută în fibră pentru a reduce motilitatea tractului gastrointestinal. De asemenea, trebuie să evitați produsele cu cenușă sau de umpluturi în ele, deoarece aceste ingrediente pot declanșa probleme de stomac.

Linia de jos cu flatulența câinelui este că, în mod moderat, este normală și obișnuită. Dacă flatulența câinelui dvs. este prea mirositoare sau excesivă în frecvență, asigurați-vă că ați re-luați în considerare dieta și nivelurile de activitate ale câinelui. Dacă problemele de gaz ale câinelui sunt însoțite de alte simptome îngrijorătoare, cum ar fi scaunul sângeros, asigurați-vă că contactați-vă imediat medicul veterinar pentru sfaturi.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să-mi oprești câinele de la farting