Îndepărtați groomers - cât de mult să vârf într-un salon & un groomer pentru câini mobil?

Îngrijirea groomierelor - cât de mult de vârf într-un salon și un groomer pentru câini mobil?

Oamenii care sunt noi la animalele de îngrijire a părinților se întreabă adesea despre înfricoșătoare. Iată ce trebuie să știți.

Ar trebui să vă sfărâmați ori de câte ori este posibil. Dar Îndepărtați îngrijirea animalelor de companie nu este ca fiind direct ca un chelner. În timp ce acest popor de știință de rachete nu trebuie să cunoască eticheta potrivită de bastoane. Îngrijirea nu este o slujbă ușoară. Este nevoie de îndemânare, tenacitate și o mulțime de răbdare. Și, ca atare, este nevoie de ani pentru un groomer profesionist pentru a-și perfecționa ambarcațiunile.

Aprecierea merge mult. Deci, când vă sfărâmați un groomer pe care îl mulțumiți pentru efortul pe care îl pune în plină de companie prezentabil. Și ca regulă generală, cel puțin regula mea generală, oricine pune un zâmbet pe față, merită un vârf. Știți că văzuiți animalul de companie care caută Suave nu vă poate ajuta să vă puneți într-o stare bună. Asa de, cât de mult ar trebui să vă sfărâmați un groomer de animale de companie?

Cât de mult ar trebui să-ți dai un groomer?

Cei mai mulți proprietari de animale de companie își sfărâmă câinele lor cu ceva între 15 și 25% din Bill total.

Frumusețea vârfului este că nu există nici un mod potrivit sau greșit de făcut. Același lucru este valabil și pentru suma pe care o faceți. Deci, poți să-ți pui groomers un prânz gratuit sau o mie de dolari; totul depinde de tine.

Care a spus, având un procent fix în mintea ne salvează de la o mulțime de presupuneri. Prin urmare, Majoritatea oamenilor sfat 15-25%. Acesta este doar un număr dur, astfel încât să vă puteți abate de la ea destul de puțin. Și există câteva motive pentru care veți dori să vă abateți de la acest număr. În primul rând, vârful este o formă de apreciere. Deci, cu atât mai bine lucrarea cu atât mai mult ar trebui să vă sfărâmați.

În al doilea rând, vârful stimulează moralul groomerului. Când ai un groomer pentru o treabă bună, el va asigura că face o slujbă chiar mai bună în urmă. Acest lucru vă ajută, în cele din urmă, pentru că animalul dvs. de companie mai clar arată că veți fi mai fericiți.

În cele din urmă, în timp ce ar trebui să fie preferat înclinarea, există situații în care este posibil să nu doriți să vă sfatuiți. De exemplu, dacă groomerul face o slujbă proastă, atunci nu există nici un motiv pentru tine. Nu se prepară după o slujbă proastă este preferată Deoarece comunică feedbackul dvs. la groomer. Apoi, dacă groomerul este perceptiv AKA Smart, el va lua acest feedback la inimă și va îmbunătăți. Pe scurt, vârful cu 15-25% mai des decât nu.

Îngrijirea câinelui
Vârful câinelui dvs. groomer în jur de 15% - 25%.

Indicați groomerul mai mult în circumstanțe speciale

În timp ce 15-25% reprezintă o cantitate bună de vârf, există situații în care vă puteți dori mai mult.

Încă o dată, aceste situații nu dau necesită pentru a sfărâma mai mult. Tocmai vă întoarceți mai mult pentru a vă arăta aprecierea pentru groomer pentru manipularea acestei situații. Următoarele sunt unele dintre situațiile în care se așteaptă mai mult.

Dacă câinele dvs. doare groomerul

Groomerul este acolo pentru a-ți îngriji câinele. În această situație, se așteaptă ca câinele să se comporte. Dar câinii de multe ori nu dau. Ei pot mușca, zgâriați și încearcă să fugă. După cum vă puteți imagina, acest lucru poate provoca rănirea groomerului sau mai rău cauzează vătămări grave.

Deci, când câinele dvs. doare groomerul sau provoacă o vătămare gravă, este responsabilitatea dvs compensați daunele. Și așa trebuie să plătiți un sfat mai mare decât de obicei. Pentru persoanele care se întreabă: Ce se va întâmpla dacă nu sunt mai mult timp?

În majoritatea cazurilor, nimic. Groomerul va uita probabil și va continua să-și facă treaba în viitor. Dar există o șansă pe care El o va refuza să-ți iau din nou câinele. Deci, trebuie să te întrebi Fie că merită să pierdeți un profesionist priceput peste un vârf? În plus, întotdeauna o idee bună să încercați mai întâi Groom câinele tău acasă. În acest fel, veți ști prima mână dacă câinele dvs. durează bine la îngrijire sau nu.

Câini mari sau supraponderali

Orice situație în care este nevoie de mai multe eforturi implică o compensație mai abruptă.

Aceasta înseamnă că ori de câte ori există o situație în care un groomer trebuie să facă mai mult efort, trebuie să existe o compensație mai abruptă. Și manipularea câinilor mari sau supraponderali este o astfel de situație.

Câini bătrâni sau câini care sunt supraponderali nu poate sta prea mult timp. Din cauza asta, Este dificil ca groomerul să le poziționeze sau să ajungă la zone ca subbelul. Acest lucru necesită o cantitate considerabilă de îndemânare și răbdare. Deci, cât de nepoliticos ar fi dacă nu ați recunoscut efortul pus în groomer și sfidează-l mai mult? Gandeste-te la asta.

Vrăjind câini

Dacă câinele dvs. acoperă ca nebun, atunci vă rugăm să faceți ceva mai mult. Să ne uităm la un scenariu: luați câinele la groomer. Groomerul își conduce degetele prin blana câinelui și se termină cu suficientă blană pentru a tricota un pulover. Acum, imaginați-vă cum ar arăta biroul său odată ce îngrijirea se face.

Câinii care au vărsat foarte mult creează o mizerie. Nu este plăcut să vă uitați și nu este ușor să curățați. Deci, ca un semn de recunoaștere, dați groomerului mai mult sfat decât de obicei. Acest lucru se va asigura că relația dintre dvs. și groomerul dvs. este plăcută și nu simte că veți profita de el.

Câini cu părul mat

Ați încercat vreodată să tăiați un câine cu părul mat? Dacă da, atunci știți lupta (dacă nu folosiți una dintre recomandările noastre Clippers pentru câini cu părul mat).

Deci, dacă câinele dvs. are părul matuit și îl duceți la un groomer, mai multe sfaturi sunt în ordine. Bineînțeles, groomerul nu va cere să-l sfideze, dar șansele sunt el vă va sfătui despre cotting. Acest semn că sa luptat să se ocupe de blana mată. Fi un gentleman / doamnă și recunoașteți efortul pe care la pus prin deschiderea gurii de portofele un pic mai larg.

Ia în considerare vârful suplimentar al groomers ca o amendă Pentru că nu vă acordă atenție că blana câinelui dvs. a avut maturi.

Câini foarte murdare

Câinii noștri sunt mai murdari decât recunoaștem. Și nu este o surpriză. Ei joacă toată ziua. Ei alerg și se ascund și sapa și mănâncă. Dacă un lucru arată distractiv, pariați că câinele tău planifică ceva. Și astfel de planuri părăsesc adesea câinii cu mai mult noroi decât primăvara în mediul rural englez.

Prin urmare, dacă câinele dvs. este murdar, mai ales când are materii fecale blocate în spatele lui, vă rugăm să vârfiți groomerul ceva extra. Curățarea murdăriei și a noroiului este destul de dificilă pe cont propriu. Adăugați la aceasta faptul că Protecția fecală se lipeste de un câine ca adezivul și vă puteți imagina cât de greu este îngrijirea.

Cuvintele finale despre groomers

Este destul de remarcabil pentru a vedea numărul de întrebări pe care oamenii le au despre înclinarea animalelor de companie. Pentru a răspunde la unele dintre preocupările dvs. mai presante, au fost răspunsate câteva întrebări frecvente mai jos.

Cât de mult vă faceți griji câinelui?

Oriunde între 15-25% este o idee bună. Acestea fiind spuse, există situații în care ar trebui să sfărâmați mai mult când:

- Câinele dvs. doare groomerul (e.G. mușcături și zgârieturi)
- Câinele dvs. este deosebit de murdar
- Blana este o mizerie (e.G. mat
- Câinele tău găzduiește o după-amiază cu zăpadă

În afară de aceasta, este un semn de bunăvoință pentru a sfărâma groomer chiar și atunci când niciunul dintre incidentele de mai sus nu are loc. La urma urmei, intenționați să vă întoarceți în viitor și nu răniți menținerea unei relații bune cu groomerul, o face?

Ar trebui să-mi schimb groomerul de animale mobile?

În cadrul rațiunii, proprietarii de animale de companie tind să Sfârșiți groomerul mobil dacă taxele sunt rezonabile. Nu sfat dacă taxele sunt deja suficient de mari.

Acum, faceți un groomer mobil care deține propria lor afacere? Deoarece majoritatea groomers mobili dețin afacerea, majoritatea oamenilor sunt împotriva lor. Apoi, din nou, dacă groomerul face o slujbă stelară și nu este încărcată mult pentru asta, atunci nu vedem nici un motiv pentru care nu ar trebui să-l sfidezi. La sfârșitul zilei, faceți ceea ce se simte bine. Nu există nici un drept sau rău aici.

Tipați un groomer pentru animale de companie pentru tăierea unghiilor?

Cele mai multe groomi aranjează unghiile în interiorul Preț din sesiunea de îngrijire. Dacă acesta este cazul cu groomerul, apoi mergeți mai departe și sfidează-l. Dar dacă groomerul se încarcă separat pentru tăierea unghiilor, atunci nu este nevoie să se modifice în ceea ce privește tăierea unghiilor.

Acestea fiind spuse, nu ar trebui să țineți groomi de câine de înclinare doar pentru că sesiunea de îngrijire nu include tăierea unghiilor. În general Calitatea serviciului și satisfacția dvs. ar trebui să fie factorii cheie în timp ce luați o decizie.

Tipați un groomer de companie care deține afacerea?

În general, nu ai un groomer care deține afacerea. Dar există excepții de la acest lucru. Proprietarii de câini încă mai dezbate dacă ar trebui să concepeți un proprietar de afaceri sau nu. Luarea noastră este: Dacă serviciul este excepțional, iar ratele sunt rezonabile, atunci vârful.

Dacă serviciul nu este bun sau ratele sunt ridicate, atunci nu ar trebui să sfideze. Blocarea ar trebui rezervată situațiilor în care doriți să apreciați și să încurajați groomerul. În acest fel, atunci când vârful, groomerul tău va putea spune că a făcut o treabă bună. În mod similar, lipsa de sfaturi va comunica nevoia de îmbunătățire.

Dog groomers fac o slujbă tare și tehnică și merită sfaturi. Întotdeauna faceți acest lucru când puteți, deoarece ei ajută la păstrarea câinilor noștri curați, îngrijiți și sănătos.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Îndepărtați groomers - cât de mult să vârf într-un salon & un groomer pentru câini mobil?