Pet paint vă permite să vă personalizați poochia

PET Paint vă permite să vă personalizați poochia

Mai multe produse de companie au lovit piața în fiecare zi pentru a ajuta proprietarii de animale de companie să-și dau câinilor o modalitate de a ieși și de a fi unici. Acum, un produs de câine îi permite părinților Canine să-și personalizeze câinii să fie 100% originale. Petpaint este o cârpă de păr pentru câini care pot fi folosiți pentru a desena desene pe blană. Este o alternativă accesibilă și sigură la îmbrăcămintea și costumele pentru animale de companie.

Compania a fost fondată de Avraam Geary, pentru că dorea să schimbe modul în care oamenii au sărbătorit ocazii speciale și sărbători cu câinii lor. Nu numai că produsul a fost decolat pentru acele evenimente, dar este, de asemenea, utilizat în mod obișnuit în accesorizarea de zi cu zi și Îngrijirea câinilor extreme.

LEGATE DE: Dog Care 101: Cum să vă îngrijim câinele acasă

Geary și echipa sa au lucrat pentru a stabili numeroase protocoale clinice și a efectuat teste de formulare riguroase înainte ca Petpaint să fie conceput de fapt. Este o fursie de culori de înaltă calitate, care este special creată pentru a fi câine și în condiții de siguranță umane. Este, de asemenea, aprobat veterinar.

PET Paint vă permite să vă personalizați poochia

Petpaint vine într-un aerosol poate, astfel încât să-l pulverizați este ușor. Se usucă repede în aproximativ 10-20 de secunde, dar trebuie administrate 2-3 minute pentru a asigura o uscare maximă. În funcție de manipularea și uzura că vopseaua durează, va dura cel puțin o zi întreagă și poate fi ușor spălată cu apă caldă și șamponul obișnuit al câinelui.

Vopseaua este concepute pentru a fi sigure Dacă cantități mici sunt ingerate în timp ce câinele mestecă sau se linge în sine, deoarece vopseaua nu conține substanțe chimice dure. Cu toate acestea, nu ar trebui să fie pulverizat direct în ochii câinelui, gura sau rănile deschise.

LEGATE DE: Ești groomers de câine?

Petpaint este membru al Asociației Americane de Pet Products, Asociația Mondială de Pet și Asociația Națională a Groomers Profesional Creative.

Linia lor de Produse de îngrijire constă din vopsele în aproape fiecare culoare, inclusiv negru, verde, albastru, roșu, roz, portocaliu, violet, alb și galben. Acestea oferă, de asemenea, un spray clar care reduce cantitatea de transfer de culoare și face ca vopseaua să fie mai lungă.

Pentru proprietarii de câini care doresc să devină creativă, dar nu pot fi foarte artistice, compania are, de asemenea, o linie de șabloane care pot fi folosite pentru a face desene distractive și interesante pe câinele dvs. Petpaint este sigur pentru toate rasele și dimensiunile câinilor, dar nu este recomandat pentru puii sub șase luni de vârstă.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Pet paint vă permite să vă personalizați poochia