Câinele moare după ce a rămas într-o cușcă de uscare la petco

Câinele moare după ce a rămas într-o cușcă de uscare la Petco

Este coșmarul fiecărui proprietar. Vă lăsați câinele în grija unui profesionist instruit și se întâmplă ceva teribil. Un proprietar de câine din Virginia are în vedere acțiuni în justiție împotriva întregului lanț de animale de companie PETCO pentru acest motiv. Ea spune că retrieverul ei de aur a murit în timpul îngrijirii unuia dintre magazinele lor serviciile de îngrijire.

Allison Marks a vorbit cu giganții media din întreaga lume, cum ar fi știrile ABC să raporteze Evenimentul tragic. Ea spune că a lăsat-o de 2 ani de aur de aur, Colby, la un magazin PETCO din Midlothian, Virginia devreme dimineața la 29 mai 2015 și i sa spus că o va putea să-l ridice lângă prânz în aceeași zi după el tratamentele de îngrijire au fost finalizate.

LEGATE DE: Dog Care 101: Cum să vă îngrijim câinele acasă

Marks a început să se îngrijoreze, deoarece a devenit mai târziu în acea zi și a decis să cheme magazin când nu a auzit nimic cu 1 P.M. I sa spus să meargă la o clinică animală locală. Ea a spus că nimeni nu o va informa despre ce sa întâmplat, doar că managerul de magazin se va întâlni acolo. Îngrozită, mărcile au intrat în clinică complet orb la situație.

Câinele moare după ce a rămas într-o cușcă de uscare la Petco

Ea spune că, în timp ce ea a intrat, putea să-și vadă câinele iubit pe masa veterinar cu ochi glazurați. Ea stia el a plecat. Managerul asistent al magazinului PETCO a spus pur și simplu că era în unitatea de uscare când l-au găsit. VET ia spus că Colby a murit timp de cel puțin 45 de minute, iar temperatura lui era încă la 105 grade.

Medicul veterinar la datorie a explicat că marchează că moartea câinelui a fost cel mai probabil cauzată de accident vascular cerebral sever de căldură. Marks a spus că singura explicație dată de managerul asistent a fost că groomerul care tinde la Colby a plecat mai devreme pentru a merge la o absolvire.

LEGATE DE: Ești groomers de câine?

Marks "nu este sigur dacă îngrijirea lui Colby a fost transformată într-un alt groomer sau dacă doar ei Am uitat complet că era în unitatea de uscare. Marks spune că, pentru că Colby avea o anxietate ridicată, obișnuia să-l ducă înapoi ori de câte ori a scăpat-o la groomers, așa că știe că oamenii trebuie să meargă în mod regulat de către unitățile de uscare pentru a ajunge în restul echipamentului.

PETCO a lansat o declarație spunând că societatea își acceptă întreaga responsabilitate pentru animalele aflate sub îngrijirea lor și iau măsuri imediate pentru a investiga incidentul care a avut loc cu Colby. Declarația spune, de asemenea, că siguranța animalelor de companie este principala prioritate pentru companie și că gândurile lor sunt cu marcaje în acest timp dificil.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Câinele moare după ce a rămas într-o cușcă de uscare la petco