Ce să hrănească un câine gravid

Ce să hrănească un câine gravid

Dacă aveți un câine însărcinat, este esențial să le hrăniți o dietă de nutrienți și sănătoși. Doriți să vă asigurați că câinele de îngrijire medicală este bine hrănit și obțineți cantitatea potrivită de vitamine și minerale pentru a-și asigura sănătatea și cea a puilor ei. Este esențial ca nivelurile ei de energie să fie reținute și cerințele ei nutriționale sunt îndeplinite. Dacă câinele dvs. este alăptat, ar trebui să fiți întotdeauna în consultare cu un Vet licențiat. Ei vă vor sfătui cu privire la sarcina dvs. de pui și de sprijinul medical și nutrițional necesar necesar. Cu toate acestea, o parte a îngrijirii unei mame înainte de naștere este să se asigure că ea ingerează aportul alimentar adecvat. Vrei să păstrezi acele niveluri de energie și să se asigure că se simte sănătoși și bine. Să ne uităm la câțiva factori importanți atunci când vine vorba de dietă pentru un câine însărcinat. Dacă mama gravidă este malnutrită și nu se îngrijea în mod corespunzător, va împiedica să audă sănătatea și cea a căței ei. Sănătatea ei este de o importanță optimă dacă doriți o mamă sănătoasă și pui sănătoși. Citiți ghidul nostru și discutați-vă la veterinarul dvs. și în cel mai scurt timp veți fi un pro când vine vorba de îngrijirea pentru pooch-ul dvs. însărcinat.

Câine mănâncă

Alimente de casă pentru un câine de îngrijire medicală

Mulți proprietari de animale de companie optează pentru a-și face ca câinii să fie alimente de casă. Mai degrabă decât cumpărarea de pelete cumpărate de magazin care nu pot fi reglementate, aceștia aleg să-și umple dieta câinelui cu proteine ​​de înaltă calitate, fibre și legume de vitamine și surse sănătoase de grăsime. Doriți să vă păstrați câinele la o greutate sănătoasă și doriți să le evitați să obțină exces de grăsime (care poate duce la Diabet și alte afecțiuni medicale), în timp ce asigură faptul că ea și puii ei primesc suficienți substanțe nutritive. Este astfel o linie fină între hrănirea suficientă și depășirea. Atât suprafețele, cât și supraeminarea pot provoca probleme și, astfel, echilibrul este esențial. Câinii pot câștiga între 15 și 20% din greutatea corporală în timpul sarcinii și sunt de obicei însărcinate pentru aproximativ 62 de zile. În termeni umani, acest lucru nu poate părea o lungă perioadă de timp și se traduce în doar peste 8 săptămâni, dar se întâmplă o mulțime de schimbări la câinele dvs. în timpul sarcinii și ceea ce le hrăniți vor afecta sănătatea lor generală. Nutriția este esențială pentru o sarcină sănătoasă și hrănirea câinilor gravide.

Dieta pentru un câine gravid: Nutriția este totul!

Cand hrănirea câinelui Doriți să optați pentru alimente aprobate la domiciliu sau VET, care este gol de ingrediente dăunătoare, inclusiv flavurari, coloranți, conservanți, boabe, gluten și multe altele. O mulțime de kible cumpărate de magazin este umplut cu umpluturi dăunătoare care vor avea ca rezultat un sentiment de câine plin, dar nu le va oferi nici o valoare nutrițională. Unele lucruri cheie de căutat în Mâncare pentru câini gravidă include:

  • Proteina de înaltă calitate: proteina de înaltă calitate este esențială pentru dezvoltarea sănătoasă și ar trebui să fie nulă de substanțe chimice și hormoni artificiali. Organic este întotdeauna cel mai bun.
  • Calciu și fosfor: Acest lucru este important pentru producția mamei de lapte și dezvoltarea optimă a oaselor în puii ei.
  • Grăsimi de bună calitate: Acest lucru este esențial pentru o dezvoltare adecvată și pentru ao face mai multă mai lungă. Grăsimile sănătoase sub formă de ulei de somon sunt, de asemenea, o sursă excelentă de omega 3 și pot sprijini sănătatea pielii și hainei, funcțiile cognitive și imunitatea și bunăstarea generală.
  • Suficiente calorii: se estimează că un pui gravid ar putea avea nevoie de 4 până la 6 ori energia unui câine care nu este însărcinată și, astfel, dieta este esențială pentru a se asigura că acestea rămân sănătoase și au suficientă energie.

Dacă vă uitați la mâncarea de casă pentru câinele de îngrijire medicală, asigurați-vă că includeți toate aceste componente și discutați-vă la veterinar despre orice suplimente sau medicamente care ar putea fi necesare.

În legătură cu o postare: Suplimente pentru câinii gravide

Implicațiile de malnare într-un pui gravid:

Malnutriția este foarte periculoasă și poate duce chiar la moarte. Unele probleme care ar putea să apară dacă pooch-ul dvs. însărcinată nu este acordat suficientă alimente de calitate sau nutriție ar putea include;

  • împiedicată imunitate care poate duce la boală,
  • Câinele mamei ar putea să nu poată produce lapte sau lapte suficient și acest lucru poate duce la o serie de probleme; și
  • Dacă nu sunt date suficiente nutrienți, puii pot dezvolta "Sindromul Puppy Fading", prin care ei nu au o coordonare adecvată, abilități de mâncare și plâng de multe ori. Mulți dintre acești pui nu vor supraviețui. Producția de lapte sănătoasă este esențială pentru puii și supraviețuirea acestora. Odată ce au înțărcat laptele mamei, va trebui să investești în calitate superioară, aprobată de VET Puppy Food. Nutriția este astfel esențială pentru producția corectă a laptelui.
  • O mulțime de apă potabilă: de asemenea, doriți să vă asigurați că puiul dvs. are cantități ample de apă proaspătă. Este foarte important ca ei să păstreze hidratați.

În legătură cu o postare: Fântâni de apă de câine

Chiuhauha gravidăAstfel, este imperativ ca câinele dvs. să obțină o nutriție adecvată și suficiente calorii când este însărcinată. Acest lucru va asigura o sarcină sănătoasă și va asigura că puii ei sunt sănătoși. În timp ce vor avea nevoie, de asemenea, de mâncare de mare calitate pe linie, ei trebuie să fie îngrijiți și să-și dea nutriția de la laptele mamei lor. Puii vor fi, de obicei, pe deplin înfășurați la laptele mamei lor la aproximativ 8 săptămâni, iar procesul de înțărcare ar putea începe când sunt de aproximativ 5 săptămâni. Sarcina la câini poate părea copleșitoare dacă nu ați mai făcut-o niciodată înainte și de aceea obțineți o opinie de expert la veterinarul dvs. Consultați-le cu privire la tot ceea ce trebuie făcut și în câteva săptămâni, veți fi un expert atunci când vine vorba de îngrijirea puilor dvs. însărcinați și pentru puii ei.

Poate cel mai esențial pentru toți este de a da încărcături de protecție de la TLC. Sarcina nu este un proces ușor și este important să se simtă relaxați, confortabil și calm. Fă-le un pat snuggly cu pături calde și amortizoare moale și asigurați-vă că le dați dragoste și cuddle în fiecare zi, în timpul sarcinii și după aceea. Vrei ca puștii tăi să se simtă în siguranță și sigur ca anxietate și stres pot provoca și rău. Snuggle Timpul este astfel important și o mulțime de dragoste ar trebui să fie administrate alături de o dietă sănătoasă.

Surse:

  1. Jennifer Bates, DVM, Hrănirea în timpul sarcinii și alăptării, Petmd
  2. Krista Williams, BSC, DVM, Hrănirea câinelui gravid, VCA
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Ce să hrănească un câine gravid