4 Cele mai bune modalități de a dispune de câine

Unii proprietari de câini văd că își iau fecalele câinelui ca o corvoadă inutilă. Ei ar trebui să o vadă ca o responsabilitate importantă care vine cu proprietatea animalelor de companie. Nu numai că este o lege în multe domenii, este de fapt o parte importantă de păstrare a comunității dvs. în siguranță și sanitară.  cele mai bune modalități de a dispune de câine sunt rapide și ușoare și se pot face oriunde.

Sunt 23 milioane de bacterii coliforme pe gram de poop de câine. Ce inseamna asta? În termeni de la Layman, există o mulțime de bacterii în materie fecală câine! Unele dintre cele mai comune bacterii, dăunători și alți contaminanți găsiți în poopul câinelui dvs. pot rămâne în sol de ani de zile.

Facilitățile de ape uzate fac o treabă foarte bună de a ne curăța apa, dar nu pot Filtrează toate bacteriile de la câine. Din păcate, o mulțime de rămâne acolo, făcând problema câinelui Poo o problemă de sănătate publică.

Găsiți una dintre cele mai bune modalități de a dispune de câinele de câine care funcționează pentru dvs. și de ao folosi. Veți respecta legea, ajutându-vă să vă păstrați comunitatea sanitară și să vă ajutați să curățați mediul în același timp.

4 cele mai bune modalități de a dispune de câine

câinePrimul lucru pe care trebuie să-l cunoașteți despre câinele de câine este că nu este un îngrășământ bun. Mulți oameni cred că câinele poop poate fi folosit ca un îngrășământ sănătos pentru grădina sau gazonul lor. Datorită lui Niveluri ridicate de aciditate, câine poop este de fapt Nu este bine pentru gazonul tău sau orice plante pe care le creșteți.

EPA clasifică câinele ca poluant. În aceeași categorie ca poluanți mai evidenți și infamoși, cum ar fi monoxidul de carbon, deșeurile de câine sunt considerate poluanți din cauza prezenței nutrienților și a agenților patogeni care se laudă în sol și apă. Ei au un impact dăunător asupra creșterii plantelor naturale, a vieții sălbatice și a sănătății umane.

Acesta este motivul pentru care este atât de important să luați după animalul dvs. de companie. Da, este adevărat că deșeurile câinelui dvs. nu vor avea prea mult un impact singur, unde ar fi dacă toți proprietarii de animale de companie au crezut așa? Faceți partea dvs. și găsiți cea mai bună modalitate de a dispune de câine.

1. Coș de gunoi regulat

Dispunerea câinelui Doo Doo în gunoiul obișnuit este cel mai simplu lucru de făcut. Doar puneți-l cu gunoiul dvs. obișnuit pentru eliminarea unui depozit de deșeuri. În timp ce aceasta nu este cea mai ecologică opțiune, este o modalitate sigură și simplă de a obține ID-ul lui Fido`s poo.

Puteți achiziționa biodegradabil pungi de poop Pentru a reduce impactul asupra mediului sau pentru a folosi pungi de plastic pe care le-ați îndreptat oricum. Încercați să utilizați o pungă veche de pâine sau punga de plastic care vine în interiorul cutiilor de cereale. Aruncați în fiecare an hindres de pungi de plastic, care ar putea fi reutilizate ca niște pungi de câine.

toaletă

2. Spălați-l

O altă opțiune ușoară pentru eliminarea deșeurilor de câine este să o spălați în jos. Asta-i unde merge fecalele noastre, deci de ce să nu vă spălați și Poo Poo? Vă recomandăm să eliminați numai deșeurile, dar puteți cumpăra și pungi de câine cu câine în majoritatea magazinelor de animale de companie.

Rețineți că aceste pungi nu pot să se descompună la fel de ușor cum vă așteptați. Nu este obișnuit, dar ar putea duce la țevi înfundate sau probleme mai grave cu sistemul dvs. septic. Lucrul de făcut este să folosiți a poop scooper pentru a colecta deșeurile și apoi aruncați-o direct în toaletă.

3. Ingroapa-l

Dacă aveți spațiu, puteți îngropa deșeurile câinelui tău. Evident, aceasta nu va fi o opțiune pentru fiecare proprietar de animale de companie. Va trebui să îngropați deșeurile într-un loc diferit de fiecare dată și ar trebui îngropat într-o gaură cel puțin 6 și # 8243; adâncime.

Alegeți un loc care nu este în afara drumului. Nu trebuie să îngropați deșeuri lângă o grădină bine sau legume. Deșeurile de câine ar putea lăsa bacterii și paraziți în sol timp de mai multe luni, așa că este important să nu o îngropați într-o zonă care să contamineze sursa de apă sau la alimente.

4. Doggy septic rezervor

Un rezervor septic Doggy este unul dintre cele mai bune modalități de a dispune de câine, dar este, de asemenea, cel mai scump. Această opțiune nu va funcționa fie pentru fiecare proprietar de companie, deoarece veți avea nevoie de spațiu pentru a îngropa rezervorul.

Una dintre cele mai frecvente opțiuni disponibile este sistemul de eliminare a deșeurilor Doggie DOLEYDOG. Sistemul mediu septic pentru costurile de deșeuri pentru câini între 50- $ 150. Lucrează similar cu un rezervor pentru deșeurile umane.

Rezervorul devine îngropat în pământ și există un deschizător de capac acționat de picior care se stinge din pământ. Puneți fecalele din interior, iar bacteriile naturale și culturile enzimatice se descompun poo-ul în timp pentru ao reduce la un lichid de absorbție a solului.

Indiferent de modul în care o faceți, este responsabilitatea dvs. să vă eliminați fecalele de companie. Chiar dacă câinele dvs. face doar afacerea pe propria proprietate, ar trebui să curățați după el pentru a preveni eventualele probleme de sănătate pentru dvs., membrii familiei dvs. și alte animale de companie.

Citiți următorul: Dog Poop Grafic de culoare - ce înseamnă totul

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 4 Cele mai bune modalități de a dispune de câine