De ce câinii se uită?

De ce câinii se uită

Cu siguranță ați văzut vreodată o imagine a unui câine care se uită sau poate că câinele vostru face asta. Bineînțeles, acest gest este foarte drăguț și ne poate provoca o mulțime de sensibilitate și afecțiune, dar v-ați întrebat vreodată ce mesaj prieten de blană încearcă să-ți treacă când se uită? Este normal să presupunem că tulpinile excesive ale lui Pooch de la o problemă de sănătate, totuși, la fel cum oamenii au comenzi vocale bine dezvoltate, gesturi de mână și mișcări ca modalitate de comunicare, în aceeași venă, canini și-au dezvoltat în egală măsură propria lor modalitate specială de a trece pe mesaje și de a vorbi este unul dintre ei. În ciuda acestor informații, adevărul este că câinele câștigătoare nu a fost "științific" studiat pentru a afirma orice fapte, dar datorită observațiilor experților în Comportamentul caninului, ni se oferă indicii în sensul acestor gesturi. Dacă v-ați întrebat vreodată ce înseamnă atunci când un câine se uită la tine, următoarele motive ar putea fi una dintre ele.

Câine așezat lângă proprietar

Căutați atenția

Fiecare părinte de câine este sigur de a înțelege acest lucru într-o mare măsură. S-ar putea să fiți văzut Animale de companie dorința de atenție prin aducerea capetelor în genunchi. Uneori, când un câine interior dorește să se miște afară, poate să-și indice intenția prin pasăre (lovind labele sale) la ușa principală de intrare. Există încă aceia care se îndreaptă spre intrare, împingând picioarele proprietarului cu ajutorul botului lor - acest lucru este într-o ofertă pentru a atrage atenția. Dacă sunteți tipul care petrece timp de calitate cu câinele dvs., veți putea măsura mesajul pe care îl încearcă să le transmită. În afară de comenzile vocale, acest tip de comunicare non-verbală stabilită formează linia subțire între un câine de călătorie și cele mai recalcitrante care sunt cele mai bine descrise ca fiind inevitabile.

Menking pentru depunere

În timp ce un câine care face contact vizual cu alt câine ar putea însemna agresiune sau dominanță, poate însemna un lucru complet diferit cu oamenii. Ați fost vreodată asistat vreodată la o întâlnire cu câțiva câini care nu par să se placă reciproc? Comportamentul lor normal este acela de a străluci un alt ochi ocular în ochi în timp ce stau încă - acest lucru este asemănător cu o formă de testare a supremației sau dominanței. Cei doi câini vor aștepta agresiv pentru ca prima mutare și să se supună prin ruperea privirii. O luptă ar urma, de obicei, când acest lucru nu este viitor.

Cu toate acestea, ruperea ochilor de contact înseamnă depunerea atunci când un câine se uită departe. Luptele vor urma numai în cazul în care nici unul dintre ei nu vrea să se supună, iar câștigătorul devine dominant. Când te uiți la puii tăi, probabil se va uita înapoi și va fi probabil cel mai probabil. Acest act de falsificare indică depunerea la proprietarul său, care vede ca lider al pachetului - de aceea se descriu adesea că sunt adesea descrise ca adorabili; Pooch-ul tău arată atât de drăguț care clipește un ochi și nu-l poți ajuta decât să-l recompensezi cu un tratament.

Făcând contact vizual

Câinii nu au capacitatea înnăscută de a utiliza expresii faciale ca oamenii. Când oamenii se angajează în discuții interpersonale, contactul cu ochii este așteptat de ambele părți, care ar considera în mod normal angajarea și respectul. Același comportament este văzut ca un semn de beligeranță sau agresiune cu canini.

Așa cum a stabilit în punctul anterior, câinii tind să-i facă față pentru a arăta supunerea și de la ceea ce este evident, Furbaby nu vrea să aleagă o luptă cu dvs., dar apoi, acel comportament înnăscut al privitorului și semnificația ei inerentă populației canine este încă foarte mult înrădăcinat la toți câinii. Când vă vorbiți cu plăcere cu un ton dulce și înfricoșător de voce, este probabil să faceți contact vizual cu dvs., ținându-l puțin înainte de a cădea - acest contact este cunoscut pentru a dura doar un pic.

Wink ar putea fi o modalitate de a rupe privirea, astfel încât pacea să se domnească. În afară de Winking, s-ar putea să fi observat, de asemenea, că câinele dvs. ar pune în mod normal privirea în jos pentru o scurtă perioadă de timp înainte de a se întoarce înapoi pentru a vă uita la dvs. Alternativ, ar putea decide, de asemenea, să-și schimbe privirea sau poate permite altceva să-și revendice atenția.

Aur Retriever Winking

Afișarea fericirii

Câinii furioși nu pot afișa niciodată comportamente jucăușite, Pe de altă parte, odată ce un câine este fericit și sună atât fizic cât și emoțional, ar dori în mod natural să se distreze jucând atât cu familia umană, cât și cu alte animale de casă de uz casnic. S-ar putea să fi observat câinele dvs. care clipește un ochi în timp ce se angajează în mod activ în joc. Experții sunt de părere că cu cât este mai fericit un câine, cu atât mai probabil se va întâmpla la adoptorul său. Wink-ul ar putea fi chiar reciproc, ceea ce înseamnă că pooch-ul tău se va întoarce înapoi pentru că a observat că ai făcut-o mai devreme. În afară de Winking, există încă o mulțime de alte comportamente care indică când un câine este foarte mulțumit și fericit. Deci, pentru a clarifica în continuare, cu atât este mai fericit câinele dvs., cu atât mai mult va fi văzut la tine.

Imitarea familiei lor umane

Când câinele tău se uită la tine, ar putea fi că pur și simplu imită ceea ce a observat de la tine. Caninii sunt creditați cu suficientă inteligență și sunt cunoscuți că imită tot ce observă în jurul lor. În mod normal, s-ar putea să nu respectați imediat faptul că Furbaby vă imită, deoarece comportamentul ar începe, de obicei, cu lucruri mici; În explicație, s-ar putea să începeți să observați că câinele dvs. îi place să stea când vă vede relaxat sau ar putea să vă dați la vederea de a dormi, sau va izbucni într-o alergare atunci când aveți motive să fugiți.

În afară de situațiile enumerate de mai sus, un câine ar putea, de asemenea, să imite alte comportamente mai mici de la noi, și acolo este în cazul în care vine prins. Dacă sunteți tipul care se uită frecvent la puști, șansele sunt că vor începe să învețe trucul propriu și vă va surprinde cu un wink perfect înainte de mult timp.

Fără îndoială, nevoia psihologică a câinilor de a imita ceea ce fac proprietarii lor este, în esență foarte pozitivă. În primul rând, face sesiuni de antrenament foarte ușor și fructuoase și puteți obține mai mult cu un câine care a perfecționat arta de a imita decât cea care este aversă la acțiunile dvs. Câinele dvs. ar repeta în mod normal ceea ce faceți prin studierea comportamentului așteptat în situații specifice, atunci vă va arunca în poziția unui model de rol și, prin urmare, orice acțiune care vine de la dvs. trebuie să fie urmată cu precizie.

Pentru familiile cu mai multe animale, acest act de imitație este ușor de observat. Câinii din familie s-ar vedea ca membri ai unui pachet și nu vor fi ciudate să asiste câini mai tineri după conducerea celor mai vechi sau liderul recunoscut al pachetului. Mai mult, un catelus care câștigă la un câine adult nu ar fi în afara locului într-o astfel de gospodărie. Și, în timp ce mulți proprietari de câini trebuie să se rătăcească cu faptul că câinii au capacitatea naturală de a imibi noi comportamente pur și simplu prin respectarea goings-on în vecinătatea lor, experții comportamentului câinilor au folosit acest traseu de mai mulți ani.

În plus, câinii care sunt victime ale gospodăriilor abuzive trec, în general, prin probleme psihologice care afectează modul în care ar trebui să se comporte. Și odată ce sunt salvați, acești câini sunt asistați în procesul lor de vindecare prin expunerea la puii adulți sănătoși, stabile emoțional. Mai des decât nu, câinele traumatizat se va vindeca prin ajutorul câinilor sănătoși, pe care îl va vedea ca un model de rol.

Akita câine câștigătoare

Starea de sănătate

Distincte de cele menționate mai sus, un câine de câștigare ar putea fi legat de o problemă de sănătate. Notabilă printre condițiile care pot provoca intermitent Canine este entropia - o problemă genetică care dă naștere la clipirea obișnuită și falsificată. Acest tip de problemă de sănătate este răspândită printre rasele de câine cu fețe pline și nasuri scurte - un exemplu bun este chow-ul.

Condiția este destul de incomodă, deoarece provoacă unul sau ambii dintre pleoapele câinelui să se întoarcă în direcția ochilor (răsturnarea spre interior). Cearărirea și clipeștele sunt de obicei făcute pentru durerea, iritarea și disconfortul - entropia poate fi destul de dureroasă, iar dacă situația nu este oprită în timp, ar putea duce la condiții mai severe precum orbirea sau ce experți se referă la cornee ulcerate.

Dacă observați că Furstanul dvs. a început brusc să se răzgândească excesiv, ar fi o idee bună să consultați medicul veterinar, deoarece nu există remediu DIY pentru entropion. Condiția poate fi corectată numai prin intervenția chirurgicală, dar ar putea fi posibil ca câinele dvs. să ajungă doar cu un fel de iritant în ochi. Câinii sunt cunoscuți că clipește atunci când astfel de iritanți ca murdăria, părul sau chiar praful au intrat în contact cu ochii lor; Cu toate acestea, nu ar trebui să presupunem că totuși trebuie să înscrieți serviciile unui profesionist care va exclude posibilitatea unei probleme de sănătate mai grave.

Mai multe recenzii pentru produse de companie

Bretele de genunchi de câine
Protecția solară pentru câini
Dog Pill Shooter
Bandaj lichid pentru câini
Ulei de somon pentru câini
Câini termometre
Dog Flea Placi
Dușuri de îndepărtare a câinelui
Ulei de cânepă CBD pentru câini
Ceara de protecție la labe pentru câini

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » De ce câinii se uită?