Unele companii de hrană pentru câini angajează testeri de gust uman

Unele companii de hrană pentru câini angajează testeri de gust uman

Dacă vă gândiți la toate locurile de muncă din lume pe care nu ați vrea niciodată să le aveți, testerul de gust pentru câini, probabil că nu vă traversează mintea. Mulți oameni nu își dau seama că companiile le place Crinul de bucătărie angajați oamenii la gust testarea hranei lor de câine. Philip Wells este o persoană care mănâncă mâncare de caine pentru o viață și este foarte pasionat de ceea ce face.

Deși palatele câinelui sunt diferite decât oamenii, mâncare pentru câini Companiile trebuie să se asigure că fiecare ingredient din alimentele lor de companie este perfect echilibrat în proporțiile corecte; Aici vin testeri de gust uman. Dar cât de mult mâncarea câinelui mănâncă bine?

LEGATE DE: Cum să citiți etichetele de hrană pentru câini

El prelevează fiecare lot de fiecare rețetă pe care bucătăria lui Lily produce în fiecare zi. Titlul său real este regizorul tehnic, nu tester de gust de mâncare pentru câini, și el spune că se bucură de miezul minunat cu mazăre și o varietate de patrunjel, cea mai mare parte a tuturor alimentelor de câine pe care le-a gustat.

Unele companii de hrană pentru câini angajează testeri de gust uman

Există mai mult la locul de muncă decât degustarea și mâncarea. Wells arată mai întâi ca să se asigure că poate vedea suficiente fasole verde, afine sau oricare dintre ingredientele ar trebui să fie predominante.

Apoi miroase mâncarea. El spune că puteți spune foarte mult de modul în care un produs miroase. Dacă miroase rău, există ceva în neregulă și nici nu trebuie să-l guste pentru a afla.

Retetele de bucătărie ale lui Lily folosesc doar ierburi botanice și proaspăt carne pregătită, Deci, ei nu miros sau gust ca alte mărci comerciale pentru câini. Wells este pasionat de slujba lui, deoarece crede că testarea gustului mâncarea este singura modalitate de a ridica pe toate nuanțele gătitului. El spune că acest lucru este deosebit de important pentru kibblele uscate și tratează.

LEGATE DE: Cele mai bune mărci de mâncare fără cereale

Wells spune că gustul împreună cu modul în care produsul se simte în gura lui o poate spune foarte mult despre procesul de coacere. Bucătăria lui Lily folosește doar cele mai bune Clasa umană ingrediente fără ingrediente artificiale sau derivați, făcându-l nu numai sănătoși pentru canini, ci și pentru binele.

Compania, de asemenea, detaliază fiecare ingredient pe etichetele lor de animale de companie, astfel încât consumatorii pot ști exact ceea ce își hrănesc câinii și pisicile. Bucătăria lui Lily se mândrește cu faptul că este transparentă cu privire la ceea ce ingrediente includ în alimentele lor de companie și tratează. De fapt, ei au fost numiți compania de produse alimentare din Marea Britanie din 2009, 2010, 2011 și 2012.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Unele companii de hrană pentru câini angajează testeri de gust uman