Să vorbim: cum să găsim groomerul de câine dreapta

Cum de a găsi groomerul de câine dreapta

Îngrijirea câinelui dvs. la domiciliu vă poate salva o mulțime de bani. Este, de asemenea, o mare experiență de legare pentru voi doi. Cu toate acestea, nu toți câinii pot fi îngrijiți acasă și nu toți proprietarii au timp, răbdare sau abilitate de a face acest lucru. Știind Cum de a găsi groomerul de câine dreapta nu este la fel de ușor cum sună. Trebuie să vă asigurați că animalul dvs. va fi în siguranță, iar groomerul va primi locul de muncă corect.

Majoritatea oamenilor sunt confortabili îngrijindu-și rasele lor scurte cu părul. Periajul și îmbăierea, de obicei, nu oferă proprietarilor câinilor multă anxietate. Dar alte îngrijire a nevoilor de îngrijire a unghiilor, curățarea urechii și exprimarea glandelor anale fac cel mai mult părinții de companie un pic nervos. Dacă nu sunteți confortabil Efectuarea acestor sarcini de îngrijire a câinelui, este mai bine să lăsați lucrurile profesioniștilor.

Înțelegerea modului de a găsi că groomerul Dog Dog este la fel de mult despre tine, așa cum este vorba despre FIDO. Trebuie să găsiți un groomer pe care îl puteți avea încredere. Cineva care are interesele cele mai bune ale câinelui tău și, de asemenea, cineva care va face treaba făcută corect, păstrând câinele dvs. în siguranță și făcându-l cât mai confortabil posibil.

Cum de a găsi groomerul de câine dreapta

Cum de a găsi groomerul de câine dreapta

Cereți recomandări

Primul lucru este primul. Îți cunoști bine prietenii și familia. Dacă aceștia sunt părinți de câini responsabili, cu siguranță sper că sunt, ei pot fi capabili să recomande groomerul câinelui pe care îl folosesc. Veterinarul dvs. poate avea o sugestie bună, de asemenea. Alți oameni care vor cere ar putea include oameni de la îmbarcare canisa pe care o utilizați, personalul la adăpostul local de animale sau antrenorul de câine cu care lucrați.

LEGATE DE: Top 5 cele mai bune instrumente de îngrijire pentru câini

Dacă sunteți nou în zonă sau nu cunoașteți mulți și alți proprietari de câini în cartierul dvs., puteți căuta online pentru Groomers în zona dvs. Când învățați cum să găsiți groomerul Dog Dog, trebuie să fiți sigur că citiți recenzii lăsate de alți părinți de companie și să nu renunțați niciodată la un groomer fără a vizita primul loc.

Odată ce obțineți câteva recomandări sau găsiți numele de groomers în zona dvs., trebuie să vă asigurați că sunt certificați prin intermediul Asociația Națională de Groomers din America. Această asociație lucrează cu groomers pentru a încuraja profesionalismul și educația ulterioară pe parcursul carierei lor.

Dacă un groomer nu este certificat, nu este o întrerupere imediată, dar va trebui să fiți mai amănunțiți în ecranul dvs. De asemenea, doar pentru că un groomer este certificat nu înseamnă că nu trebuie să verificați singuri.

Cum de a găsi groomerul de câine dreapta

Vizitați facilitatea

După ce ați obținut câteva recomandări, veți putea restrânge selecțiile în jos sau cel puțin prioritizarea opțiunilor pe care le aveți. Verificați recenzii online pentru a vă asigura că groomerul este reputat. Dacă nu puteți restrânge alegerile le-au pus în ordine în funcție de locația lor.

Care facilitate ar fi mai ușor de accesat? Poate că există unul pe calea dvs. pentru a lucra sau există un groomer chiar la colț de la casa ta. Odată ce ați primit lista dvs. prioritizată, este timpul să faceți câteva vizite. Înțelegerea modului în care Groomerul Dog Dog începe într-adevăr cu o vizită la magazin.

S-ar putea să sune pe Sneaky, dar este mai bine să apară în mod neanunțat pentru a obține adevăratul sentiment al atmosferei în salonul de îngrijire.

Nu veți deranja nici o lucrare de îngrijire care se întâmplă doar prin oprirea de a privi la facilitate. Poate chiar să fie un recepționer care vă poate ajuta și Răspundeți la întrebările dvs. despre afacere și îngrijirea animalelor înainte de a avea nevoie să vorbești cu unul dintre cei groomers.

Cum de a găsi groomerul de câine dreaptaÎn timp ce vizitați salonul de îngrijire, iată câteva lucruri de gândit:

  • Arata si miros curat?
  • Membrii personalului apar cunoștințe? Se pare că îi pasă de animale?
  • Sunt membrii personalului blând cu animalele?
  • Sunt kennele dimensiunea corespunzătoare - poate câinele să se ridice, să se întoarcă și să se întindă?
  • Sunt câinii și pisicile păstrate în zone separate?
  • Sunt acolo cuștile de uscare sau folosesc uscătoare suflate?
  • Păstrează înregistrările complete, inclusiv înregistrările medicale și informațiile dvs. de contact de urgență?

Discutați cu groomerul

Când învățați cum să găsiți groomerul drept câine, este foarte important să vă așezați cu un groomer și să aveți o scurtă conversație înainte de a vă îngriji câinele. Această conversație ar trebui să se întâmple înainte de prima dvs. întâlnire. Dacă groomerul nu este dispus să facă acest lucru, ei nu sunt groomerul pentru tine!

Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să le spuneți despre câinele dvs. Are condiții de sănătate? Ceva deloc ar putea fi de ajutor pentru groomer. De exemplu, boxerul nostru are o condiție cardiacă, care este controlată de medicamente, dar este important ca groomerul nostru să știe în caz de urgență.

LEGATE DE: Cât de profesionist PET groomers câini Groom

Dacă animalul dvs. de companie are probleme de sănătate care vor afecta modul în care este îngrijit, întrebați ce poate face groomerul pentru a ajuta la condițiile. Dacă sunteți îngrijorat de pielea uscată a câinelui, alergii cutanate sau haina plictisitoare fac ca acestea să fie clare. Un groomer reputat ar trebui să poată discuta opțiunile cu dvs, cum ar fi șampoane speciale sau tratamente ale pielii, care ar putea ajuta la starea câinelui tău.

Lăsa

În funcție de animalul dvs. de companie și de nevoile sale, vor exista anumite întrebări care se referă numai la situația dvs., dar ar trebui să vă simțiți suficient de confortabil pentru a pune întrebări pe care doriți. Dacă ceva nu pare corect, nu vă faceți griji. Există o mulțime de alți groomi de câini acolo, deci nu este nevoie să alegeți primul pe care îl întâlniți.

Unele întrebări pe care fiecare proprietar de câini ar trebui să le pună în perspectivă Groomers includ:

  1. Țineți orice certificări sau licențe și care este nivelul dvs. de experiență?
  2. Aveți experiență îngrijire ________ (introduceți aici rasa câinelui)?
  3. Câinele meu va fi deloc într-o canisa? Dacă da, pot vedea zona de canisa?
  4. Câinele meu va primi pauze regulate de baie?
  5. Ce vei face Dacă câinele meu are neliniște despre îngrijire sau se simte speriat?
  6. Este cineva care urmărește mereu animalele? Dacă nu, cât de des va verifica cineva pe câinele meu?
  7. Cât timp păstrați animalele pentru îngrijire?
  8. Ce include pachetul de îngrijire?
  9. Există alte tratamente pe care câinele meu ar trebui să le aibă în mod regulat și cât de des?
  10. Dacă este cazul, întrebați dacă groomerul oferă reduceri familiilor cu mai mulți câini.

Așa cum am spus, nu este nevoie să mergeți la primul groomer câine pe care îl găsiți sau cel care este cel mai apropiat de casa dvs. Chiar dacă locuiți într-o zonă rurală și trebuie să călătoriți pentru a găsi un groomer potrivit, va merita. Nu există preț pe care să-l puteți pune în capabil să-l lași câinele cu un profesionist bine pregătit pe care îl cunoașteți că puteți avea încredere.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Să vorbim: cum să găsim groomerul de câine dreapta