Ce tip de mâncare îmi hrănesc câinele?

Ce tip de mâncare îmi hrănesc câinele

Nu este nimic mai divizat printre proprietarii de câini dedicați decât problema a ceea ce tip de mâncare pentru a-și da animalele de companie respective. Unii susțin că kibblele uscate sunt pur și simplu cele mai bune atunci când vine vorba de valoarea sa nutritivă, în timp ce unii ar merge pentru o doggie conservată umedă, deoarece oferă o mâncare mai gustoasă, bogată în umiditate și la fel de nutritivă. Totuși, există cei care spun că nici kibblele uscate, nici mâncarea conservată umedă nu se pot potrivi cu valoarea nutritivă a unei diete ancestrale găsite în hrana pentru câini brute. Suntem destul de siguri că ați găsit-o întrebați aceeași întrebare. Din păcate, fiecare școală de gândire are propriile sale merite și fiecare are și propriul set de dezavantaje. În cele din urmă, este de până la o mai bună judecată a proprietarului câinelui să decidă ce fel de mâncare să-și hrănească câinele.

În legătură cu o postare: Pământ holistic holistic

Omul de hrănire câine

O privire la ceea ce face o mâncare bună pentru câini

Înainte de a putea aborda problema celei mai bune alimente pentru pooch-ul dvs., este important să începeți să privim cu adevărat ceea ce reprezintă cu adevărat Nutriție optimă pentru câini. Acest lucru este esențial deoarece oferă fundația necesară pentru înțelegerea tipului de nutriție pe care speciile canine merită.

  • Proteinele întâi

Una dintre cerințele esențiale ale unei alimente bune de doggie este că primele 5 ingrediente cheie ar trebui să fie proteine, cu o proteină animală care primește primatul asupra proteinelor pe bază de plante. Este adevărat că anumite plante conțin, de asemenea, substanțe proteice. Cu toate acestea, în comparație cu proteinele animale, lipsește anumiți aminoacizi pe care corpul câinelui nu îl poate produce. De exemplu, aminoacizii metionină, izoleucină, triptofan și chicină se găsesc în cantități foarte rare în anumite plante, în timp ce aceiași aminoacizi sunt destul de abundenți în proteinele animale.

Dar ce sunt oricum aminoacizii? Aceasta este cea mai mică unitate care constituie o proteină. Este similar cu glucoza, fructoza și lactoza din carbohidrați și acizi grași din grăsimi. Când alimentele sunt digerate, este, în esență, defalcate în moleculele sale componente. Cea mai mică moleculă posibilă care poate veni vreodată dintr-o proteină este un aminoacid.

Alimentele sunt compuse din proteine, grăsimi și carbohidrați care sunt apoi defalcate în cele mai mici componente. Din partea proteinei, aminoacizii rezultați sunt apoi utilizați pentru a construi molecule mai mari care joacă un rol în diferite procese, inclusiv construirea și întreținerea țesuturilor și transmiterea informațiilor genetice, printre altele. Punctul este că proteina este defalcată pentru a produce aminoacizi care vor fi apoi utilizați pentru a construi molecule mai mari în alte scopuri.

Acestea fiind spuse, toate proteinele conțin aminoacizi. Din păcate, în funcție de sursa proteinei, poate fi fie completă, fie incompletă sau chiar bogată în aminoacizi sau sever deficitară în astfel de molecule de nutrienți. Proteinele animale oferă un număr complet de aminoacizi esențiali. Ele sunt numite "esențiale", deoarece corpul câinelui dvs. nu le poate produce și, prin urmare, trebuie obținut din alte surse; În acest caz, proteine. Pe de altă parte, proteinele de plante conțin aminoacizi incompleți. În multe cazuri, nu numai că sunt incomplete, ele conțin concentrații semnificativ mai mici ale acestor aminoacizi comparativ cu proteinele animale.

Ca atare, dacă doriți cu adevărat să vă oferiți câinelui dvs. cele mai bune alimente, atunci trebuie să căutați o dietă bogată în proteine ​​animale. Trebuie să vă uitați la primele sale 5 ingrediente enumerate pe eticheta sa și asigurați-vă că primul ingredient este o proteină animală. Dacă restul de 4 ingrediente de top se întâmplă să fie și surse de animale, atunci acesta este cu siguranță un produs excelent. Cu toate acestea, în cazul în care restul de 4 ingrediente sunt surse de plante, atunci s-ar putea să doriți să săpați mai adânc în tipurile de aminoacizi pe care aceste surse de plante conțin și cât de mult de la fiecare fel se adaugă la alimentele Doggie.

În legătură cu o postare: Ferme de pământ întregul pământ

Când vine vorba de proteine ​​animale, cele mai bune pariuri sunt carne și produse secundare. Nu vă opriți de ideea că vă dați organe interne, sânge și oase în produse secundare din carne. S-ar putea să nu sune și să se uite apetisant (imaginați factorul de frică), dar nu sunteți cel care o va mânca oricum. În plus, în sălbăticie, candidele nu sunt cunoscute pentru alegerea numai a cărnii și a părăsi organele interne și alte părți ale pradă în spatele. Dacă ar putea mânca întregul animal, ei ar fi. Ce ați dori să fiți atenți sunt diferite tehnologii utilizate în procesarea produselor secundare. Dacă include adăugarea de ingrediente artificiale, atunci devine un mare nu-nu.

  • Grăsimile sunt în regulă

Un lucru minunat despre carne este că ele conțin deja grăsimi. Dacă sunteți îngrijorat de grăsime în dieta câinelui dvs., atunci o dietă vegetariană ar trebui să fie în ordine. Cu toate acestea, am dori să subliniem că nu pot fi prezenți unii aminoacizi. În plus, grăsimile sunt importante în producerea anumitor hormoni, precum și în construirea și întreținerea membranei celulare. Grăsimile joacă, de asemenea, un rol în dezvoltarea sistemului nervos canin, precum și organe speciale ca ochii. Este bine să includeți grăsimi în dieta pooch. Cu toate acestea, este imperativ ca acesta să nu fie mai mare proporțional cu proteinele dvs. La fel ca noi, având prea multă grăsime în dietă, poate duce la o boală hepatică grasă la câini, precum și la alte anomalii metabolice, inclusiv obezitatea.

Cât mai mult posibil, includeți versiuni mai sănătoase de grăsime în dieta câinelui dvs. Una dintre cele mai apreciate grăsimi sănătoase este acidul gras omega-3. Aceste tipuri de grăsimi sunt esențiale pentru sănătatea optimă a sistemului nervos, integumentar și imunitar. Din păcate, există o dezbatere în curs de desfășurare dacă acidul gras omega-3 bazat pe plante, acidul alfa-linolenic (ALA) prezintă unele beneficii sănătoase sau deloc. Acest lucru se datorează faptului că câinii nu utilizează în mod obișnuit ALA în sistemul lor. Ei vor trebui să convertească acest lucru în EPA pentru a deveni util. Din păcate, câinii nu sunt cunoscuți în general pentru a fi eficienți la transformarea acestui acid gras. Ca atare, numai EPA și DHA sunt de fapt recomandate de experții animalelor ca fiind esențiale pentru dieta unui câine. Acum, atât EPA, cât și DHA pot fi găsite numai în sursele de grăsime, în special speciile marine, cum ar fi somonul, heringul și tonul.

Deci, dacă doriți un sistem nervos mai sănătos pentru pooch, ar trebui să căutați mai bine un produs care are oricare dintre aceste specii de pește.

  • Carbohidrați sunt acceptabili, dar nu prea mult

Amintiți-vă ce am spus despre câinii care sunt omnivore? În timp ce acest lucru este adevărat, nu ar trebui să ne dea semnalul Go pentru a da pooches-ul nostru Dieta All-Vegan. S-ar putea să credeți că este vegetarianul este bun pentru dvs., deoarece vă poate ajuta să păstrați o greutate mai sănătoasă. Cu toate acestea, acest lucru nu poate fi cazul pentru pooch. Câinii necesită o doză sănătoasă de proteine ​​și grăsimi mai mult decât au nevoie de carbohidrați. Acest lucru nu înseamnă automat că nu au nevoie de ea, desigur. Carburile oferă pooches cu energie ușor utilizabilă, astfel încât să poată alerga, să sară și să joace tot ce doresc fără a fi nevoie să recurgă la grăsimi și proteine ​​pentru combustibil.

Acestea fiind spuse, este esențial să alegeți carbohidrați că veți da câinelui dvs. Ceea ce doriți să oferiți este o cantitate corectă de carbohidrați indigestitori sub formă de fibră, deoarece acest lucru va contribui la facilitarea digestiei sănătoase. În ceea ce privește carbohidrații în sine, este mai bine să mergeți pentru carbohidrați complexi adesea sub formă de boabe sănătoase. Acestea sunt ambalate cu energie. Unii pot conține micronutrienți în timp ce alții nu pot. Este esențial să se aleagă pe cei cu micronutrienți incluși.

În legătură cu o postare: Nulo hrană pentru câini

Alegerea cantității corecte de carbohidrați depinde, în esență, de nivelurile de activitate ale poochiei dvs. Dacă câinele dvs. este o canină leneșă, sedentară, ea nu are nevoie de prea multă energie, deoarece orice în exces va fi stocat ca grăsime, ceea ce duce la obezitate. Dacă pooch-ul dvs. conduce un stil de viață foarte activ și totuși vă răsuciți în carbohidrații săi, atunci veți risca să pierdeți grăsimile și proteinele, deoarece câinele dvs. va utiliza aceste macromolecule pentru energie.

Ați putea dori, de asemenea: Cât de mult ar trebui să hrănești un catelus

  • Apa este importantă

S-ar putea să nu credeți că apa este o entitate separată din alimentele câinelui tău. În timp ce ați putea avea dreptate, toate alimentele conțin de fapt o formă de umiditate. Chiar și kibblele uscate conțin cantități modeste de apă. Acest lucru este important deoarece câinii necesită apă pentru supraviețuirea lor, nu neapărat doar să-și stingă setea, dar și să ofere un mediu sigur și optim în și din celulele lor pentru ca reacțiile chimice importante să aibă loc. Viața încetează pur și simplu fără apă.

  • Micronutrienți esențiali

Acestea includ vitamine și minerale și alte substanțe nutritive care se pot dovedi benefice pentru animalul dvs. de companie. Vitaminele sunt necesare pentru multe procese fiziologice, cum ar fi metabolismul mai eficient al proteinelor, grăsimilor și carbohidraților, precum și formarea și întreținerea structurii optime a organelor și funcționarea. Acestea sunt, de asemenea, implicate în haina optimă și sănătatea pielii, stimularea sistemului imunitar și multe alte beneficii pentru sănătate.

Mineralele sunt, de asemenea, importante în diferite procese. De exemplu, calciul și fosforul sunt necesare pentru dinți și oase mai puternice, în timp ce fierul este esențial pentru celulele sanguine sănătoase. Potasiu, magneziu, mangan, zinc, seleniu și cupru oferă funcții esențiale altor sisteme de organe.

Și apoi există și alte substanțe cum ar fi probiotice pentru sănătatea sistemelor digestive și imune, precum și prebiotice pentru beneficii pentru sănătate adăugate.

  • Întotdeauna nu la ingrediente artificiale

Unul dintre cele mai sigure semne ale unei alimente bune pentru câini este că nu conține nimic artificial, numai natural. Acest lucru poate fi destul de complicat, deoarece, la un moment dat în procesul de producție a alimentelor Doggie, o substanță chimică sau două va trebui adăugată pentru a prelungi durata de valabilitate. Deși este perfect de înțeles de ce multe companii ar include substanțe chimice în formulările lor, este dincolo de logică pentru a pune ingrediente dăunătoare în aceste formulări. Cu aceasta a spus, va trebui să cercetați pe fiecare ingredient enumerată pe ambalajul produsului alimentar și să determinați dacă un astfel de ingredient este dăunător pentru animalul dvs. de companie sau nu.

În legătură cu o postare: Nature`s Soi Dog Food Recenzii

  • Diete specifice pentru câini și condiție

Chiar a trebuit să includem acest lucru, deoarece câinii nu sunt niciodată creați egali. Fiecare pooch este unic. Și aceasta înseamnă că cerințele sale nutriționale diferă, de asemenea, de la alți câini din aceeași rasă și alte rase. Ideea este că o hrană pentru câini poate fi considerată bună dacă are cantități corecte de macro și micro-nutrienți care sunt adecvate pentru vârsta, nivelul de activitate și starea de sănătate.

În legătură cu o postare: Zignure Dog Food Review

De exemplu, un cățeluș va necesita diete mari de proteine, o mulțime de grăsimi sănătoase, în special DHA, și cantități substanțiale de micronutrienți. Pe de altă parte, Pouchele adulte vor necesita cantități semnificativ mai mici de proteine ​​și grăsimi, în timp ce stimulează cerințele lor de micronutrienți și apă. Câinii gravide și de lactare au, de asemenea, cerințe nutriționale diferite. Câinii de rang înalt și pooches cu boli specifice necesită o dietă personalizată. Verificați articolul nostru despre Ce să hrăniți câinii însărcinați.

În legătură cu o postare: Mâncare de câini cu proteine ​​ridicată și Cele mai bune mărci de mâncare câine

Ce hrană ar trebui să vă hrăniți câinele?

Acum că aveți o idee despre ceea ce constituie a Mâncare bună pentru câini, Este timpul să aruncați o privire la diferitele tipuri de alimente pe care ar trebui să le luați în considerare acordarea de către PET Canine.

În legătură cu o postare: Alimente de câine deshidratate

  • Kibbles uscate

Alimentele cu câini uscați sunt forme deshidratate de doggie chow. Acestea conțin foarte puțină umiditate, de obicei, de la 10% la 15% din greutatea totală a unei singure mărimi de servire. Ceea ce înseamnă în mod esențial este faptul că procentul rămas de alimente - 85% până la 90% - este de fapt compus din substanțe nutritive, și anume proteinele, grăsimile, carbohidrații și restul lucrurilor pe care le-am descris mai sus. Din păcate, nu este la fel de clar cum sună, deoarece producătorii nu pun în etichetarea lor compoziția procentuală efectivă a acestor substanțe nutritive.

Citeste mai mult: Cel mai bun hrană pentru câini uscați

De obicei, ceea ce veți citi este conținutul minim de proteine ​​și grăsimi exprimat în procente și conținutul maxim de fibre și umiditate, de asemenea în procente. De exemplu, puteți citi un minim de 40% proteine ​​brute și o grăsime brută de 15%. Acest lucru înseamnă că proteina este de fapt 50% sau este de 45%? Dacă faceți matematica, acum aveți 55% pentru proteine ​​și grăsimi. Adăugați maximum 10% pentru umiditate și alte 5% pentru fibre vă oferă un total de 70%. Aceasta înseamnă că restul de 30% este fabricat din carbohidrați?

Aceasta este problema cu cele mai multe alimente pentru câini. Chiar nu puteți stabili cu certitudine absolută cât de multă proteină, grăsimi și carbohidrați conțin.

Pe partea mai strălucitoare, veți ști că obțineți un procent minim de grăsimi și proteine ​​pentru fiecare porțiune de servire a kibbilului uscat. Dezavantajul este că va trebui să vă încurajați câinele să-și măriți aportul de apă prin alte mijloace.

Citeste mai mult: Cele mai bune alimente pentru câini umede

  • Conserve sau alimente pentru câini umede

Dacă credeți că kibblele uscate au prea puțină umiditate pentru câinele dvs., opusul se poate spune despre alimentele conserve sau de câine umede. Conținutul de umiditate al lui Doggie Chow poate varia între 70% și 80%, unele chiar mai mari. Și din moment ce umiditatea nu conține tehnic calorii sau nutrienți, ați lăsat cu alimente pentru câini care conține doar aproximativ 20% până la 30% valoare nutritivă pe mărimea de servire. De aceea devine mult mai scump să hrănească Pouches cu alimente pentru câini umede, deoarece trebuie să le dați mai multe porțiuni de servire dacă doriți să le oferiți cantitatea potrivită de nutrienți.

Ați putea dori, de asemenea: Uscat vs conserve dog hrana?

Vestea bună este că, mâncarea de câine umedă sunt foarte gustoase și lucrează în mod excepțional de câinii bolnavi, canini de îngrijire medicală și chiar și pavilioanele vârstnice. Va trebui să vă uitați la viața sa de valabilitate, deși se poate strica destul de repede.

Citeste mai mult: Cele mai bune alimente pentru câini fără cereale

  • Alimente crude adecvate biologic

Dezavantajul de a furniza kibble uscate sau alimente conservate de câine este că niciodată nu puteți fi cu siguranță sigur de siguranța acestor produse sau dacă acestea conțin substanțe nutritive, eticheta spune că conțin. Există, de asemenea, probleme legate de ingredientele OMG incluse în astfel de produse, alături de substanțele artificiale și interzise.

Din acest motiv, există acum un număr tot mai mare de proprietari de câini care oferă animalele de companie cu alimente brute adecvate biologic. Ideea este simplă: dați câinilor ceea ce ar mânca în mod normal în sălbăticie. Ca atare, le veți da carne crudă, organe și chiar oase. Motivul este că acest tip de hrănire imită îndeaproape dieta lor ancestrală. Din păcate, nu toată lumea este de acord cu această linie de gândire. Cei mai mulți detractori spun că riscul de dezechilibru nutrițional este pur și simplu. Pentru susținătorii BARF, cu toate acestea, cheia este în furnizarea măsurătorilor exacte ale ingredientelor brute pentru a obține o idee despre faptul că nutrienții sunt administrați câinilor.

În legătură cu o postare: Revizuirea alimentelor de câine IAMS

Kid hrăniți catelul

Alegerea tipului de mâncare potrivită pentru a vă oferi câinelui dvs. se reduce la nevoile specifice ale animalului dvs. de companie și pentru a obține prioritățile drepte. Dacă sunteți după comoditate, economie și valoare nutritivă, atunci un kibble uscat vă va potrivi cel mai bine. Dacă sunteți după o dietă gustoasă, la fel de hrănitoare și bogată în umiditate, în ciuda prețului său hefty, atunci alimentele cu conserve umede ar trebui să fie minunate. Dacă doriți să vă oferiți câinelui dietă că strămoșii ei se bucură de multe milenii, atunci merge Barf este ideal. În cele din urmă, este alegerea ta. Asigurați-vă că animalul dvs. de companie primește toate substanțele nutritive potrivite.

În legătură cu o postare: Cesar câine de mâncare

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Ce tip de mâncare îmi hrănesc câinele?