Câinele "lucky" supraviețuiește în cap și a plecat în deșert

Un câine incredibil de norocos a supraviețuit după ce cineva la împușcat și la lăsat pentru moarte în deșertul Arizona.

Faceți cunoștință cu Lucky. Acest câine ar putea merge pe alt nume după evenimentele de grabă pe care le-a supraviețuit.

În circumstanțe necunoscute, Lucky a fost scos într-un deșert extrem de îndepărtat al Arizona, împușcat în cap și a plecat pentru moarte.

De un miracol, Lucky a supraviețuit glonțului la cap. Dar nu trebuia să supraviețuiască să fie abandonat singur în deșertul fierbinte.

Fotografia câinelui
Deșert în care a fost găsit norocos.
Fotografie: Fox 10 News

Din fericire, un agent de patrulare de frontieră făcea drumul prin zonă când a găsit câinele. La găsirea norocoasă, agentul a văzut un semn mare pe frunte, dar nu a putut să-și dea seama ce a fost.

Agentul a avut apoi norocos la liga de bunăstare a animalelor din Arizona (AAWL) în Bisbee, Arizona. Acolo, un veterinar de călătorie a luat niște raze X și au descoperit cu groază că marca pe fruntea lui Lucky era de fapt o rană de glonț.

Fotografia câinelui

Glonțul de 9 mm s-au pus între ochii lui Lucky și și-a făcut drumul prin craniul lui. A încorporat în maxilar. Lucky a fost dus la o facilitate veterinară din apropiere pentru tratamentul acestei descoperiri.

Fotografia câinelui

Indentarea poate fi totuși simțită între ochii lui Lucky. AAWL Membru Michael Moorefield spune că este incredibil că acest prejudiciu traumatic nu a afectat norocul.

În prezent, este necunoscut cât de norocoasă a rămas într-o astfel de situație nefericită. Dar se pare că Lucky a avut niște îngeri gardieni serioși în acea zi.

LEGATE DE: Poliția K-9 supraviețuiește să fie împușcată; Ce se întâmplă în continuare este înfricoșător

Puiul jucăuș a fost de fapt adoptat de la AAWL de două ori. El este descris ca un artist de evacuare care necesită garduri în casa lui următoare.

Chiar dacă a suferit multă teroare și durere în timpul experienței sale recente, Lucky sa mutat chiar pe lângă acea traume și a reluat că este câinele jucăuș și iubitor a fost înainte de incident.

Fotografia câinelui

Lucky este acum pentru adopție Pentru a treia oară la AAWL. El este descris ca jucăuș, energic și bun cu copiii. El este un coonhound american englez.

Se pare că Lucky a fost scutit de 2 decese oribile chiar la rând printr-o intervenție divină - poate că acest lucru înseamnă că este destinat pentru o viață minunată!

La doar 1 an și 3 luni, acest câine abia trecutul fiind un cățeluș și are mulți ani înaintea lui pentru a compensa experiența oribilă apropiată de moarte pe care o avea.

Fotografia câinelui

Sperăm că adăpostul și autoritățile locale fac ceea ce pot pentru a investiga adoptatorii anteriori pentru a încerca să determine doar cine a comis acest atac îngrozitor.

Și, sperăm, ei pot să-și permită adoptatorii cu multă control de acest timp în jurul valorii de a se asigura că următoarea casă a Lucky este cu adevărat casa lui pentru totdeauna, cu proprietarii buni care îi ajută să uite totul despre drumul dur pe care la călătorit.

Citiți următorul: Câinele supraviețuiește în mod miraculos fiind impozite prin metrou

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Câinele "lucky" supraviețuiește în cap și a plecat în deșert