Câinele surzi care lipsește timp de 5 luni a fost reunit împreună cu familia sa din texas

Nimeni nu a vrut să adopte un câine dulce, iubitor, dar surd și mama ei foster a dat seama de ce.

Era greu să-mi dau seama cum un câine de animale de companie surd ar putea supraviețui străzilor, iar proprietarul mixului de tip pointer de un an, numit Penanope, a scăzut, de fapt, speranța că puștii ei ar fi în continuare în viață.

Penelope a fost doar șase luni în noua ei casă cu Mandy Lyons în Texas când a dispărut. Aparent, cineva a părăsit poarta din spate a lui Mandy, astfel încât Penelope a fost capabil să se rătăcească.

Câine surd în adăpost

Care era în jurul lunii decembrie 2017 și până în ianuarie, Penelope sa găsit la adăpostul de animale din Harris din Houston. Regizorul adăposturilor Kerry Mckee a spus presei că mixul boxer a rămas cu ei timp de o săptămână înainte de a fi înscris în programul Foster.

Giselle Krohin, care a fost și din zonă, a luat temporar câinele în timp ce așteaptă ca cineva să o adopte. Ea a dat și Penelope un nou nume și la numit Kiara, pentru că pupul îi amintea de un câine vechi.

Câinele surzi rămâne în Minnesota

Dar Giselle și Kiara trebuiau să aștepte și să aștepte o familie iubitoare să aducă câinele la noua ei acasă pentru totdeauna. Săptămâni au devenit luni și totuși nimeni nu ar mai lua-o din cauza condiției ei.

LEGATE DE: Câinele pierdut pentru un an în cele din urmă reunit cu proprietarul

Dogul surd nu a fost un întrerupător

Între timp, Mandy își amintește că, atunci când a adoptat Penelope ca un pui de șase luni, nu-i deranja că câinele nu a putut auzi. Iubitul de companie a luat boxerul în felul în care este și nu-i pasă că este dezactivată.

Câinele surzi a fost greu de adoptat

Dar când Penelope a fugit, Mandy se temea de cel mai rău. Avea gânduri oribile pe care mașinile le-ar fi putut conduce peste Penelope pentru că nu ar fi putut să audă motoarele sau coarnele de mașini. Mandy a recunoscut că nu se aștepta ca altcineva să poată salva câinele.

Mutarea la Minnesota

Când mixul boxerului nu avea încă benefice, Ruff Start Rescue a decis să-și aducă 2.614 de kilometri la Minnesota să fie cu o nouă mamă foster, Lexi Johnson. Ea a re-numit și câinele ca zooey.

Câinele surd se îndreaptă spre Minnesota

Lexi a spus că au găsit ca Kiara să fie un câine dulce și prietenos. Mama foster a dat seama, de asemenea, că Zooey a fost surd, dar câinele a înțeles semnale de mână și a fost pregătită în mod corespunzător. Cu personalitatea ei adorabilă și abilitățile sale la citirea semnalelor de mână, Lexi nu putea să înțeleagă de ce nimeni nu ar dori să-l primească zooey în casa lor.

Dog ca câine

Apoi a apărut pe mama foster: cineva a lucrat foarte greu pentru a vă asigura că acest câine a fost bine comportat, bine pregătit și știut comenzi de bază. Zooey a avut deja o casă iubitoare, iar proprietarii ei ar putea să se întrebe despre ea.

Printr-o lovitură de noroc, cineva pe Facebook în cele din urmă a venit înainte să revendice zooey. Sa dovedit a fi Johnsons.

Dogul surd sa reunit cu proprietarii săi

Întoarcerea acasă

Mandy a spus că soțul ei a văzut pe Penelope într-un post Facebook și fără a pierde o bătaie, ea a postat un mesaj de spus că ea a fost mama câinelui și au căutat o vreme pentru ea. Deci, Ruff Star Rescue a intrat în contact cu Johnsons și după ce a făcut o confirmare, au aranjat pentru Penelope să călătorească înapoi la Texas. Lexi și Giselle au fost, de asemenea, acolo pentru a asista la reuniune.

Lexi a spus că Penelope a trebuit să facă o dublă nevoie când a văzut-o din nou pe mama ei, după ce a fost departe timp de cinci luni. Era ca și cum câinele nu putea să creadă că vor fi reunite. Apoi Penelope sa dus la mama ei și ia dat un sărut după ce Mandy a zdrobit-o. Toată lumea care le-au urmărit împreună au strigat lacrimi fericite ca cele două așezate pe iarbă, pierdute în ochii celuilalt.

Lexi a ținut legătura cu Johnsons de la reuniune și sunt bucuroși să-i spună publicului care și-a urmărit povestea pe care au plecat-o la rutinele lor normale.

Citiți următorul: Câine furat, reunit cu proprietarul acest Crăciun

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Câinele surzi care lipsește timp de 5 luni a fost reunit împreună cu familia sa din texas