Universitatea concordia are acum un câine de confort în campus

Universitatea Concordia are acum un câine de confort în campus

Dacă sunteți un iubitor de câine, este ușor să înțelegeți, dar pentru oamenii care nu sunt, puterea de vindecare a câinilor este un mister ciudat. Ce este despre simțul blană și o limbă caldă moale care ne poate face Iubitorii de câini se simt mai bine după o zi lungă? Ceea ce ar putea fi liniștitor în privința situației lângă un câine care nu vă poate vorbi chiar despre modul în care vă simțiți? Nu cred că puterea de vindecare a câinilor poate fi pusă în cuvinte. Indiferent de modul în care încerc să o descriu, nu pare destul de suficient.

Cainii de terapie sunt una dintre cele mai speciale creaturi de pe Pamant. Este treaba lor de a vizita casele de îngrijire medicală, spitalele, școlile și oriunde altundeva în cazul în care există oameni care au nevoie de un umăr blană pentru a se sprijini. Acești câini îi fac misiunea de a-și înveseli pe cineva și toată lumea care trebuie să zâmbească. În opinia mea, e eroică.

LEGATE DE: Puterea vindecătoare a câinilor

În timpul orelor stresante, uneori un partener canin poate face o lume de diferență. Asta e treaba lui Zoey. Ea este un retriever de aur care are aproape 3 ani, iar ea a fost angajată ca membru al personalului cu normă întreagă la Universitatea Concordia din ianuarie 2014. Zoey a ajutat studenții și membrii facultăților de atunci.

Universitatea Concordia are acum un câine de confort în campus

Ea îi ajută pe studenții care au plecat acasă pentru prima dată să participe la membrii școlii sau de facultate care trec prin probleme personale la domiciliu și trebuie încă să fie în campus în fiecare zi pentru a da cursuri și pentru a ajuta elevii. Zoey Ajută la Tot ceea ce cineva are nevoie de ea și se bucură de fiecare minut din ea.

Dave intră, directorul universității de servicii de consiliere, descrie prezența lui Zoey ca "versiunea caninei de a respira adânc."Adam Natzke, un boboc de la Concordia, spune că pune un zâmbet pe fața tuturor în timp ce merge pe hol. Prezența ei luminează ziua tuturor. Există studenți la Concordia care spun că Zoey a fost factorul decisiv în alegerea de a participa la universitate. Zoey este chiar atât de popular încât are propria ei pagina de Facebook.

Centrul de Control al Bolilor și Prevenirea (CDC) a făcut multiple studii care studiază efectele caninilor asupra nivelului de stres al oamenilor. Aceste studii arată că câinii scad stresul și promovează relaxarea la unii oameni. Un studiu publicat în Complementare de practică de sănătate În 2007, intitulat "Beneficiile de sănătate ale intervențiilor asistate de animale" Revizuirea actuală a cercetării cu privire la acest subiect. Autor Michele L. Morrison a constatat că:

"Intervenții asistate de animale (AAIS), care includ atât activitățile asistate de animale, cât și terapiile au fost istorice benefice pentru sănătatea umană. AAIS sunt modalități care oferă o abordare integrativă pentru a spori tratamentul diferitelor probleme de sănătate. Deși mulți profesioniști din domeniul sănătății și facilități folosesc AAIS în tratamentul pacienților sau a clienților, sunt încă disponibile oportunități extinse pentru implementarea ulterioară în îngrijirea sănătății "

Universitatea Concordia are acum un câine de confort în campus

Zoey își petrece zilele care vizitează sălile de clasă, iar ea este folosită în unele pe o singură sesiune de consiliere. A trebuit să completeze 54 de săptămâni de antrenament Pentru a deveni un câine de confort certificat și ea este membru cu drepturi depline al personalului de la Concordia. Ea chiar are propriul său cod de școală.

LEGATE DE: Formarea câinilor de terapie: Cum să vă certificați câinele

Aceasta este o idee atât de simplă care a avut un impact atât de mare. Este greu de crezut că consilierii școlari nu s-au gândit la această idee înainte. Nu este un secret că colegiul este un timp extrem de stresant pentru adulții tineri, și pentru mulți dintre ei este prima dată când trăiesc pe cont propriu.

Depresia, anxietatea și sinuciderea toate au rate mari în rândul adulților tineri, iar consilierea este o modalitate excelentă de a ajuta pe nimeni să se lupte cu aceste probleme. Pereche acea consiliere cu un câine de terapie și nu este de mirare că Zoey are un efect atât de mare asupra campusului Universității Concordia.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Universitatea concordia are acum un câine de confort în campus