Câinele meu a mâncat ciocolata. Ce ar trebuii să fac?

Întrebare: Câinele meu a mâncat doar ciocolată! Ar trebui să îmi fac griji?

Shepherd de sex feminin de 60 de kilograme mix doar a mâncat aproximativ o jumătate de bar (dimensiunea standard) de ciocolată neagră. Care sunt consecințele și există ceva ce ar trebui să fac?

-Mike wagner

Câinele meu a mâncat ciocolată!

Răspuns:

Dragă Mike,

Câinii par să iubească ciocolata aproape la fel de mult ca și noi. De fapt, Centrul de control al otrăvurilor ASPCA a enumerat-o ca fiind al 5-lea cel mai frecvent de toxină a fost numit în 2017.

Substanțele chimice din ciocolată care sunt toxice pentru câini sunt teobromina și cofeina. Când sunt consumate în cantități mari, aceste substanțe chimice pot provoca Anxietate, hiperactivitate, crescută sete și urinare, vărsături, diaree, bătăi rapide a inimii și convulsii. Câinii sunt mult mai sensibili la aceste substanțe chimice decât oamenii sunt.

Majoritatea oamenilor au auzit asta consumul de ciocolată poate provoca probleme pentru câini, Dar cât de mult trebuie să fie periculos?

Depinde de câine și de ciocolată. Cu cât mai multă ciocolată un câine mănâncă, cu atât este mai probabil să provoace probleme. Ciocolata mai întunecată (I.E. mai puțină ciocolată și mai puțin lapte, zahăr și alte ingrediente), cu atât mai toxic este la doze mai mici.

Barele standard de ciocolată pot varia de la 0.5 uncii până la 3.0 uncii, deci verificați pachetul pentru a afla exact cât de mult a mâncat câinele. Uită-te pentru a vedea dacă pachetul descrie tipul de ciocolată ca ciocolată de lapte, 70% cacao, ciocolată neagră etc.

Ciocolata de lapte are doar aproximativ 58 mg de teobromină și 6 mg de cofeină pe uncie. Pe de altă parte, ciocolata necorespunzătoare a brutarului are aproximativ 393 mg de teobromină și 37 mg de cofeină pe uncie. Barele de bomboane de ciocolată întunecate ar fi undeva între ele.

O regulă bună este asta Este nevoie de 0.5 uncii de la LAPTE Ciocolata pe kilogram de greutate corporală pentru a provoca simptome moderate până la severe. La doze mai mici, ați putea vedea simptome mai blânde, inclusiv neliniște, vărsături și diaree. Este nevoie de Mai puțin a unei ciocolată mai întunecată pentru a provoca simptome severe.

Să presupunem că câinele tău de 60 de lire sterline a mâncat un 1.55 uncii bomboane de ciocolată de lapte ca un bar a lui Hershey. Aceasta este o doză de aproximativ 0.03 uncii pe kilogram de greutate corporală. Ne-am aștepta să vedem o reacție minimă la această doză de ciocolată de lapte.

Dacă câinele dvs. ingeste din nou ciocolata, puteți folosi acest calculator simplu de ciocolată pentru a vă ajuta să decideți dacă trebuie să căutați îngrijire veterinară de urgență.

De asemenea, puteți apela centrul de control al otrăvurilor ASPCA la (888) 426-4435 și vorbiți cu un medic veterinar 24 de ore pe zi pentru o mică taxă. Ei vor evalua rapid cazul, vă vor instrui ce să faceți acasă și să vă spuneți dacă trebuie să vă luați câinele într-o clinică VET.

Salutari,

TB Thompson, DVM

Disclaimer: Utilizarea dvs. a caracteristicilor Cereți VET este supusă Cereți termenii de utilizare.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Câinele meu a mâncat ciocolata. Ce ar trebuii să fac?