Câine accidentează nunta și ceea ce acest cuplu are următorul uimitor

Câine accidentate nunta - ce cuplu se va uimi
Un câine a prăbușit o nuntă în Brazilia, iar reacția cupluului tânăr a fost neprețuită.

Matheus și Marília se aflau în mijlocul sărbătorii celei mai mari zi când un oaspete neașteptat a apărut și a schimbat totul.

Cuplul, de la São Paulo, Brazilia, a avut deja planurile lor deraiate de vremea neprevăzută. Ei au planificat inițial o nuntă în aer liber, dar ploaia le-a forțat înăuntru în ultimul moment. Au trebuit să efectueze ceremonia sub un cort.

Câine accidentate nunta - ce cuplu se va uimi

Mulți oameni au încercat să se potrivească sub cort pentru a rămâne cald și uscat - și apoi un câine a venit în încercarea de a evita și vremea!

În timp ce toată lumea stătea în jos și încearcă să se organizeze, un câine singuratic rătăcitor a venit în ceremonie în căutarea adăpostului și poate o mică mâncare sau afecțiune în timp ce era la el.

Oamenii au continuat să încerce să obțină câinele umed și noroid, așa că nu ar avea un impact negativ la ceremonie, dar pupul persistent a continuat să se întoarcă.

Lucrurile au ajuns la un vârf climatic și hilar când a venit corul de mireasă și nu a fost mireasa să iasă mai întâi - era acest câine.

Din nou, câinele a fost forțat afară de oaspeți, astfel încât să poată încerca să continue cu o nuntă adecvată. Ordinea sa întors, iar mireasa a început să meargă pe culoar.

Cuplul sa alăturat unii pe alții și, în timp ce citesc jurămintele - câinele sa întors!

De data aceasta, a fost hotărât să fie observat. Sa așezat cu încăpățânare, direct pe vălul lui Marília. Acolo, câinele epuizat a adormit de fapt.

Câine accidentate nunta - ce cuplu se va uimi

În acest moment, nimeni nu a avut-o în ele să arunce câinele din nou în furtună - mai ales nu Marília, care este un iubitor de animale.

Ea și-a împărtășit fericit locul (și lumina reflectoarelor) cu puștiul neajutorat.

Mireasa a descris-o de fapt ca o surpriza placuta si a fost bucuros sa ofere cainele un confort.

Câinele i sa permis să rămână pentru restul recepției. De fapt, oaspeții au luat un drăguț de la cuplul de stea și au devenit mai bineveniți la câine.

LEGATE DE: Mireasa folosește buchete de catelus pentru a ridica gradul de conștientizare a adopției

Odată ce noaptea se apropia de sfârșit, Matheus îl căuta pe câine. Dar se pare că sa întors în afara când ploaia sa lăsat.

Pentru majoritatea oamenilor, acest lucru ar fi acolo unde se termină povestea. Dar nu pentru acest cuplu.

În aceeași noapte ca nunta lor, cuplul a început să caute câinele și nu sa oprit. Vroiau să-l adopte și să-i facă un oaspete permanent în gospodăria lor.

După mai mult de o săptămână, au primit în cele din urmă notificarea locației câinelui. Au mers și l-au luat și ia adus acasă.

Câine accidentate nunta - ce cuplu se va uimi

Snoop, așa cum au spus afectuos câinele, au primit mâncare, apă și o baie de îndată ce a ajuns la casa lor. Marília raportează că a dormit foarte bine prima sa noapte acolo.

Se poate imagina cantitatea imensă de relief și fericire Snoop simțit la acel moment!

Câine accidentate nunta - ce cuplu se va uimi

Acest cuplu a fost binecuvântat suficient pentru a putea forma o familie într-o zi a nunții lor, deși întâmplător și într-un mod hilar.

Se pare că Snoop a fost cu adevărat menit să fie în viața lui Marília și Matheus și au fost menite să-i arate iubirea pentru tot restul vieții sale.

Citiți următorul: Fiecare aniversare Acest cuplu adoptă un câine

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Câine accidentează nunta și ceea ce acest cuplu are următorul uimitor