Trei brutărie de câini dezlănțuiesc al 5-lea hrănire anuală o mașină de hrană pentru câini

Trei brutărie de câini dezlănțuiesc al 5-lea hrănire anuală o mașină de hrană pentru câini

Trei brutărie de câini, O franciză cu sediul în Kansas City, Missouri, și-a lansat hrănirea anuală a câinilor de mâncare pe 1 maiSf. Franchise este alcătuită din brutărie de peste 40 de câini. Alimentele de câine colectate ajută câinii de alimentare la adăposturile locale situate în apropierea fiecărei francize.

Magazinele participante în Statele Unite, Canada și în Hong Kong partenează cu adăposturi locale de câine și organizații de salvare pentru a deține unitățile alimentare. Fiecare dolar care este ridicat în timpul evenimentului va hrăni un câine de adăpost o masă.

LEGATE DE: 10 alegeri ale celor mai bune branduri de mâncare câinilor ieftine

Trei brutărie de câini au început cu aproape 30 de ani în urmă, cu o misiune de coacere, de la zero, cel mai proaspăt și cel mai bun câine de degustare tratează și oferă părinților de companie peste tot cu alimente sănătoase, naturale pe care le-ar putea simți bine despre hrănirea câinelui lor.

Totul a început când Gracie, un mare albinos Dane, care a devenit teribil de bolnav. Proprietarii ei, Dan și Mark, nu au putut găsi nici un fel de mâncare comercială pe care Gracie o va mânca. Au încercat totul, chiar și cele mai fancioase alimente din biroul medicului veterinar. Nimic nu a lucrat. Atunci când ei a decis să ia lucrurile în mâinile lor.

Trei brutărie de câini dezlănțuiesc al 5-lea hrănire anuală o mașină de hrană pentru câini

A fost nevoie de câteva loturi, dar Gracie a ajuns în cele din urmă să se îndrepte spre tratamentele pe care Dan și Mark le-a creat în bucătăria proprie. Perechii alți doi câini au iubit și tratațiile și în curând le făceau pentru toți câinii din vecinătate.

LEGATE DE: Cum să citiți etichetele de hrană pentru câini

Ei au început să vândă tratamentele la sfârșit de săptămână și în timpul pauzelor de prânz la locul de muncă. Ei depășesc bucătăria lor de acasă, iar Dan și Mark au decis să renunțe la slujba lor de zi și să deschidă prima brutărie a câinilor din lume în 1989. Anul trecut compania de milioane de dolari a fost achiziționată de un grup format din cea mai mare parte investitori locali condus de Jeff From, Aziz Giga și Ken Linge.

Hrana pentru animale de companie și tratează de la trei brutărie de câini sunt făcute cu ingrediente 100% naturale fără umpluturi. Ei folosesc produse proaspete cum ar fi spanacul, afine, afine și morcovi. Conținutul de proteine ​​din alimentele lor provine de la alimentele de alimentare, inclusiv puiul, untul de arahide și peștii albi. Unele dintre tratamentele lor includ chiar și chips-uri de carob, un substituent sigur pentru ciocolată.

Deoarece compania a creat hrana pentru hrana pentru animale de câine în 2011, mai mult de 50.000 de kilograme de alimente pentru câini au fost donate pentru adăpostul câinilor în nevoie. În plus față de contribuțiile colectate de la clienți, sediul de brutărie de câini vor dona 500 de kilograme suplimentare de alimente și se tratează celor trei locații de franciză care colectează cele mai multe donații.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Trei brutărie de câini dezlănțuiesc al 5-lea hrănire anuală o mașină de hrană pentru câini