Ce ar trebui să fac dacă câinele meu a mâncat un creion?

Ce ar trebui să fac dacă câinele meu a mâncat un creion?

Știm cu toții că câinii iubesc să mănânce, dar ceea ce se întâmplă dacă se hrănesc accidental pe ceva ce nu ar trebui? Un creion se potrivește cu siguranță în această categorie! Și, în timp ce acest lucru poate părea o apariție ciudată și neobișnuită, ele sunt un fel de obiect de uz casnic de zi cu zi că câinele tău poate începe să mestece ca a OS de caine, mușcă biții și potențial înghițiți-le.

Din fericire, cele mai multe creioane moderne sunt special concepute pentru a fi netoxice în ceea ce privește substanțele chimice care le fac, dar este lemnul creioanelor care pot ajunge la deplasarea în dvs tractul digestiv al lui pooch. Deci, hai să mergem mai detaliat despre subiectul câinelui meu a mâncat un creion chiar aici în acest post de blog.

Sunt creioane toxice pentru câini?

Deci, câinele tău a mâncat creionul? În timp ce vă puteți gândi la creioanele făcute din plumb, marea majoritate a acestora nu au fost făcuți din această substanță timp de câteva sute de ani. În schimb, ele sunt făcute dintr-o formă de carbon cunoscut sub numele de grafit, deci nu trebuie să vă faceți griji cu privire la câinele dvs. obținerea otrăvirii cu plumb în majoritatea cazurilor. Cu toate acestea, există câteva care ca pe bază de plumb sau cu vopsea toxică în interior. În trecut, vopseaua galbenă a fost făcută din cromat, care este toxică, dar acest lucru a încetat să fie folosit în cea mai mare parte din SUA.

Acum vă puteți întreba dacă alte soiuri speciale de creion sunt toxice. De exemplu, avem creioane de cărbune, dar acestea sunt în general făcute din viță de vie charred, care nu sunt un risc major de sănătate. De asemenea, există creioane colorate care conțin coloranții pentru a se potrivi cu culoarea, dar acestea sunt în cantități atât de mici încât sunt puțin probabil să reprezinte o amenințare la adresa Sănătatea Houndului. Acest lucru este valabil și pentru creioane. Este blocarea sistemului câinelui dvs. care ar putea fi mai periculoși și acestea sunt ceea ce vom vorbi în secțiunea următoare.

Câine cu hârtie sfâșiată

Pericole de consumări de lemn

Riscul de sănătate a făcut dacă câinele dvs. mănâncă creionul provine din lemn în jurul grafitului sau cărbunelui. Deoarece acest lucru este ne-digerabil, nu va fi defalcat de sistemul câinelui tău, care este, de asemenea, adevărat pentru multe alte substanțe omenești cum ar fi plasticul. Problema majoră cu lemnul este că se poate împrăștia în bucăți, iar acești biți ascuțiți pot provoca deteriorarea tractului, intestinelor și stomacului câinelui. Sângerarea internă este un risc potențial. De asemenea, există șansa ca piesele mai mari să poată provoca blocaje, astfel încât poochia dvs. nu mai este capabilă să-și digereze în mod corespunzător alimentele.

Simptome pentru a urmări

Dacă suspectați sau știți că câinele dvs. a mâncat un creion, există câteva simptome principale pentru a vă urmări pentru că vă spun că totul nu este bine în sistemul lor digestiv. În primul rând, puteți vedea vărsături cauzate de obstacole mai mari în tractul digestiv. Acestea vor împiedica să treacă alimentele prin corpul câinelui tău. Deci, după ce câinele dvs. a mâncat creionul, ei vor vărsa ceea ce mănâncă după aceea.

Cealaltă problemă comună este că pooch-ul dvs. nu va putea merge în mod normal la baie. Dacă observați că câinele dvs. se întinde sau apare în durere sau anxietate, acesta poate fi un semn al unui blocaj. Sângele poate fi, de asemenea, prezent în scaunul lor.

Alte probleme de a privi pentru a include perspective semne de durere, oboseală, anxietate sau depresie. Ar putea fi, de asemenea, că câinele dvs. nu mai are entuziasmul obișnuit de a mânca și nu pot să mănânce deloc.

Acum, venim pe ceea ce ar trebui să faceți dacă câinele dvs. a mâncat un creion.

Câinele meu a mâncat un creion. Va fi bine?

Prima dvs. acțiune ar trebui să fie de a intra în contact cu VET dvs. În cele mai multe cazuri, creioanele vor trece prin tractul digestiv al câinelui dvs. fără probleme, dar nu puteți fi în întregime sigur cum va reacționa corpul câinelui dvs. Puteți obține informații bazate pe înregistrarea medicală anterioară, dar veterinarul dvs. va fi mai bine plasat pentru a vă spune despre acest lucru. De asemenea, ei vă pot oferi mai multe detalii despre orice simptome îngrijorătoare pe care ar trebui să le aveți grijă de.

Este probabil să fie doar un caz de observare pentru a vedea cum creionul trece prin corpul câinelui tău. Întotdeauna amintiți-vă că sunt expert în cea mai bună poziție pentru a vă oferi sfaturi. Ar trebui să evitați să încercați să vă induceți câinele în vărsături, deoarece fibrele de lemn ar putea deteriora esofagul câinelui tău în timp ce ei vin.

După ce VET dvs. a efectuat o evaluare fizică a pooch-ului dvs., este probabil să vă pună întrebări suplimentare pentru a determina dacă ar putea exista probleme. De exemplu, ei pot cere cantitatea creionului a fost consumată, fie că a fost spartă în bucăți mai mici, cât timp în urmă s-a întâmplat, indiferent dacă câinele dvs. a mâncat și dacă există simptome pe care trebuie să le conștientizeze. Oferirea cât mai multă informație este cea mai bună modalitate de a vă ajuta VET să-și facă treaba în mod corespunzător.

Câine de examinare veterinarăDupă evaluare, dacă VET dvs. crede că există o obstrucție, ei pot ordona unii X-RAYS. În timp ce lemnul nu va apărea direct, vor exista alte semne pe care le privesc. Dacă există o obstrucție serioasă a sistemului câinelui dvs., poate fi necesară o intervenție chirurgicală.

În unele ocazii, VET-ul dvs. ar putea recomanda să vă dați hrana pentru câini pentru a înconjura fibrele de lemn, reducând riscul de perforări și tăieri la înfrângerile lui Pooch. În general, acest lucru este alimente voluminoase care pot împinge fibrele prin eficient.

Gândurile finale

Dacă câinele dvs. a mâncat un creion, este important să nu vă panicați. În majoritatea cazurilor, ei o vor transmite fără alte probleme. Luați câinele la veterinar dacă sunteți îngrijorat și observați-i pentru semne că totul nu este bine în interior. Împiedicați acest lucru să devină o problemă, fără a lăsa creioane situate în jurul valorii de locul în care câinele dvs. le poate obține.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Ce ar trebui să fac dacă câinele meu a mâncat un creion?