Decesele de câine în timpul îngrijirii revigorării cererilor de reglementare

Decesele de câine în timpul îngrijirii revigorării cererilor de reglementare

Incidentele care au dus la rănirea sau decesele câinilor au devenit populare în vestea în ultima vreme. Acest model terifianțial este ceea ce aduce mulți părinți de companie pentru a solicita ca reglementările să fie făcute de parlamentari pentru a proteja animalele de companie și familiile lor din aceste tragedii. Câinii au fost răniți sau uciși de uscătoare fierbinți, mașini ascuțite de îngrijire și chiar propriile leashes atunci când sunt lăsate nesupravegheate în timpul procesului de îngrijire.

Îngrijirea nu necesită niciun tip de licențiere sau certificare În multe regiuni, și cele care reglementează afacerea au foarte puține reguli. Decesele recente ale caninilor la un magazin PETCO din Virginia și un salon de îngrijire mic din New Jersey au reafirmat lupta pentru a crea reglementări care reglementează practica îngrijirii. În prezent, există o legislație în așteptare în New Jersey, New York și Massachusetts. O măsură similară a eșuat în California în 2012, dar avocații speră să o reînvie.

LEGATE DE: Îngrijirea animalelor de companie 101: Cum să vă îngrijim câinele acasă

Incidentul din Virginia a implicat un retriever de aur de 2 ani care a murit în timp ce este închis într-un Unitate de uscare Înapoi în mai. Un medic veterinar a confirmat cauza morții ca încălțăminte de căldură, dar retailerul de animale de companie pretinde că uscătorul nu a folosit căldură și numai aerul de temperatură a camerei.

Decesele de câine în timpul îngrijirii revigorării cererilor de reglementare

În cel de-al doilea incident din New Jersey un terrier Airele de 10 ani a fost rănit în timp ce la groomers și nimeni nu a cerut ajutor. Când familia câinelui a sosit să-l iau, el abia putea să meargă și trebuia să fie eutanasiat. Nu au fost eliberate detalii în acest caz, dar proprietarul afacerii se confruntă cu patru număr de cruzime de animale.

Mike Bober Este președintele executiv al Consiliului consultativ comun al industriei PET, Asociația de Reglementare a PET Comerț pentru producători, producători, groomers și comercianți cu amănuntul. El spune că grupul a lucrat cu trei asociații naționale de îngrijire la siguranța și salubriile artizanale standarde care ar putea fi folosită ca bază pentru legile de stat.

LEGATE DE: Cum să începeți o afacere de îngrijire a câinelui

Aceste linii directoare pentru manipularea corectă a uneltelor, uscătoarelor și chiar animalele în sine au fost finalizate la începutul acestei luni, iar detaliile vor fi anunțate la un spectacol de comerț cu amănuntul pentru animale de companie pe 21 iulie 2015. Bober spune că simte cea mai bună abordare ar fi implementarea unor standarde uniforme pe care toate statele le-ar putea folosi ca o certificare metrică pentru Groomer.

Industria PET va dezvălui în curând standardele sale uniforme de îngrijire, dar orice executare ar fi în continuare până la statele care adoptă legi de licențiere. Consiliul consultativ comun al industriei animalelor de companie speră că legislatorii de stat vor respecta avertismentele industriei și vor transmite legi pentru a asigura siguranța caninilor implicați în îngrijirea comercială.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Decesele de câine în timpul îngrijirii revigorării cererilor de reglementare