Starea pet healthcare 2021: ghid pentru sănătatea animalelor de companie, cât de mult cheltuim, boli comune, sfaturi de tratament, opțiuni de ajutor financiar și multe altele

Cheltuielile pentru asistenta medicala de companie in U.S. continuă să încetinească. Se estimează că totalul cheltuielilor americane pentru industria animalelor de companie vor ajunge $ 69.36 miliarde de euro, de la 66 de dolari.75 miliarde în 2016. Consumabile, peste medicina contra, și îngrijirea VET au reprezentat doar peste 30 de miliarde de dolari din cifra din 2016.

O parte din motivul pentru creșterea cheltuielilor pentru îngrijirea animalelor de companie este creșterea numărului de gospodării care au un animal de companie. Numărul a crescut constant la punctul respectiv 68% din gospodăriile americane acum dețin cel puțin un animal de companie. Nu este de mirare de ce atunci când există un câine ideal pentru fiecare tip de gospodărie, de la Rase pentru câini pentru seniori la cei potriviți pentru Familiile cu copii.

Cu toate acestea, creșterea proprietății animalelor de companie nu spune întreaga poveste. Costurile sunt spiralate și ASPCA estimează că costul anual de a deține o medie de câine la fel de mult ca $ 1.843.

În acest ghid, vom deplasa în motivul pentru care costurile de asistență medicală PET sunt atât de mari și defecțiuni în cazul în care cheltuielile merg. Vom examina, de asemenea, tipurile de animale de companie care costă proprietarii cel mai mult pe asistență medicală și cei care au costat cel mai puțin. În acest sens, vom identifica afecțiunile comune asociate cu diferite rase, tratamente asociate și ceea ce costă în medie.

Am inclus următoarele secțiuni în ghidul nostru:

  • PET PE PE PERITĂ POVIZUMI
  • Defalcarea cheltuielilor de asistență medicală pentru animale de companie
  • Animale de companie cu probleme de sănătate majore și cel mai puțin
  • Cele mai comune bolii de animale de companie (cu infografice)
  • Pet HealthCare Opțiuni financiare
  • Cum să vă păstrați animalul sănătos
  • Resursele de sănătate a animalelor de companie

Citiți mai departe pentru a afla totul despre starea de asistență medicală pentru animalele de companie în 2020.

PET PE PE PERITĂ POVIZUMI

Cu costurile de sănătate a animalelor de companie spirală, întrebarea este de ce. Înainte de a răspunde, merită să subliniem că, în ciuda recesiunii economice care a lovit în 2008, cheltuielile pentru sănătatea animalelor de companie au continuat să crească. Într-adevăr, un studiu 2011 a constatat că 68% dintre proprietarii de câini a spus că vor menține cheltuielile pentru sănătatea animalelor, indiferent de orice recesiune din economie. Pentru a pune această statistică în perspectivă, Cheltuielile din Ziua Mamei au scăzut cu 10% atunci când economia a încetinit conducerea unor observatori la îndoială dacă câinii au devenit mai multe recesiune decât mamele.

Deși este puțin probabil ca câinele dvs. să ia locul mamei dvs. la masa de masă oricând în curând, este adevărat că animalele de companie sunt văzute ca parte a familiei care ar putea merge într-un fel de a explica cheltuielile sporite. Cercetările arată că 95% dintre americani consideră că animalul lor de companie este a Membru al familiei, de la 88% în 2007. Pentru a continua această noțiune a animalului de companie ca membru al familiei, 45% dintre proprietarii de animale de companie recunosc la cumpărarea zilei de naștere pentru animalele de companie cu 31% spunând că sunt pregătiți pentru animalele de companie. Nu este o coincidență costurile de asistență medicală pentru animalele de companie cresc într-un moment în care animalele de companie sunt din ce în ce mai mult considerate ca parte a familiei. Proprietarii, se pare, sunt mai dispuși ca niciodată să plătească indiferent de costurile pentru a-și păstra animalele iubite în stare bună de sănătate, cheltuieli mai mult pe sănătatea animalelor de companie decât pe cont propriu.

Schimbarea percepțiilor despre rolul animalului de companie din cadrul familiei ar putea explica o creștere a cheltuielilor pentru sănătatea animalelor de companie într-o oarecare măsură, dar nu spune întreaga poveste. Este, de asemenea, adevărat că Tehnologia veterinară a avansat considerabil. Aceste schimbări în tehnologia veterinară înseamnă că procedurile medicale complicate au devenit disponibile proprietarilor de animale de companie dispuși să plătească pentru ei. Veterinările se referă la suma maximă proprietarii de animale de companie vor plăti procedurile veterinare ca fiind "punctul de tratament stop" și, în mod surprinzător, această sumă a fost crescând în mod constant.

Tranziția animalului de companie la un membru de familie aproape deplin, împreună cu disponibilitatea unor proceduri veterinare mai avansate și mai scumpe, ne-a condus într-o situație în care un bulldog francez de sex feminin de trei ani, cu o boală intervertebrală a discului a înregistrat o factură medicală de $ 44,296.

Costul asistenței medicale PET nu arată semne de încetinire, dar nu este tot rău. Cercetare arată că există o serie de beneficii pentru sănătate pentru a deține un animal de companie, inclusiv prevenirea bolilor cardiace, reducerea stresului și reducerea tensiunii arteriale. Creșterea cheltuielilor pentru sănătatea animalului dvs. de companie ar putea să vă mențină propriile costuri de sănătate.

Defalcarea cheltuielilor de asistență medicală pentru animale de companie

Total cheltuire La medicul VET în America în 2020 se estimează că a ajuns la 16 USD.62 de miliarde, și această cifră nu includ nici măcar peste medicamentele contra PET. Cele mai mari cheltuieli includ:

  • Vizite VET chirurgicale care costă proprietarii o medie anuală de 474 dolari pentru câini, 245 dolari pentru pisici și 45 de dolari pentru păsări.
  • Bolnav VET vizitele proprietarii de costuri o sumă anuală de 204 dolari pentru câini, 244 dolari pentru pisici și $ 138 pentru păsări.
  • Proprietarii de costuri de urgență a VET o medie anuală de 349 dolari pentru câini, 154 dolari pentru pisici, $ 107 pentru păsări și 471 dolari pentru cai.
  • Medicul de medicii costă proprietarii câinilor cu o medie de 102 dolari pe an, în timp ce proprietarii de pisici au plătit 65 USD pe an. Proprietarii de cai au plătit o medie de 540 USD pe an pe hoofcare.
  • Vizite de rutină VET care costă proprietari o medie anuală de 257 dolari pentru câini, $ 182 pentru pisici, $ 102 pentru păsări și 549 dolari pentru cai.
  • Vitamine și suplimente care costă o medie anuală de 58 USD pentru câini, 46 dolari pentru pisici, $ 43 pentru pește de apă dulce, $ 132 pentru pește de apă sărată și 40 de dolari pentru păsări.
  • Produsele de control al bifatelor medicale și de purici costă proprietarii câinilor o medie de 85 USD pe an, în timp ce proprietarii de pisici au plătit 77 USD pe an. Proprietarii de păsări au plătit 49 de dolari pe an pentru șamponul medicamentos și proprietarii de cali au plătit 102 dolari pe produsele de control al insectelor.
Cheltuielile din SUA pentru animalele de companie continuă să crească în fiecare an

Unele alte constatări interesante în Studiul proprietarilor de animale de companie Pe baza cheltuielilor de sănătate a animalelor de companie includ:

  • Numărul mediu de vizite la veterinar pe an este de 2.7 pentru proprietarii de câini, 2.2 pentru proprietarii de pisici și 3.1 pentru proprietarii de păsări.
  • Cele mai populare servicii primite la biroul VET includ fizice de rutină - efectuate pe 48% din câini și 31% din pisici - și vaccinuri.
  • 21% dintre proprietarii de câini și 18% dintre proprietarii de pisici utilizează acum produse calmante.
  • În ciuda creșterii costurilor de asistență medicală, Mai puțin de 1% de proprietari au Asigurarea de sănătate a animalelor de companie.

O notă laterală interesantă la cheltuielile în continuă creștere a sănătății animalelor de companie este că a crescut la o rată și mai rapidă decât asistența medicală umană. A studiu realizate de economiști Liran Einav, Amy Finklestein, și Atul GPTA a constatat că cheltuielile de asistență medicală pentru animalele de companie au crescut cu 60% între 1996 și 2012, în timp ce cheltuielile de asistență medicală umană au crescut cu 50% în aceeași perioadă.

Imagine prin economist.COM

Faptul că cheltuielile de asistență medicală pentru animalele de companie sunt deosebit de interesante atunci când luați în considerare cât de puțini oameni investesc în asigurările de sănătate a animalelor de companie și cât de puțină reglementare există - doi factori care sunt citați în mod regulat ca motive în spatele cheltuielilor de asistență medicală enormă a Americii.

Animale de companie cu problemele cele mai și cele mai puțin de sănătate

Aducerea unui animal de companie în viața voastră vine cu multe beneficii cum ar fi exercițiile sporite, însoțirea și chiar mai bine imunitate la alergii. Cu toate acestea, cu costurile de sănătate a animalelor de companie pe sus și în sus, trebuie să fiți atenți că nu vă găsiți într-o situație în care nu vă puteți permite să plătiți costurile de asistență medicală ale animalului dvs. de companie. Înainte de a lua proprietatea animalelor de companie, ar trebui să vă conștientizați tipurile de animale de companie care sunt cel mai puțin probabil să suporte facturi veterinare mari. Cea mai bună modalitate de a proiecta facturile VET este analizând problemele de sănătate asociate diferitelor rase de animale pe care le considerați.

Câini pură sunt cele mai solicitate, dar pot fi afectate de probleme genetice de sănătate. Cu peste 4.000 de ani de reproducere cu caracteristici fizice specifice în minte, sănătatea rasei pure a suferit. În inima acestei probleme este Sindromul popular Sire unde un campion de spectacol de sex masculin va fi crescut pe scară largă cu genele sale care se răspândesc ca și focul de foc, indiferent dacă sunt sănătoși sau nu. Creșterea controlată a exacerbat cu siguranță problemele de sănătate a animalelor de companie, dar, în același timp, standarde de rasă, cum ar fi cele introduse de Clubul american Kennel Oferiți proprietarilor informații importante despre temperamentul câinelui, aspectul și scopul original al rasei. Una dintre cele mai bune modalități de proprietari noi pot evita durerea inimii care merge cu un animal de companie bolnav este de cerând crescătorii Pentru testele medicale și istoricul bolii în familia puilor, întrebările cu care sunt îndreptățite perfect de a întreba.

Pe baza cercetărilor noastre la viața de companie de astăzi, am identificat și clasat rasele de câini care au cele mai multe probleme de sănătate. Topul 10 este

  • # 10 pudel miniatura: Această rasă are o speranță medie de viață de 14 ani, dar este predispusă la probleme de ochi cum ar fi cataracta. Alte preocupări includ epilepsia și atrofia retinei progresivă (PRA).
  • # 9 Newfoundland: Newfoundland are o speranță de viață de 9 ani și este predispusă la displazia de șold canin (CHD) și stenoza aortică subvalvulară, care poate duce la moarte subită.
  • # 8 Rottweiler: Rottweiler este, de asemenea, predispus la CHD. Ei suferă, de asemenea, de osteosarcom, care este o boală degenerativă a oaselor.
  • # 7 Labrador retriever: Această rasă populară suferă de asemenea de la CHD. Alte preocupări includ cancer, torsiune gastrică și distrofie musculară.
  • # 6 Basset Hound: Houndul Basset are o speranță de viață de zece ani, dar suferă de o serie de boli genetice, inclusiv trombopatia canină (CTP), ectropion, glaucom, otita externa și boala von willebrand (VWD), care pot duce la sângerări excesive de la o tăietură minoră.
  • # 5 Saint Bernard: Sfântul Bernard are o speranță medie de viață de nouă ani și suferă de o serie de afecțiuni, inclusiv cancer osos, CHD, displazie cot, și entropie.
  • # 4 Retriever de aur: Una dintre cele mai populare rase de câini, retrieverii de aur trăiesc de obicei timp de 12 ani, dar sunt predispuse la cataractă, precum și displazie de șold și cot.
  • # 3 buldog: Buldogii sunt renumiți pentru ei probleme de sanatate inclusiv problemele de locomoție, problemele de respirație și incapacitatea de a se împerechea sau de a da naștere fără asistență. Acestea au fost etichetate "Cel mai extrem de exemplu de manipulare genetică în lumea de reproducere a câinelui care are ca rezultat probleme congenitale și ereditare" de către Wayne Pacelle, CEO-ul și președintele Societății Umane din Statele Unite.
  • # 2 Shepherd german: Din păcate, ciobanii germani au devenit cunoscuți pentru problemele lor de displazie a șoldului. Ei suferă, de asemenea, cu displazie cotă și alte afecțiuni precum VWD, Pannus și Torsiune gastrică.
  • # 1 Cocker Spaniel: Clasat numărul unu pe lista de rase de câini nesănătoase, Cocker Spaniels au o serie de probleme de sănătate, inclusiv albinism, cataractă, epilepsie, boli de inimă și boală hepatică.

Celelalte rase care au făcut lista de tipuri de câini nesănătoase au fost câini de munte Bernese, Bloodhounds, Weimaraner, Pinschers Doberman, Setters Irlandez, Poodles, Boxeri, Poodle de jucărie, Goldendoodles, Shih Tzus, Sheetdogs Shetland, Kerry Blue Terriers, Marele Danez, miniaturas Australian Păstori, și chow chows.

Dacă sunteți îngrijorat de costuri - atât financiare, cât și emoționale - care vin cu îngrijire pentru un animal de companie bolnav, există rase de câine mai sănătoase acolo pentru a considera animalele de companie. Deși nu există nicio garanție că orice animal de companie va trăi o existență sănătoasă, fără boală, ar trebui, cel puțin, să vă conștientizați rasele cel mai puțin probabil să sufere probleme de sănătate genetică.

Câinele rase cu cele mai puține probleme de sănătate Includeți:

  • Câinele de bovine australiene: Câinele de bovine australiene are o istorie de viață sănătoasă. Există totuși trei chestiuni care, ocazional, care vor trebui să vă priviți și anume atrofia retină progresivă, displazia de șold și surzenie.
  • Frontiera Collie: De asemenea, cunoscut pentru sănătatea lor bună. Condiții genetice pentru a viziona aici sunt anomalia ochilor Collie, epilepsie și displazie de șold. Aceste aspecte apar în minoritatea cazurilor.
  • Siberian Husky: O rasă cunoscută pentru sănătatea lor bună. Poate întâmpina afecțiuni comune cum ar fi cataracta, displazia de șold și alte probleme oculare.
  • Beagle: Ca și în cazul celorlalte rase de pe această listă, Beagles poate suferi ocazional de condiții oculare, epilepsie și displazie de șold. Aceste aspecte genetice pot fi testate totuși, astfel încât obținerea unui beagle de la un crescător de reputație vă poate ajuta să evitați aceste probleme de sănătate. Beagles pot deveni obezi dacă proprietarii nu ține evidența aportului lor zilnic alimentar. Ei sunt cunoscuți ca un câine lacom, care va fi chemarea pe mâncare dacă situația le permite.
  • Câini de rasă mixtă: Dezbaterea în jurul fiecărui Câinii de rasă mixtă sunt mai sănătoși decât ratele de rasă de rasă de ceva timp acum. Unii simt că a existat prea mult accent pe caracteristicile fizice ale câinelui pur, în detrimentul sănătății lor. Cercetarea în această întrebare este dificilă deoarece este imposibil să se colecteze setul de date perfect. A 2013 Studiu de către cercetătorii de la Universitatea din California, Davis au folosit înregistrări medicale pentru peste 27.000 de câini pentru a arăta mai departe în această problemă. Acestea au comparat incidența a 24 de tulburări genetice în câinii amestecați versus rasă și a constatat că 10 au fost semnificativ mai frecvente în ratele de rasă, 13 nu erau diferite, iar numai 1 a fost mai mare în câinii de rasă mixtă.

Dacă pisicile sunt lucrurile tale, atunci există o serie de rase cunoscute pentru Sanatate buna Inclusiv maus egiptean, Bombays, Havana Browns, Ragamuffins, Korate, camionete turcești, Blues rus, British Shorthairs, Singapuras și American Shorthairs. Pe partea flip, există o serie de rase care vizitează veterinarul mai frecvent. Acestea includ persan, siameză, abisinian, himalayan, scurte exotice, sphynx și scotish.

Cele mai frecvente afecțiuni de animale de companie (și infografice)

Veterinar Pet Insurance Co au făcut unele cercetări în baza lor de date de 525.000 de animale de companie asigurate pentru a afla cele mai frecvente boli care afectează câinii și pisicile. Topul 5 pentru câini au fost:

Alergiile cutanate: Cea mai comună problemă de sănătate care afectează câinii sunt alergii cutanate. Simptomul principal este zgârierea care are ca rezultat căderea părului și a durerii. Unii câini ar putea să-și mestece picioarele sau chiar să se frece pe covor. Veterinarii recomandă testarea alergiei și adesea vor prescrie medicamente care suprimă o alergie sezonieră ca polenul. A testul de piele este cel mai frecvent aici și de obicei costă aproximativ 200 de dolari. Testele de sânge sunt o altă opțiune și costă 200- $ 300. De asemenea, puteți întâmpina o taxă de examen care poate varia de la 50 la $ 200. Un alt lucru de susținut aici este câinele dvs. va trebui să fie sedat înainte de orice test de alergie la piele și care poate costa un extra $ 45- $ 100, deși unele veterinarii ar include costurile de sedare în taxa de testare. Costul final Aici este tratamentul de testare post-alergică VET prescrie pentru câinele dvs. și pot varia de la 600 până la 1.100 $.

Infecții ale urechii: Cei mai mulți câini întâlnesc infecții ale urechii la un moment dat în viața lor. Dacă câinele dvs. își zgârie urechea în mod constant, ar putea avea o infecție a urechii. Sunt Trei tipuri de infecție: acarienii urechii, infecția bacteriană și infecția cu drojdie. Acarienii de ureche pot fi tratați cu peste medicamentul contra, care este disponibil pentru aproximativ 13 USD. Infecțiile bacteriene trebuie tratate cu un antibiotic care poate costa 10-30 $, iar infecțiile cu drojdie necesită medicamente antifungice care pot costa de la $ 2- $ 40.

Masa de piele non-canceroasă: Tumorile benigne la câini sunt extrem de comune și sunt cel mai bine lăsate netratate dacă nu cresc de dimensiuni mari. Totuși, ar trebui să luați câinele la veterinar în orice moment să găsiți o creștere pentru a vă asigura că este într-adevăr benignă.

Infecții cutanate: Infecții cu pielea sunt foarte frecvente și pot fi legate de bacterie sau drojdie. Vestea bună este că sunt ușor de tratat. Infecțiile cutanate pot fi tratate prin îmbăierea câinelui dvs. cu un șampon medicat, de obicei disponibil pentru mai puțin de 20 de dolari.

Artrită: Câine artrită afectează adesea câinii alături de afecțiuni comune, cum ar fi displazia de șold și leziunile ligamentului genunchiului. Simptomele includ o reticență de a se deplasa, rigiditatea și îmbinările umflate. Cel mai bun tratament pentru artrită este o abordare multiplă care implică suplimente comune, antiinflamatori, ajutoare fizice și un program de gestionare a greutății.

Cele mai bune 5 cele mai frecvente afecțiuni care afectează pisicile sunt:

Vezica urinară sau boala tractului urinar: Cel mai evident simptom aici este dacă pisica dvs. urină o cantitate excesivă de ori în fiecare zi, deoarece urina mică sau deloc este trecută de fiecare dată. Uneori vor urina sângele. Tratament începe cu o analiză a urinei. O radiografie sau o ultrasunete poate fi, de asemenea, efectuată. S-ar putea să aveți nevoie de un curs de antibiotice pentru a rezolva problema și multe pisici sunt puse pe diete stricte.

Boala dentară: Boala dentară în pisici este de obicei cauzată de una de boală parodontală, cancer oral, stomatită felină sau resorbția dinților. Simptomul principal este de obicei inflamația unui dinte. Tratamentul în stadiu incipient implică controlul plăcii, în timp ce tratamentul ulterior, necesită gel antibiotic care costă aproximativ 15 USD.

Boala renală cronică: Boală de rinichi este larg răspândită în pisici și poate fi fatală. Simptomele includ creșterea consumului de alcool, urinare mai frecventă, vărsături și pierderea în greutate. Din păcate, insuficiența renală cronică la pisici nu poate fi vindecată. Punerea pisicii dvs. pe o dietă strictă poate, totuși, să-și prelungească viața.

Vărsături: Cea mai bună modalitate de a trata o pisică vărsată este de a împiedica alimentele și apa până când vărsăturile au scăzut.

Hormonul tiroidian excesiv: Hipertiroidism afectează pisicile mai mari care suferă o creștere a producției de hormoni tiroidieni. Simptomele includ pierderea în greutate, apetitul sporit, vărsăturile și diaree. Opțiunile de tratament includ medicamente, chirurgie și terapie radioactivă-iod. Medicamente antiithroidale transdermice poate fi necesar să fie folosită pentru restul vieții pisicii și costă o medie de 700 USD pe an.

10 cele mai frecvente probleme de sănătate pentru câini și pisici (infografice)

Iată o infografică la îndemână, descărcabilă, care enumeră cele mai comune probleme de sănătate pentru animale de companie. Aceasta ilustrează cele 5 cele mai frecvente probleme de sănătate pentru câini și primele 5 pentru pisici, împreună cu simptomele cheie pentru a urmări, opțiuni de tratament și ce ar putea costa.

Dacă adăugați acest infografic pe site-ul dvs., vă cerem să vă creditați Pet de viață astăzi ca sursă.

Pet HealthCare Opțiuni financiare

Unii proprietari se vor afla, din păcate, în acel dificil de dilemmas, unde nu își pot permite să plătească pentru tratamentul de care au nevoie pentru a-și păstra animalul sănătos. Pentru cei 99% dintre proprietarii americani de animale de companie care nu au asigurări de sănătate pentru animale de companie, această situație este mai mică decât ideală. Din fericire, există o serie de opțiuni de proprietari ar trebui să ia în considerare dacă se luptă să plătească pentru costurile de sănătate ale animalelor de companie. Ei includ:

  • Redover Relief: Această caritate oferă ajutor financiar proprietarilor de animale de companie cu animale care au nevoie de îngrijire veterinară urgentă.
  • Fondul de companie: Această asociație nonprofit îi ajută pe proprietarii care se confruntă cu punerea animalelor de companie, deoarece nu își pot permite tratamentul medical necesar.
  • Carecredit: Carecredit oferă finanțare veterinară care facilitează proprietarilor să-și dea animalele de companie sănătatea de care au nevoie.

Există, de asemenea, un număr de programe specifice de asistență medicală pentru îngrijirea veterinară a câinilor, inclusiv Corgiaid, Nevoile speciale Dobermans, Labrador Harbour, Labat, și Labrador Lifeline.

Un mod în care puteți evita dificultățile financiare care uneori apar cu un animal de companie bolnav este de a scoate Asigurarea de sănătate a animalelor de companie. Este o industrie care a crescut constant din 2007 și o parte din Cele mai bune opțiuni de asigurare pentru animale de companie include Îmbrăţişare, Paws sanatosPetfirst, Animalele best, Trupanion, și Asigurarea animalelor de companie, Care este o alternativă populară de asigurare a animalelor de companie. Există chiar și planuri oferite special pentru a asigura pisicile. Și în cele din urmă, da ... Asigurarea pentru animale de companie poate fi cheltuială. Dar există Opțiuni mai ieftine Disponibil dacă banii sunt strânși.

Cum să vă păstrați animalul sănătos

Cea mai ușoară modalitate de a păstra costurile de sănătate a animalelor de companie este de a avea grijă de ei. Am tras web-ul pentru a găsi câteva sfaturi de sănătate excelente de la experții de conducere ai web.

  • Păstrați animalele curate: Minimizați șansele de bacterii legate de bacterii prin păstrarea igienei animalului dvs. de companie. PetCoach au pus împreună un ghid foarte util cu privire la modul de a scălda câinele fără stres.
  • Păstrați animalele de companie hidratate: Apa proaspătă este absolut vital la sănătatea animalului dvs. de companie. Este important să consuma suficientă apă pe o bază zilnică. Acest ghid utile de la Carol Bryant Explică modul în care puteți obține câinele dvs. să bea mai multă apă.
  • Stimulați mintal animalele de companie: Una dintre cele mai bune modalități de a dezactiva problemele comportamentale este să vă mențineți mintea ocupată. Jen Gabbard peste Leaks Puppy a pus împreună un mare ghid 10 moduri ușoare de a oferi câinelui dvs. mai multă stimulare mentală
  • Păstrați-vă animalul departe de plantele otrăvitoare: Acest sfat ar putea părea evident, dar o mulțime de proprietari de animale de companie nu vor fi conștienți de tipurile de plante pe care trebuie să le evite. Din fericire, Dr. Justine Lee a identificat plantele în aer liber și interior pentru a vă menține câinii și pisicile departe de.
  • Dați animalele de companie alimentele potrivite: În timp ce acest sfat ar putea părea într-adevăr evident, întrebarea de a vă întreba este cum știți că mâncarea pe care o oferiți animalul dvs. este mâncarea potrivită. Pentru proprietarii de câini, o modalitate excelentă de a rămâne pe partea de sus a diferitelor opțiuni de alimente pentru câini este să ne verificăm Expert Pet Food Recenzii În cazul în care postăm recenzii obișnuite și în profunzime. Amazon`s Wag Linia de produse alimentare pentru animale de companie a câștigat un înalt 4.Rating de 3 stele de la medicul veterinar rezident. Niciuna dintre rețetele WAG nu utilizează cereale, porumb și grâu sau culori artificiale, arome sau conservanți chimici. O altă opțiune mare și sănătoasă este de a folosi a Serviciu proaspăt de livrare a alimentelor. Aceste servicii oferă cele mai proaspete alimente făcute din ingredientele de cea mai bună calitate direct la ușa dvs., astfel încât să aveți o masă zero. În cele din urmă, puii necesită o nutriție suplimentară, deci asigurați-vă că le hrăniți o calitate Puppy Food sau alimente de câine organice.

Resurse utile pentru sănătate

Următoarele resurse vă pot ajuta să rămâneți pe partea de sus a celor mai recente evoluții ale asistenței medicale PET.

Evaluarea asigurărilor de companie: Jurnalul Canine au pus împreună un post de comparare a asigurărilor de animale de companie (HTTPS: // caninejurnal.COM / PET-Asigurare-Comparație) În cazul în care revizuiesc diferitele opțiuni.

PET Nutrition: Blogul medical al lui Tufts Veterinary Pet Foodologie este o resursă cu adevărat valoroasă pentru expertiză pe o serie de probleme cum ar fi Pet Nutrition, îngrijirea câinilor și controlul impulsurilor.

Bunăstarea animalelor de companie: Asociația Medicală Veterinară Americană (AVMA) este o asociație non-profit, reprezentând mai mult de 89.000 de veterinari. Site-ul lor web conține o bază de cunoștințe care conține câteva informații minunate Bunăstarea animalelor de companie printre alte subiecte.

Obezitatea animalelor: Slimdoggy este condusă de un grup de entuziaști de fitness iubitoare de companie care oferă actualizări periodice despre cele mai bune practici pentru a vă menține câinele în formă mare.

Interacțiunea la animalele: Dr. Marty Becker (ilustrată) a scris cartea privind proprietatea animalelor de companie - de 25 de ori pentru a fi exactă. Își actualizează în mod regulat blogul cu informații obținute dintr-o carieră impresionantă în veterinar. A lui Blog este o mare resursă care acoperă subiecte precum relațiile de proprietar de animale de companie și salvați.

Aaha - Liga Campionilor: Este spitalul dvs. de animale sau medicul veterinar AAHA acreditat? Aflați de ce acreditarea AAHA este o afacere atât de mare și de ce animalul dvs. de companie merită îngrijire și tratament standard de aur. Citeste mai mult Aici.

Cele mai importante comentarii produsului pentru animale de companie:

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Starea pet healthcare 2021: ghid pentru sănătatea animalelor de companie, cât de mult cheltuim, boli comune, sfaturi de tratament, opțiuni de ajutor financiar și multe altele