Diy diel depozitare alimentară: 3 idei ușoare

Știați că produsele alimentare cu câini uscați își pierd nutrienții în timp dacă nu sunt stocați corect? Cumpărarea alimentelor pentru câini în vrac economisește bani și este o necesitate dacă aveți mai multe animale de companie. Imaginându-se ce să facă cu resturile poate fi o provocare. Poate unul dintre acestea DIY Dog Depozitare alimentară Ideile vor funcționa în casa dvs.

Dogul de depozitare a alimentelor nu este ceva de luat ușor. Dacă nu ați făcut-o corect, pierdeți bani, chiar și atunci când cumpărați Cel mai bun alimente pentru câini de calitate. Dacă mâncarea merge rău sau pierde o parte din valoarea sa nutritivă, câinele dvs. ar putea chiar să se îmbolnăvească dacă îl mănâncă.

Dacă nu păstrați în mod corespunzător mâncarea câinelui, el poate fi, de asemenea, capabil să-l acceseze și să mănânce mai mult decât ar trebui. Cele mai bune opțiuni de stocare a alimentelor pentru câini sunt ușor de accesat pentru proprietar, dar dificil pentru un câine la nas deschis.

DIY Dog Depozitare alimentară
3 idei simple

DIY Dog Depozitare alimentarăPrima mea idee este să folosim a Tote plastic Pentru a crea un alimentator de câine crescut cu stocare. Am demonstrat cum să fac acest lucru în ghidul meu video de mai sus, dar este un proces destul de simplu. Dimensiunea totei plastice va depinde de cantitatea de alimente pentru câini pe care le achiziționați la un moment dat.

Cumpar alimente de caine in saci de 25 de lire sterline. Folosesc un tote de plastic de 32 de uncii, care lasă o mulțime de spațiu pentru mâncarea câinelui și bolurile. Va trebui să alegeți un tote care este dimensionat corespunzător pentru cantitatea de alimente și dimensiunea bolurilor câinelui tău.

Traceți marginea bolurilor câinelui dvs. pe capacul totei. Tăiați un cerc care este puțin mai mic decât marginea bolului. Acest lucru va permite o buză mică care va ține castronul în poziție. Puteți elimina capacul pentru a accesa alimentele.

Dacă sunteți la îndemână cu unelte de prelucrare a lemnului sau cunoașteți pe cineva care este, ați putea fi a cutie de lemn a unui design similar (ca cel din fotografia de mai sus). Puteți face o ușă de acces pe partea laterală a casetei sau puteți avea un capac de ridicare.

A treia mea idee de stocare a hranei DIY DIY este de a folosi a Plastic sau coș de gunoi metalic cu un capac. Aceasta este o idee foarte simplă, dar puteți îmbrăca coșul de gunoi cu autocolante personalizate sau cu niște markeri de vopsea (ca acestea).

Chiar și cele mai bune, cele mai de înaltă calitate alimente de câine, când sunt stocate incorect, pot dezvolta bacterii, du-te rancid, dezvoltă mucegai sau devin infestate cu rozătoare și insecte. Aceste containere de depozitare a alimentelor DIY vă vor proteja alimentele pentru animalele de companie și vor potrivi decorul dvs. de acasă.

Citiți următorul: DIY Detergent de rufe de casă Siguranță pentru câini

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Diy diel depozitare alimentară: 3 idei ușoare