Secretul de economisire a banilor dezvăluit despre câinii în nunți

Secretul de economisire a banilor dezvăluit despre câinii de filmare nunți

Urmăriți acest videoclip frumos al unei nunți capturați de câinele unui cuplu! Să ne confruntăm cu asta, nunțile sunt scumpe, iar unii dintre noi ar plăcea să economisească bani pe nunta noastră. Iată o idee mare nouă că acest cuplu a venit cu au un câine să fie videograful lor.

Câinele era social, așa că a reușit să surprindă oaspeții, iar curiozitatea sa a oferit o distracție să ia o tradiție veche de vârstă. Câinii noștri fac parte din familia noastră și de obicei oferim membrilor de familie un loc în nunta noastră. Această idee distractivă de a fi o cameră gopro pe prietenul tău blană nu este atât de rău.

De fapt, îmi place imaginile pe care acest cuplu a ajuns din punctul de vedere al câinelui lor. Desigur, nu toată lumea are un câine, dar cel puțin majoritatea dintre noi au prieteni care fac. Camerele GOPRO sunt, de asemenea, cu adevărat de înaltă calitate și pot capta sunetul extrem de bine. Există chiar monturi pentru ca telefonul mobil să înregistreze care te-ar putea salva mai mulți bani.

Secretul de economisire a banilor dezvăluit despre câinii de filmare nunți

Majoritatea iPhone-urilor înregistrează acum în HD. Lucrurile de luat în considerare ar fi, cine va ține lesa de câine, cât de bine s-au comportat puiul tău și cât de înalt este el. La urma urmei, nu ați dori ca un câine care să prindă unghiuri amuzante atunci când femeile poartă rochii!

Nunta magică a unui cuplu a fost setați în zăpadă în natură. Doar se potrivește doar ca un câine să-și captureze numpțialii. Dar aș putea vedea, de asemenea, un câine filmând o nuntă într-un oraș sau biserică, de asemenea.

Uită-te cum videoclipul oferă într-adevăr o memorie caldă și distractivă pentru cuplu. Îmi place că este natural și nu a fost planificat complet.

Dacă nu doriți ca videoclipul dvs. de nuntă sau fotografiile care arată ca oricine altcineva, încercați să aveți un film de câine nunta dvs. Dacă aveți prieteni căsătoriți, poate sugera această idee sau le arătați acest videoclip. Știu că nu va fi o idee că toată lumea durează, dar pariez că mulți iubitori de câini vor începe să facă acest lucru.

LEGATE DE: Zece produse de câini neobișnuite de animale de companie cumpără

Secretul de economisire a banilor dezvăluit despre câinii de filmare nunți

Ne iubim câinii noștri și vrem ca ei să fie o parte din aceste amintiri speciale și evenimente de viață. Cine știe poate că câinii vor începe să filmeze mai mult decât nunțile. Acestea ar putea fi angajate la petreceri de naștere, dușuri pentru copii, evenimente sportive și orice doriți să puteți vedea din nou. Și cel mai tare lucru este, le puteți plăti în oase și tratamente.

Gândiți-vă cât de mulți bani ar putea fi salvați dacă mai mulți oameni a început să-și filmeze câinii nunții. Videografi de nunta nu sunt ieftini si stiu ca nunti pot adauga stres la un cuplu. Deci, de ce să nu-l păstrați cât mai curând posibil și să vă distrați distracția dând câinelui dvs. un nou loc de muncă?

Există de fapt hamuri de câine concepute pentru a atașa un gopro până acum, deci nu trebuie să-ți faci unul singur. Ce părere aveți despre această idee? Mi-ar plăcea să vă aud gândurile în secțiunea de comentarii de mai jos sau să vedeți videoclipurile făcute de câini dacă le aveți. Îmi place cum aceasta aduce câini în evenimentele importante din viața noastră și le dă o recunoaștere.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Secretul de economisire a banilor dezvăluit despre câinii în nunți