Revizuire: rețete de inceput pentru câini umede și uscate

Selectarea alimentelor de câine dreapta pentru animalul dvs. este ceva ce nu trebuie să luați ușor. Trebuie să aveți o conversație cu medicul veterinar despre nevoile nutriționale ale rasei câinelui dvs. și câte calorii vor cere pe baza greutății sale, a nivelului de energie și a vârstei. Mâncarea de câine inceput este disponibilă atât în ​​rețete umede, cât și în rețetele uscate și este potrivit pentru majoritatea raselor și dimensiunilor.

Când sunteți la magazinul de animale de companie pentru o nouă dietă pentru puii dvs., trebuie să căutați o alimentație de calitate care se potrivește cu bugetul dvs. și vă oferă pooch-ul cu toate substanțele nutritive necesare pentru nevoile corpului său. Când faceți cumpărături pentru o nouă marcă de mâncare pentru câini, căutați:

  • Ingrediente naturale (nimic artificial)
  • Ingrediente de calitate (hormon și antibiotic gratuit, fără OMG-uri, fără materiale de umplutură etc.)
  • realizate și provenite în SUA sau în alte țări de încredere
  • o companie de renume, fără să-și amintească

Alimente de inceputNu veți putea obține toate informațiile de care aveți nevoie de la etichetă. Va trebui să faceți niște cercetări online înainte de a merge la magazin. Luați recomandări de la medicul veterinar și / sau nutriționist, precum și alți proprietari de animale de companie. Verificați brandurile recomandate un pic mai profund prin cercetarea acestora online.

Amintiți-vă, când citiți recenzii de genul acesta Alimente de inceput, Doar pentru că un hrană pentru câini a lucrat pentru câinele altcuiva nu înseamnă că va fi o potrivire bună pentru a ta. Inceput hrana pentru caine, de exemplu, este o companie de renume care foloseste ingrediente de calitate superioara in produsele alimentare de caine. Câinii mei s-au bucurat de mâncarea lor de mâncare și conservată, dar câinele tău nu poate - depinde de preferințele câinelui tău.

Revizuirea alimentelor pentru câini de inceput

Revizuirea alimentelor pentru câini de inceputAtât soiurile umede cât și uscate ale alimentelor de câini de inceput sunt disponibile în următoarele arome:

  • pui
  • porc
  • peşte
  • Pui și carne de porc

Primele 2 ingrediente din fiecare rețetă sunt carne și masă din carne. Unii proprietari de animale de companie sunt de picioare despre hrănirea câinelui lor un aliment care include făină de carne, dar este mai mult mai mult proteine ​​decât toate sursele de carne din care se face.

Toate produsele alimentare pentru câini de inceput au cel puțin 70% proteine. Nu există cartofi, leguminoase, porumb, grâu sau soia în oricare dintre rețetele lor. De asemenea, ele nu includ niciodată culori artificiale, arome sau conservanți.

Acest hrană pentru câini este formulate pentru toate etapele de viață, cu excepția creșterii raselor mari (70 de kilograme).

Analiza garantată a alimentelor de câine de inițiereAm eșantionat toate cele patru soiuri în ambele opțiuni conservate și uscate. Câinii mei nu sunt foarte pretențioși când vine vorba de mâncare umedă, pentru că nu o primesc foarte des. Cu toate acestea, mănâncă mâncăruri de casă, astfel încât acestea pot fi foarte particulare atunci când vine vorba de Kibble.

După cum puteți vedea în revizuirea mea de mai sus, toți au fost încântați să mănânce alimente de intrare (chiar și cel mai miciest eater). Dimensiunea Kibble este foarte mică, deci este ideală pentru rasele mici și animalele de companie cu probleme de sănătate dentară.

Ca și în cazul tuturor produselor alimentare de calitate superioară, acestea nu sunt cele mai ieftine opțiuni de pe piață. Puteți achiziționa un 13.5 pungă de mâncare de mâncare uscată pentru $ 21.99- $ 26.99, în funcție de aroma pe care o alegeți. Cutii sunt vândute pe Amazon în 12 pachete pentru 23 de dolari.88 ($ 1.99 per cutie).

În timp ce acest preț nu se va potrivi în bugetul tuturor, este foarte comparabil cu alte opțiuni de hrană pentru câini de o calitate similară. Când vine vorba de alimente pentru animale de companie, cea mai ieftină nu este niciodată cea mai bună opțiune. Veți obține ceea ce plătiți în acest caz și cred că alimentele de câini de început oferă o valoare bună pentru prețul.

Citiți următorul: 10 cancer care provoacă ingrediente în hrană pentru câini

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: rețete de inceput pentru câini umede și uscate