Cheetto poate fi un câine mic, dar ea oferă zâmbete mari

Cheetto poate fi un câine mic, dar ea oferă zâmbete mari

Cheetto cele opt lire din Yorkshire Terrier poate fi exact ceea ce medicul a ordonat pentru tinerii pacienți la Spitalul pentru copii din Wisconsin. Timp de două ore de-a zi de două ori pe săptămână, Cheetto cu mama ei de companie, Diane Weber, aduce o bucurie foarte bucuroasă și sărutări blânde pentru copiii bolnavi și chiar personalul din această facilitate ca o pooch.

Weber își amintește că primește Yorkie de la copiii ei după ce s-au mutat să se îmbarce pe căile lor. Chiar dacă Cheetto a fost menit să umple decalajul de singurătate pentru Weber, natura ei iubitoare și statura mică a făcut-o un candidat perfect pentru munca de terapie. Cheeto a obținut o mulțime de practici cu copiii din cartier înainte de a încerca chiar și pentru programul de cățel de terapie, care i-a ajutat ace cursul.

Cheetto poate fi un câine mic, dar ea oferă zâmbete mari

Desigur, deoarece vizitează spitalul, niciun sărutări nu sunt permise pe față - doar mâinile - dar Cheetto este încă mai mult decât fericit să obțină o mulțime de îmbrățișări și animale de companie de la toți cei care o salută. În plus față de copiii bolnavi, această îngrijire canină a vizitat, de asemenea, veterani și studenți în timpul examenului timp pentru a ajuta la aducerea unor astfel de ușurință a nervilor rătăciți.

LEGATE DE: 14 cazuri dovedite științific în care câinii sunt mai buni decât medicii

Dar Weber crede că locul preferat al lui Cheetos este încă cu copiii bolnavi, unde aduce zâmbete și o pauză foarte necesară tuturor celor care ajung să o vadă.

Acest lucru nu ar trebui să vină ca o surpriză pentru cei dintre noi care știu deja animalele de companie au o abilitate înnăscută de a ne face să ne simțim mai bine. Ele pot scădea în mod natural tensiunea arterială, aduc zâmbete la fețele noastre și oferă doar o iubire necondiționată care este greu de găsit în aceste zile.

Cercetarea Efectele terapiei PET sunt bine documentate și au demonstrat din nou și din nou validitatea unor animale special instruite fiind permise în camerele pacientului, școlile, asistate de locuințe de vârf și mult mai mult. Motivul din spatele terapiei PET și de ce este o astfel de adăugare primită față de aceste zone se datorează faptului că prezența unui animal de companie normalizează mediul, diminuează anxietatea și stresul tuturor celor implicați.

Terapia PET este acum utilizată și în domeniul pacienților cu cancer care trece prin tratamente dificile și de multe ori extrem de dureroase, cu rezultate uimitoare. Studiile au raportat că acești oameni au o îmbunătățire a stării de spirit și bunăstarea generală, precum și o scădere substanțială a primejdității psihologice.

LEGATE DE: Cum câinii ajută la lupta împotriva cancerului

Cheetto poate fi un câine mic, dar ea oferă zâmbete mari

Aceasta este o mulțime de lucruri bune și avem nevoie de mai mulți ambasadori de blană de bun-voință bună și părinții lor dedicați de animale de companie să se alăture cauzei. Credeți că animalul dvs. poate fi un bun candidat pentru un program de terapie asistată de animale? Cainele tau va trebui să îndeplinească anumite cerințe minime cum ar fi curat, actualizat la vaccinări, bine instruite și testate pentru un comportament adecvat.

Pentru mai multe informații, verificați zona dvs. locală pentru a vă evalua Pooch și pentru a intra în programul de instruire. Cine știe? Palul dvs. Canine poate salva viața cuiva "# 8230;

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cheetto poate fi un câine mic, dar ea oferă zâmbete mari