Interviu: cum este ca să fii un groomer profesionist câine

Top sfaturi de câine - CeNu știu niciodată ce fel de convorbiri voi primi pentru interviuri, dar un lucru este sigur - ei "sunt întotdeauna cu oameni cu adevărat interesanți. Lisa Parsons este un groomer profesionist de câine situat în Ontario, Canada și Rottweiler Lush o ajută, de asemenea, să facă un nume pentru ea în lumea profesională de sărituri. Am fost destul de norocos pentru a putea avea o conversație cu Lisa săptămâna aceasta, iar ea a împărtășit o mulțime de informații profesionale de îngrijire a câinelui cu mine. Sper că voi vă place ceea ce am ieșit din acest interviu!

Lisa este proprietarul mândru al Stiluri canine de lisa. Ea a fost îngrijită de peste 25 de ani, cu experiență în atît de companie și arată grooming.

Scoopul pe îngrijirea câinilor profesioniști

Lisa este membru al ambelor Ontario Dog Groomers Association (Odga) si Asociația Națională pentru Groomers Profesional Creative (Napcg).

Filozofia îngrijirii lui Lisa este că crearea unei atmosfere fără stres este importantă pentru experiența spa a fiecărui câine. Folosește doar produse naturale în salonul său, iar clienții ei pot primi servicii de relaxare Uber ca o cadă cu jacuzzi, scrub de zahăr sau un picior înmuiere. Își ia timpul cu fiecare câine pe care ea o mireasă Pentru a ajuta la calma anxietate - dacă un pup are nevoie de o pauză, ea îi dă una.

Lisa a intrat în îngrijire și a arătat câini la aproximativ același timp. Ea arăta Rottweilers și Huskies Siberiană și, bineînțeles, câinii trebuiau să fie îngrijiți pentru spectacole. Discutați despre multi-tasking - învăța să fie un manipulator profesionist de spectacol și a groomer profesional in acelasi timp.

Lisa nu a fost ridicată într-un câine care arată familia și nu a lucrat niciodată pentru un handler profesional. Ea a mers pur și simplu la un spectacol de câine și a crezut că arăta o mulțime de distracție. A luat câteva clase și a studiat sub un spectacol judecător pentru a învăța INS și OUTS din industrie.

Când a fost timpul să obțineți primul său câine, a mers la a Crescător profesionist care a susținut că au avut un pui de calitate. Din păcate, pupul nu a fost de calitate. Lisa mi-a explicat că, ca orice altceva, există o curbă mare de învățare la intrarea în afacerea câinelui.

Câinii trebuie să fie îngrijiți pentru spectacole, dar când sunteți într-un buget, vă puteți salva o mulțime de bani prin învățarea de a-ți găsi câinii. Lisa a mers la școală și a luat cursuri de formare profesională. Ea obișnuia să-și sună pe alți câini pentru spectacol, precum și pe ei, dar nu mai face asta.

LEGATE DE: Sunt școli de îngrijire a câinilor care merită?

De fapt, Lisa spune că nu mai are nici o dorință de a manipula profesional câinii. Partea de confirmare a câinelui care arată doar nu face apel la ea. Ea a spus că este foarte stresantă, și mai degrabă să fie implicată în arătarea câinilor ei pentru performanță. În care vine laush. El este un rottweiler de 130 de lire, care face o mare stropire în lumea de jumping profesionist canin.

Ce

Din păcate, Jumpingul Dock nu plătește facturile. De aceea, Lisa deține și operează stiluri canine de Lisa. Ea este singurul groomer, dar are un asistent care ajută la scăldarea și peria cainii. Lisa a vorbit cu mine despre deținerea propriei afaceri profesionale de îngrijire a câinelui și mi-a dat câteva sfaturi excelente pentru părinții de companie.

Scoopul pe îngrijirea câinilor profesioniști

La fel de interesant ca și arătând câini, am vrut cu adevărat să știu mai multe despre aspectul îngrijirii carierei lui Lisa. După cum a menționat, a avut Formarea formală a groomerului și a luat cursuri profesionale de îngrijire a animalelor, dar Lisa mi-a spus că cea mai mare parte a educației ei au venit din experiența hands-on.

Ce

Ea a explicat că groom-urile câinelui primesc mai multă experiență când lucrează cu câinii într-o unitate de îngrijire decât într-o clasă. La stilurile canine de Lisa, ea groom toate rasele, și ea este specializată în îngrijirea creativă. Ea se concentrează asupra bolilor pielii și a stratului și ajută la educarea părinților de companie pe cel mai bun mod de a avea grijă de câinele lor special.

Am observat asta pielea și haina problemele par să devină o problemă mult mai răspândită pentru animalele de companie și proprietarii lor. Lisa spune că și ea o vadă și ea. Ea crede că această creștere se datorează unor toxine de mediu, vaccinări mai necesare și mai multe alergii la alimentele pentru animale de companie.

LEGATE DE: Cel mai bun Clippers profesionist de păr de câine

Lisa mi-a spus o poveste a unui terrier de grâu care a intrat recent în magazinul ei cu probleme de piele. VET-ul câinelui i-a dat ceva pentru pielea ei, dar în timpul aceleiași vizite a dat, de asemenea, un tratament de inimă, vaccinuri multiple și revoluției (un tratament topic). Proprietarii au fost încurcați cu privire la motivul pentru care starea pielii nu a fost curățată, iar Lisa știa că se datorează tuturor substanțelor chimice care au fost puse recent în sistemul câinelui și pe pielea ei.

Cu tot respectul față de medicii veterinari, ei nu se specializează în condiții de piele și strat. Vedetești generali de practicare sunt educați pe un câine general Sănătate și bunăstare. Ei învață despre organele lor, pielea și haina, ochii lor etc. & # 8230; Ei pot diagnostica cele mai comune probleme, dar nu primesc nici o formare specializată pe anumite zone ale corpului canin.

De exemplu, atunci când boxerul nostru a fost diagnosticat cu cardiomiopatie, veterinarul nostru a reușit să diagnosticheze problema, dar ea a recomandat să vedem un cardiolog canin pentru sfaturi privind tratamentul. Din păcate, problemele de piele și haina canine pot fi cauzate de multe lucruri și dacă nu vedeți un dermatolog câine, este posibil să nu primiți răspunsuri imediate.

Deoarece groomers lucrează atât de strâns cu pielea și haina animalelor, adesea pot da părinților de companie o perspectivă asupra oricăror probleme care pot apărea. Bineînțeles, ei nu vor diagnostica nimic, dar ei vă vor spune un pic despre ceea ce se întâmplă și în felul în care puteți să vă ajutați animalul de companie.

Lisa mi-a spus că reclama mâncare pentru câini este una dintre cauzele principale ale problemelor pielii și hainei la câini. Ea a spus că, dacă unul dintre clienții ei se străduiește excesiv sau având probleme de sănătate cu pielea sau haina, ea recomandă întotdeauna ca proprietarul să se uite la alimentele pe care le hrănesc. Ea speră că își urmează recomandările, dar, evident, nu toată lumea o face.

Ce

Am fost curios cu privire la care emisiuni Lisa vede cel mai adesea că părinții de companie au trecut cu vederea. Ea a spus că majoritatea proprietarilor de câini nu sunt conștienți de problemele urechii. Lisa a explicat că prima indicație a unei alergii alimentare este o problemă cu urechile dvs. de companie. Ea a spus că o ureche dinastică este un semn bun că câinele tău are o sensibilitate la cereale. Mi-a spus, de asemenea, că petele rupte, care sunt comune cu mulți câini, sunt un semn că câinele dvs. are o sensibilitate la proteine.

L-am întrebat pe Lisa ce sfat îi va oferi clienților săi ale căror animale de companie suferă de aceste probleme. Ea spune că de multe ori când un animal de companie are o afecțiune a pielii, proprietarii vor solicita un șampon de ovăz - chiar dacă starea pielii este cauzată de o alergie la cereale. Ei nu-și dau seama că ovazul este un boabe și punerea pe piață pe piele poate fi la fel de dăunătoare ca ingerarea acestuia. Ea îi sfătuiește pe clienții săi să fie atenți la ingredientele din fiecare produs pe care îl folosesc, nu doar mâncarea pe care o hrănesc cu animalele de companie.

LEGATE DE: Cum să începeți o afacere de îngrijire a câinelui

Ea a explicat, de asemenea, că, dacă un câine are pete rupe, este important să comutați sursa de proteine ​​în alimentele sale, dar nu și marca. De exemplu, dacă vă hrăniți apelul dvs. de companie de mâncare sălbatică și, de obicei, îl aduceți amestecul de bizon, încercați să treceți la amestecul de somon în schimb. Prin comutarea sursei de proteine, probabil că veți clarifica petele lacrimilor, iar câinele dvs. nu va trebui să se obișnuiască cu totul nou mâncare pentru câini.

Toți câinii au nevoie de îngrijire profesională pentru câini. Indiferent de ce a rasa puiul tău iubit este, va avea nevoie de o îngrijire profesională de la un groomer bine pregătit. Toți câinii au nevoie de periaj, tăiere de unghii, îngrijire a urechii și alte îngrijiri generale. Desigur, puteți face unele din acest lucru acasă, dar Lisa recomandă tuturor părinților de companie să-și aducă câinele la groomer o dată la 6 până la 8 săptămâni.

Scoopul pe îngrijirea câinilor profesioniști

În cele din urmă, am vrut să știu ce sfaturi ar da Lisa părinților de companie care caută un groomer pentru câinele lor. Ea a spus că din cauza reglementărilor foarte slabe Groomorii profesioniști, Proprietarii de animale de companie trebuie să fie serioși în privința întrebărilor, de unde ați mers la școală?& # 8221; și & pot vedea facilitatea dvs?& # 8221;

Lisa vă recomandă să plecați dacă un groomer vă spune că nu puteți vedea facilitatea sau nu puteți apărea în orice moment. Atenționează părinții de companie să-și amintească faptul că mai ieftin nu este întotdeauna mai bun și mai scump nu este întotdeauna mai bine. Trebuie să fii precaut când cauți un groomer. Cred că Lisa a spus cel mai bine când mi-a spus:

Nu ai renunța la copilul tău să-și ia tunsoarea fără a gândi că persoana a fost absolut capabilă la celălalt capăt al foarfecelor sau mașinilor de tăiere și că vei face copilul înapoi cu ambele urechi. Avem povestiri de groază despre câini care au tăiat urechile în timp ce vă îngrijesc și educați-vă în mod corespunzător cum să găsiți un groomer bun.& # 8221;

De asemenea, mi-a spus că este responsabilitatea îngrijitorului de a educa părinții de companie pe instrumentele adecvate de a folosi pe animalul lor de companie între îngrijirea câinilor profesioniști - un loc de muncă pe care îl ia foarte serios. Ea recomandă ca fiecare părinte de companie să aibă macar O perie, pieptene, un șampon adecvat, un balsam de frunze pentru câinii care au păr și o perie de cauciuc pentru câini cu blană. Nesigur dacă câinele dvs. are păr sau blană? Blana crește la o lungime predeterminată și apoi se oprește, iar părul continuă să continue să crească (ca părul uman).

Dog groomers reprezintă o mare resursă pentru părinții de companie. Chiar dacă este posibil să nu vă puteți permite să vă luați animalul de companie în fiecare 2 luni, trebuie să vă consultați încă cu un groomer. Ei vă pot oferi sfaturi și sfaturi pentru îngrijirea nevoilor de îngrijire a câinelui dvs. acasă și ei vor putea să vă dea o idee mai bună despre cât de des trebuie văzut cu adevărat animalul dvs. de companie. Unele rase, ca un shih tzu, trebuie să fie văzute mai des pentru reduceri regulate, dar altele pot fi capabile să meargă mai mult fără îngrijirea profesională, atâta timp cât nevoile lor sunt întâlnite acasă.

Aș dori să le mulțumesc lui Lisa pentru a-și împărtăși experiențele și sfaturile despre îngrijirea câinilor cu cititorii noștri. Nu uitați să verificați site-ul Lisa la Stiluri canine de lisa, și să ne spună ce v-ați gândit la acest interviu pe îngrijirea câinilor în comentariile de mai jos!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Interviu: cum este ca să fii un groomer profesionist câine