Câinele dvs. A mâncat plasticul? Iată ce să faceți în continuare

Dacă ați văzut câinele dvs. mănâncă din plastic sau sunteți îngrijorat că ar fi putut, nu este bine să sperăm în mod obișnuit că totul va fi în regulă. Trebuie să faci ceva repede. Câinii nu pot sau nu ar trebui să digere plastic. Dacă ați observat câinele dvs. mănâncă o bucată mare de plastic, vă puteți aștepta la probleme mari. Când sunt mici bucăți, s-ar putea să fiți norocoși că piesele mici trec prin sistemul digestiv fără prea rău câinelui tău.

câine mestecând jucării

Nu lăsați-o să vină la operație

Dacă știți dimensiunea plasticului, câinele a mâncat, poate că veterinar poate fi capabil să-l aducă pe câine să-l regurgitate. Din păcate, poate apărea intervenția chirurgicală dacă nu cunoașteți dimensiunea plasticului câine înghițit; aproape sigur dacă ar fi o piesă mare; Aceasta va fi următoarea opțiune. Este vital ca tu sau oricine altcineva nu incerca tot felul de metode pentru a-ti face cainele vostru la vomita - este ceva ce trebuie sa faceti VET. Dacă tu sau oricine altcineva nu are expertiza, ai putea cauza chiar mai multe daune pentru sănătatea câinelui tău și alte complicații.

Oamenii pun întotdeauna întrebarea dacă toate materialele plastice sunt periculoase pentru câini. Câinii nu pot digera orice fel de plastic, perioadă. Ei nu ar trebui să mănânce niciodată. Uneori, deși câinii ar putea mesteca ceva ce nu se presupuneau sau iau ceva pe care nu l-ați văzut. S-ar putea să fiți fără știut că câinele a mâncat plastic - dacă era mic, puteți observa doar acest lucru în scaunul său mai târziu. Dar dacă observați el nu pot mânca în mod corespunzător sau aruncați, se produce ceva mai grav, cum ar fi un blocaj intestinal. Numai încercați să induceți câinele să regurgați plasticul dacă VET dvs. ți-a spus că este bine să o faci și dacă este mic și moale. Dar dacă nu știți ce să faceți, poate fi foarte periculos pentru ca un câine să arunce în sus dacă nu ați indus regurgitarea în mod corespunzător conform instrucțiunilor VET. Mai mult, dacă obiectul este mare, vă grăbiți câinele la veterinar.

Câinele are nevoie de mestecare și să se exercite pentru a le menține fericiți

Câinii iubesc mestecarea pe jucării le-a oferit, deci este important ca ei să obțină o mulțime de dreapta chew-toys pentru a le menține fericit - acel și exerciții fizice. Câinii care sunt coopedați în casă se plictisesc și vor căuta ceva pentru a mesteca sau pentru a se juca pentru a se amuza. Din păcate, multe articole de uz casnic se află în cadrul unui câine la îndemâna unui mobilier la ornamente, la hârtie, tot felul de lucruri - unii câini sunt suficient de mari pentru a scoate obiectele de la contra-top, iar grămedele lor sunt fabricate din plastic.

Motivele pentru care câinii ar putea să mănânce obiecte din plastic sau non-comestibil

  • Societatea umană a Statelor Unite spune că unii câini, chiar pisici, pot mânca obiecte non-comestibile pentru că nu primesc anumiți nutrienți din dieta lor - ca un cal va mânca lemn sau chiar fecale atunci când se hrănește, de exemplu, iarba de iarnă veche, care lipsește în anumite substanțe nutritive.
  • În manualul veterinar Merck, acesta afirmă că câțiva câini dezvoltă comportamente obsesive pentru a face față stresului, de exemplu, cum ar fi anxietatea indusă de separare. Uneori puii și pisoii înțărcați vor suge pe materiale moi sau pături pentru a elibera endorfinele "simt-buni" pe care le-a oferit pătura moale și care au fost eliberați atunci când au îngrijit de la mama lor.
  • Mulți oameni observă că câinii lor au nevoie de jucării pentru a mesteca când sunt dentibile. Dacă un cățeluș nu este dat O jucărie potrivită, el va căuta lucruri de mestecat, iar plasticul îl poate ucide. Uneori este important să fiți capabili să puneți un pui într-o cutie doar pentru o vreme când el este dentih și când nu-l poți ține departe de el tot timpul.
  • Unii câini par să aibă apetite nesfârșite, căutând mâncare peste tot. Dacă lăsați sticle de plastic și recipiente de alimente care sunt goale pe tabel-tops etc., Un câine foame se va ajuta la el însuși.

Nu este o chestiune de râs pentru a urmări un câine care mănâncă și ingestind obiecte străine cum ar fi plasticul. Gândiți-vă doar la toate lucrurile din plastic care se așează în jurul valorii de faptul că un câine poate mesteca:

  • Jugs de lapte, jucării pentru copii, sticle de apă, sticle pentru copii, boluri de mâncare pentru câini, capace de sticle, ambalaje de bomboane / alimente, containere alimentare, comprimatoare de tampoane, bile din plastic - și lista de lucruri din plastic în jurul casei continuă și pe.

Simptome periculoase pentru a urmări în câinele dvs. după ce a mâncat plastic

Dacă câinele dvs. a mâncat plastic și începe să se sufle și să arate dureri abdominale, chiar aruncați, acesta este momentul să-l grăbiți la veterinar și să-l considerați o urgență medicală. Chiar dacă câinele dvs. prezintă aceste simptome numai după ce mănâncă ceva mic ca un înveliș de plastic sau o sticlă de sticlă, este o urgență medicală. Dacă obiectul din plastic este ascuțit, poate să-și deterioreze interiorul și sistemul său digestiv Pe măsură ce se mișcă. Unele obiecte, dacă sunt destul de mari și destul de ascuțite, pot chiar să perceapă plămânii câinelui sau la oricare dintre celelalte organe ale sale. Toate acestea pot duce la cainele dvs. care necesită intervenție chirurgicală.

Dog CHOKKING

Nu poți spune: "Nu mi-am văzut câinele meu să mănânc nici un plastic" și să credem că va deveni mai bine. Faptul este că, dacă nu poate să-și păstreze apa și mâncarea în jos și starea lui se deteriorează rapid, trebuie să-l grăbiți imediat la veterinar. El va avea nevoie de evaluare urgentă și raze X pentru a afla ce cauzează acele simptome și cât de mari sunt obiectele. VET ar putea chiar să folosească o înghițire cu bariu, astfel încât câinele să poată trece bucățile de plastic prin defectare. Cu toate acestea, dacă plasticul nu se deplasează în jos sau în afara și câinele începe să vadă, veterinarul va fi la îndemână pentru a-l duce imediat la operație.

Timpul este totul când vine vorba de un animal de companie ingestind un obiect străin, cum ar fi plasticul. Acest lucru se datorează faptului că un blocaj din intestin poate tăia alimentarea cu sânge la anumite organe într-o chestiune de ore. Odată ce știți exact ce a înghițit câinele dvs. și veterinarul dvs. decide că este în siguranță, puteți provoca vărsături. Dacă nu știți ce a înghițit câinele, din fericire X-Rays sau un endoscop ar putea ajuta VET să afle ce este obiectul.

Dupa operatie

Odată ce câinele a suferit o intervenție chirurgicală sau veterinarul a reușit să înlăture plasticul, ar putea Prescrieți antibiotice pentru câine Pentru a preveni dezvoltarea oricărei infecții. VET va recomanda, de asemenea, ca câinele dvs. să fie liniștit și calm pentru câteva zile după aceea - acest lucru va permite corpului său să se odihnească și să se recupereze. Poate ar fi chiar necesar să ajustați modul în care vă dați apa de câine și mâncarea pentru câteva zile sau săptămâni, în special dacă câinele a suferit leziuni ale intestinelor sale.

Timpul de acțiune

Dacă câinele dvs. a ingerat un obiect din plastic și nu apare încă în dificultate, atunci este recomandat să luați aceste acțiuni pentru câteva zile, deoarece ar putea dura atât de mult ca obiectul să treacă prin sistemul său ;

  • Imediat știți că câinele dvs. a înghițit plasticul, apelați veterinar astfel încât să fie conștient de situație. El ar putea recomanda chiar un plan de tratament pentru tine.
  • Dacă sunteți îngrijorat de faptul că dvs câinele ar putea avea constipație, Îi poți da un pic de iaurt simplu sau un dovleac curat pentru a-și înmuia scaunele.
  • Asigurați-vă că câinele dvs. continuă să mănânce și să bea în mod normal, pentru că dacă el sau ea devine letargic, ar putea fi că el sau ea este în durere. Așa că aveți grijă ca orice semne ale câinelui dvs. având tulburări digestive sau obiceiuri neobișnuite de baie - prin refuzul său de a mânca sau de a bea sau suferă de diaree sau constipație sunt semne că o călătorie este necesară pentru veterinar.

Cum poți opri câinele tău să mănânce din nou plastic?

S-ar putea să fi avut experiența traumatică deja de câinele dvs. înghițind un obiect plastic înainte și el trebuie să se supună unei intervenții chirurgicale pentru a elimina obiectul. S-ar putea să fi observat ambalaje din plastic etc. În poo-ul câinelui dvs. - Cum împiedicați din nou acest lucru?

Ia-l mesteca

Cumpărați câinele dvs. o parte din propriile sale jucării de mestecat - un procent de chewer are nevoie de acestea - asigurați-vă că obțineți Jucării de câine indestructibile. Dacă câinele dvs. reușește să mestece chiar și acestea, înlocuiți-le imediat că încep să se destrame. Acest lucru va împiedica câinele să înghită piesele mici care se sfâșiesc. Utilizați jucării mai mari pe care câinele le poate face față și că nu poate înghiți.

Chewers compulsiv

Este câinele dvs. a Chewer compulsiv sau suferă de un comportament de alimentație? El sau ea ar putea avea nevoie de o pregătire specială, astfel încât acestea să fie ușurate stres care poate provoca un comportament anxios. Indiferent de motivul câinelui dvs. este pentru mestecarea pe plastic și alte obiecte străine, puteți Antrenează-ți câinele că preluarea obiectelor non-hrană care nu sunt jucăriile sale este a "nu Nu."

câine mestecat pe pantofi

Plasticul este un coșmar de mediu

Este dificil să faci generalizări largi despre plastic deoarece există atât de multe forme diferite, dar majoritatea plasticului este indigestibil. Salvați-vă stresul, anxietatea, banii și, poate viața celui mai bun prieten, asigurându-vă în orice moment plasticul nu face parte din dieta lui!

"Faceți ceva drastic pentru câinele dvs. - tăiați plasticul!"

Citiți următorul: 8 articole câinii se sufocă cel mai adesea

Câinele dvs. a mâncat plastic - aici - ce să faceți în continuare

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Câinele dvs. A mâncat plasticul? Iată ce să faceți în continuare