Pot folosi neosporina pe câinele meu?

pot folosi neosporina pe câinele meu

Ori de câte ori obținem zgârieturi, tăieturi sau abraziuni, avem tendința de a ajunge întotdeauna la un tub de neosporină și o aplicăm de mai multe ori pe zi timp de câteva zile pentru a preveni infecțiile bacteriene secundare și ajutoarele în procesul de vindecare. În general, funcționează, dar asta înseamnă că putem folosi și pe câinii noștri? Potrivit studiilor recente, proprietarii de animale de companie cer dacă pot folosi neosporină pe câinii lor se întâmplă să clasifică numărul 8 în lista lor lungă de întrebări despre îngrijirea animalelor de companie. Deci, puteți folosi cu adevărat Neosporin pe câinele dvs. de companie?

medicamente pentru câini

O privire la ceea ce este Neosporin

Neosporina este un punct de top antibacterian Prepararea care constă din trei ingrediente antibacteriene diferite care includ bacitracină, polimilină B și neomicină.

  • Bacitracin: Acesta este un antibiotic polipeptidic care ucide în primul rând bacterii gram-pozitive prin întreruperea peptidoglicanului bacteriilor și a sintezei peretelui celular.
  • Polymyxin B: Pe de altă parte, este destinat în primul rând bacteriilor gram-negative care sunt mai rezistente la antibiotice decât veriile lor gram-pozitive. Acest antibiotic funcționează prin atașarea peretelui celular al bacteriilor, mărind porii peretelui și permițând intrarea unui fluid extracelular să intre în bacterii. Acest lucru umple bacteriile cu apă până când izbucnește și este în cele din urmă ucisă. Polymyxina B este cunoscută ca să se comporte ca un detergent.
  • Neomicin: Aparținând clasei de antibiotice cunoscute sub numele de aminoglicozide, neomicina este eficientă împotriva bacteriilor gram pozitive și gram negative, deși activitatea sa antibacteriană pe organismele gram pozitive este un pic limitat ca toate aminoglicozidele.

După cum puteți vedea, neosorina este de fapt un nume de brand al unui antibiotic local care conține 3 antibacteriene diferite care au mecanisme diferite de acțiune. Acest lucru este important deoarece, ca și pielea umană, pielea de canini este, de asemenea, bogată în flora bacteriană și fungică. Bacteriile sunt adesea clasificate în funcție de proprietățile de colorare gram, indiferent dacă stau albastru (pozitiv) sau roșu (negativ). Pe pielea caninei puteți avea bacterii gram pozitive care aparțin firmelor, firmicute și micrococi. Phyla bacteriană gramică prezentă în pielea câinelui include proteobacterii, din care acinetobacter și pseudomonas sunt agenți patogeni populari și bacteroides.

Folosind o combinație de bacitaracină, polimixina B și Neomicin ajută la adresa acestor microorganisme pe pielea animalului dvs. de companie. Amintiți-vă, aceste bacterii se află pe piele, constituind flora normală a pielii. Acestea nu produc infecții. Cu toate acestea, dacă pielea își pierde integritatea, cum ar fi ceea ce se întâmplă într-o tăietură sau abraziune, aceste microorganisme pot obține intrarea în structurile mai profunde ale pielii. Deoarece aceste organisme sunt relativ "noi" în interiorul pielii, sistem imunitar celulele le atacă ducând la inflamație și inițierea unei serii de schimbări pe care le cunoaștem acum ca infecție.

Aplicarea neosporinului poate ajuta la asigurarea unei bariere de protecție peste pielea "deschisă", astfel încât bacteriile care sunt prezente pe piele nu vor intra înăuntru și nu vor duce la infecție.

Ar trebui să utilizați Neosporin pe câinele dvs?

Având în vedere că neosorina ajută la prevenirea infecției bacteriene a tăierilor minore, a abraziunilor, a arsurilor și chiar a zgârieturilor, este în general considerată sigură pentru a aplica neosorină pe pooch-ul dvs.

Cu toate acestea, studiile arată că curățarea abraziunii poate avea imediat același efect a timpilor de vindecare mai rapidă și a prevenirii eficiente a infecției bacteriene. Acest lucru înseamnă pur și simplu că, dacă sunteți suficient de vigilent în ceea ce se întâmplă cu pooch-ul dvs., atunci puteți lua imediat pași afirmativ la primul semn al unei pierderi în integritatea pielii. Puteți spăla și curăța pielea răzuită sau abrazivă cu cantități mari de apă. O soluție salină simplă funcționează, de asemenea. Aplicarea neosorinei este astfel opțională.

Mai mult, sa arătat că majoritatea câinilor au o rată foarte rapidă de vindecare a rănilor, mai repede decât oamenii. Cu aceste cunoștințe, ar trebui să vă decideți să aplicați Neosporin pe rănile câinelui dvs., asigurați-vă că îl aplicați doar câteva zile, deoarece corpul prietenului tău poate avea grijă de restul. Aplicând nu mai mult de 3 ori pe zi ar trebui să fie suficientă.

Când nu trebuie să folosiți Neosporin?

Ca toate antibioticele topice, neosporina nu trebuie aplicată niciodată pe răni adânci, tăieturi de gâfârare și leziuni extinse. Trebuie amintit că formularea de neosporină este destinată în primul rând utilizării superficiale numai în cazul în care au fost luate în considerare pH-ul natural al pielii și alte caracteristici. Folosirea acestuia pe reduceri și răni mai profunde poate funcționa în continuare, dar într-adevăr nu există nici o garanție a eficacității sale, deoarece nu a fost proiectată sau formulată pentru răni mai profunde. În plus, rănile adânci implică deja vasele de sânge și alte țesuturi care pot necesita o gestionare mai definitivă decât protejarea simplă a acestora de la posibilele infecții bacteriene.

Acesta este motivul pentru care este recomandat, în general, dacă există răni adânci sau reduceri, prima acțiune este de a iriga cu apă curată sau soluție salină, apoi aplicați bandaj de presiune. Apoi, va trebui să vă aduceți animalul la clinica veterinară, astfel încât să poată evalua rănile, poate să pună câteva cusături pentru a controla sângerarea și administrează un antibiotic mai adecvat pentru o măsură bună.

Ați putea dori, de asemenea: Kit de prim ajutor pentru câini

câini de sănătate

Dacă pooch-ul tău lins neosporina?

Unul dintre comportamentele canine pe care nu le puteți evita este lins. Acest lucru este valabil mai ales dacă au tăieturi sau răni pentru că este modul lor de a încerca să-și vindece rănile. Din păcate, dacă aplicați neosorină pe o parte a corpului că limba lor poate ajunge cu ușurință, atunci riscă riscul de a dezvolta stomac deranjat, vărsături, pierderea apetitului sau chiar diaree În animalul dvs. de companie. La câinii care sunt foarte sensibili la componentele neosorinei, leziunile cutanate și chiar sechestrele se pot dezvolta. Sperăm că nu va conduce la acesta din urmă, deoarece acest lucru poate avea consecințe grave asupra alimentării cu sânge a creierului.

Dacă într-adevăr trebuie să aplicați Neosporin, asigurați-vă că o acoperiți cu un bandaj. Sau mai bine, puteți să puneți un guler de protecție în jurul gâtului animalului dvs., astfel încât să nu fie capabil să ajungă la tăietura sau rana.

Neosporinul nu este cu adevărat necesar, mai ales dacă sunt doar zgârieturi minore și tăieturi și sunteți suficient de vigilent pentru a oferi rapid Primul tratament. Cu toate acestea, dacă vă oferă pacea minții, aplicarea neosorinei pe animalul dvs. de companie nu ar trebui să fie o problemă.

În legătură cu o postare: Bandaj lichid pentru câini

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Pot folosi neosporina pe câinele meu?