Dogii de îngrijire confort las vegas după tragedie de fotografiere

Caring Canines Comfort Las Vegas după tragedie
Un grup de câini de terapie instruită au călătorit săptămâna trecută la Las Vegas până la Comfort Las Vegas rezidenți după fotografiere mortală care a avut loc acolo.

După ce Las Vegas a suferit o fotografie groaznică care a ucis 58 de persoane și a rănit mai mult de 500 de ani, un grup de câini de terapie a venit să-i mângâie pe cei care au rămas șocați și îndurerați.

Câini de confort LCC K-9 sunt un pachet de retrieveri de aur care au fost instruiți să fie câini de terapie. Este afiliată cu Charicitatea bisericii luterane, iar câinii sunt staționați în toată țara în 23 de state.

Acești câini merg acolo unde sunt cei mai necesari pentru confortul pe care îl oferă - spitale, case de îngrijire și scene de criză. Ei au un fond înființat pentru cheltuieli de călătorie, astfel încât să poată merge oriunde ar fi nevoie, în ciuda distanței.

Caring Canines Comfort Las Vegas după tragedie

În situațiile de criză, câinii apar pentru a oferi oamenilor confort și asistă la procesul de îndure.

De unde vin acești câini?

Tim Hetzner este președintele Caritaților Bisericii Luteran și a început programul în 2008. Potrivit Hetzner, câinii oferă confort oamenilor nu pot arăta dragostea necondiționată. El a glumit, spunând că sunt mari ascultători care păstrează confidențialitatea și nu iau note.

Caring Canines Comfort Las Vegas după tragedie

Organizația depune doar câini atunci când sunt invitați să facă acest lucru, iar serviciile lor sunt complet libere.

Hetzner spune că încearcă să pună "cizme și labe pe pământ" în termen de 24 de ore de la orice invitație pe care o primesc. Începând de marți, au existat un total de 19 câini de confort în Las Vegas. Câinii au călătorit acolo de la Arizona, Missouri, California, Illinois, Nebraska și Colorado.

Caring Canines Comfort Las Vegas după tragedie

LEGATE DE: Case de funerare folosind câini de terapie pentru a ajuta la doliu

Câinii își concentrează în principal eforturile la Spitalul de Sunrise și Centrul Medical, care este locul în care majoritatea victimelor sunt tratate. În plus, câinii vizitează locuri precum stațiile de poliție și școlile pentru copii.

Tipurile de victime care rămân după o tragedie ca aceasta sunt numeroase. Există oameni răniți fizic și acele decese îndurerate. Dar, în plus, există aceia care suferă ceva numit Vina de la urmaș, și alții care suferă de PTSD după martorul evenimentelor oribile.

Caring Canines Comfort Las Vegas după tragedie

Cum funcționează programul

Câinii de confort sunt toți retrieverii de aur. Ei încep pregătirea pentru acest rol atunci când au vârsta de 8 săptămâni. Formarea durează 4-5 luni. Ei locuiesc în casa unui îngrijitor și sunt desfășurați la site-urile de locuri de muncă după cum este necesar.

În timp ce sunt câini muncitori, li se oferă pauze. Acest lucru se asigură că ei înșiși nu devin copleșiți din punct de vedere emoțional sau epuizat, ceea ce ar înfrânge întregul scop al rolului lor.

Caring Canines Comfort Las Vegas după tragedie

Puteți urma toate cele mai recente și cele mai mari lucrări făcute de acești canini de confort, prin preferință Pagina de Facebook.

Dacă doriți să donați la fondul lor de cheltuieli de călătorie, puteți face acest lucru Aici.

Citiți următorul: Formarea câinilor de terapie: Cum să vă certificați câinele

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Dogii de îngrijire confort las vegas după tragedie de fotografiere