Cum să vă tăiați unghiile câinelui

Catelul obtinerea unghiilor tăiate la groomers

Câine esențial îngrijirea include tăierea unghiilor și ar trebui să înceapă când câinele dvs. este un cățeluș. Câinii activi care rulează exterior purtați cu unghiile la o lungime gestionabilă și nu au nevoie de tăiere frecventă. Dar cei care petrec mult din timpul lor în interior necesită o atenție conică lunară sau mai frecventă. Toenalei ale unora rase, ca Chihuahua, par să crească repede. Nu așteptați până când câinele dvs. devine mare și transformă tăierea unghiilor în meciurile de lupte. Învățați puii în timp ce micul decors sunt o parte normală a vieții și nimic de teamă.

De ce chestiuni de îngrijire a unghiilor

Unghiile îngrozite pot fi prinse în paturi și covoare. Ei pot să se încurce în timp ce cresc și încorporează în carnea delicată a padului de labe. Ghearele se pot împărți sau se pot rupe ca în imagine și au nevoie de reparații chirurgicale care sunt scumpe și dureroase. Unghiile îngrozite provoacă ca piciorul să se răspândească sau să splenească și să vă schimbe mersul lui Puppy. Dewclaws pe interiorul piciorului inferior necesită o atenție deosebită, deoarece nu contactează niciodată terenul. Păstrarea toenalelor tăiate ajută, de asemenea, la reducerea necorespunzătoare săpat și Risc de ringworm.

Când să tăiați

Unghiile la cel mai lung ar trebui să clarifice terenul când catelul este în loc. Dacă auziți "făcând clic pe linoleum ca un dansator de robinet, unghiile au nevoie de o ornamentare. Groomerul sau medicul veterinar vă pot tăia unghiile câinelui la vizite de rutină, dar este suficient de ușor să vă faceți.

Echipamente de îngrijire a unghiilor

Trimiri comerciale de unghii sunt acțiunea de acțiune sau stil de ghilotină. Pentru puii mici, puteți începe cu mașini deiet de unghii umane, dar în cele din urmă vor avea nevoie de mașini de tăiat pentru a tăia toenailurile câinelui la unghiul adecvat, fără a se despica sau zdrobiți unghia. Produsele de cauciuc de tip Dremel funcționează bine pentru câțiva câini. Ei mănâncă o cantitate mică de unghie la un moment dat și poate dura mai mult de folosit.

Alegeți un stil pe care îl simțiți confortabil folosind. De asemenea, pot fi depuse și unghii de câine după tăiere. Utilizați o placă de emery sau un fișier de unghii disponibili dintr-un magazin de alimentare cu animale de companie pentru a netezi marginile și pentru a le menține prins în covor.~

Socializarea de manipulare a labei

Multe puști urăsc având labele lor atinse. Manipulați picioarele puilor în mod obișnuit în timpul Joaca și să-ți recompenseze animalul cu mângâierea și tratează când se pune cu ea. Asta ajuta socializa să fie tratată de tine și de o manipulare viitoare de către Vet. Începeți pur și simplu atingând fiecare laba, unul după altul. Când catelul permite acest lucru fără a se îndepărta, țineți ușor o laba timp de cinci secunde și eliberați-o din nou cu recompensa pentru toleranță.

Apoi, țineți o laba și atingeți unghiul de unghii la un cui - dar nu îl clipiți. Faceți acest lucru de mai multe ori și recompensați câinele pentru că nu se luptă sau de a trage departe. Opriți înainte ca câinele să devină agitat, ca să-l lăsați cu o bună amintire a experienței.

Cum să vă clipiți picioarele câinelui

Odată ce câinele dvs. este obișnuit cu ideea de a ține o labă și atingeți unghia, tăiați doar vârful Nails.

Trebuie să evitați unghiile rapide, unde există vase de sânge vii care alimentează patul de unghii. Tăierea în aceste rezultate în durere și sângerare. Când unghiile sunt albe sau clare, rozul roz este vizibil și facilitează evitarea zonei periculoase. Dacă unghiile puilor sunt întunecate sau opac, tăiați numai vârful asemănător cu cârligul care se întoarce. Îndepărtați unghiile vor solicita retragerea rapidă pentru a trage înapoi, astfel încât să puteți tăia puțin în fiecare săptămână până la atingerea lungimii corespunzătoare.

Dacă vă întâmpinați un cui rapid, opriți. Utilizați un creion ciudat sau amidon de porumb și o presiune directă pentru a opri sângerarea sau a rake gheara printr-o bară de săpun. Dați o atenție deosebită pupului o atenție deosebită pentru a arăta că, chiar dacă se întâmplă ceva incomod, există o compensație.

După ce unghiul este tăiat, aruncați o petrecere de catelus. Spuneți câinelui dvs. Ce un câine bun este și jucați un joc preferat pentru a arăta cât de mulțumit sunteți. Rezervați un tratat special pe care câinele primește numai după o decupare de unghii de succes, și în curând veți avea pooch-ul cerut pentru o pedichiură

sfaturi

  • Îndepărtați un singur cui în fiecare seară timp de două săptămâni, decât tăierea tuturor unghiilor într-o singură sesiune. Își face treaba fără a sperie câinele.
  • Au altcineva constant laba în timp ce vă ocupați de mașini de tăiat. Acest lucru va ajuta la prevenirea părului de prindere în tuns sau tăierea în cea rapidă a unghiilor.

.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să vă tăiați unghiile câinelui