Câinele surzi și băiatul non-verbal au învățat să vorbească prin limbajul semnelor

Dog și băiat surd
Credit: Brandi Guillet

Mama numește băiat și duo de câine "inseparabil" acum că au legat prin semnare.

Un câine surd și un băiat de 6 ani au învățat să comunice unul cu altul folosind limbajul semnelor.

Nonverbal Connor Guillet vorbește cu câinele surzi de 3 ani Ellie folosind limbajul semnelor. Potrivit mamei lui Connor, perechea este "inseparabilă" și "un meci făcut în ceruri."Ellie era salvat de familia Guillet chiar înainte de Crăciun.

Connor, de asemenea, adoptat la 4 săptămâni, a avut un început dur la viață. Sa născut dependent de opiacee. Acest lucru a provocat daune atât creierului, cât și sistemului nervos, precum și o tulburare numită sindrom Digeorge (care afectează cromozomii) și autismul.

Potrivit mamei lui Connor, el este întârziat psihologic, emoțional și fizic. Din acest motiv, nu poate vorbi. El necesită terapie de vorbire și nu se știe dacă are sau nu abilitatea de a vorbi.

Deoarece Connor are probleme cu abilitățile sale motorii, chiar limbajul semnelor este o provocare pentru el. Dar Ellie spune că este foarte capabil să înțeleagă comunicarea, chiar dacă răspunsul este dificil pentru el.

Familia Floridiană a avut deja un boxer când o salvare a ajuns la ei să le informeze că există un câine surz care să răspundă numai la limbajul semnelor. Ei au întrebat dacă familia Guillet ar fi interesată să o adopte.

Mama lui Connor a fost imediat interesată, așa cum a făcut-o să creadă că Connor ar putea comunica de fapt cu câinele - ceva care pare imposibil în majoritatea celorlalte situații.

A doua zi, MS. Guillet a adus Connor să se întâlnească cu câinele și s-au îndrăgostit instantaneu. Connor Pet Pet, sărutat, și a îmbrățișat puiul, iar câinele a răspuns înapoi cu sărutări ale ei. Știind Ellie era un câine special, mama lui Connor a fost de acord plasament ea pentru a vedea cum au mers lucrurile. Perechea a fost imediat legată și imposibil de separat.

LEGATE DE: Înțelegerea limbii corpului câinelui

Câinele surzi și băiatul non-verbal au învățat să vorbească prin limbajul semnelor
Credit: Brandi Guillet

Se pare că această prietenie era destinată să apară! Atât Connor, cât și Ellie s-au confruntat cu obstacole imposibile pentru mulți dintre noi să ne imaginăm și trebuie să fie dureros singuri să mergem în pantofii lor.

Din fericire, au găsit o cale de ieșire din singurătatea lor și în brațele reciproce.

Împreună, ei joacă remorcher-de-război, se joacă pe diapozitivul din spate și se îmbracă pe canapea. Se pot referi la unul cu celălalt și se pot înțelege unul pe altul.

Boxerii sunt bine cunoscuți pentru inteligența lor, profunzimea emoțională, loialitatea față de membrii familiei și interacțiunile superioare cu copiii. Nu este o surpriză faptul că Ellie este capabil să înțeleagă limbajul semnelor - aceasta este o demonstrație uluitoare a inteligenței pe care o posedă această rasă.

Domnișoară. Guillet a spus că prietenia îi încălzește inima și intenționează să adopte permanent Ellie.

LEGATE DE: Beneficiile creșterii copiilor cu câini

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Câinele surzi și băiatul non-verbal au învățat să vorbească prin limbajul semnelor