Câine salvat după ce a ieșit din plastic pe cap timp de trei săptămâni

Câine salvat după ce a ieșit din plastic pe cap timp de trei săptămâni

Un laborator negru rebel este recunoscător pentru a fi în viață în această săptămână datorită câtorva samariteni buni. Animalul speriat a alergat în jurul unui parc din North Mankato, Minnesota timp de trei săptămâni, cu un jug de plastic blocat pe cap.

Când Katherine Nelson, soțul ei Don, și prietenul lor Sue Leach au auzit despre câinele nefericit pe care au încercat să o captureze și să-l elimine de trei zile fără noroc. Poliția a raportat că Pooch Pooch fusese blocat în acest fel timp de cel puțin trei săptămâni, dar nimeni nu l-ar putea captura.

Fără alimente sau apă pentru această perioadă de timp, Nelson și leșia se temeau el nu ar dura mult mai mult și știau că trebuie să facă ceva. Prima lor idee a fost aceea de a pune o capcană live cu alimente în ea pentru a prinde câinele, pe care le poreclit "Jughead."

LEGATE DE: Dog Nutriție 101: Cum să hrăniți un câine

Această strategie nu a funcționat, dar când au mers pentru a verifica capcana în dimineața zilei de 26 martie 2015, au observat căi de câine în zăpada proaspătă. Au urmat piesele și au găsit jughead dormind într-o zonă mlaștină care a fost umplută cu perie.

Câine salvat după ce a ieșit din plastic pe cap timp de trei săptămâni

Știind că câinele nu l-ar putea musca, Don Nelson se strecură pe jighead și l-au apucat. Câinele sa luptat pentru câteva minute, dar nu a avut puterea de a rezista mai mult. Salvatorii au fost capabili să-l încărcați cu ușurință în vanul lor și l-au dus la spitalul de animale de companie din Minereota Valley.

Câinele emaciat nu a mai rămas prea mult timp, dar datorită lui Nelson și prietenului lor leach a ajuns la spitalul de animale la timp. Jughead a reușit să se liber de container, iar lucrătorii de la spital au convenit să-și doneze serviciile pentru a-l îngriji înapoi la sănătate.

LEGATE DE: Cum să înveți un câine să meargă pe o lesa

Odată ce Jughead este evacuată din instalație, Nelson îl va aduce acasă pentru a trăi cu ei în ferma lor în timp ce se recuperează. Ei au alți câini cu care vor fi socializați și ei vor putea să-și monitorizeze îndeaproape recuperarea.

Odată ce sa recuperat pe deplin, vor încerca să-l găsească pentru totdeauna acasă. Poliția a menționat că rapoartele sugerează că câinele poate fi în libertate mai mult de un an, așa că Nelson se speră să-l găsească o casă cu o grămadă în curte.

Autoritățile locale au făcut această ocazie pentru a reaminti tuturor zdrobiți containerele vechi înainte de a le arunca sau să le puneți pentru reciclare. Containerele cu gâturi subțiri pot atrage animale și odată ce își iau capetele, poate fi foarte dificil să le scoateți.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Câine salvat după ce a ieșit din plastic pe cap timp de trei săptămâni