Are expirarea alimentelor pentru câini?

mâncare pentru câini

Există atât de multe branduri diferite, tipuri și arome de hrană pentru câini pe piață alegerea unuia poate fi copleșitoare. Hrănindu-ți puii un hrană sănătoasă, nutritivă nu se oprește odată ce faceți o decizie educată ce să se hrănească, deşi. Știind cum să stochezi în mod corespunzător alimentele câinelui pentru a preveni deteriorarea, fiind conștienți de semnele de contaminare și înțelegerea diferenței dintre o dată "cea mai bună dată" și o dată de expirare sunt toate aspectele importante atunci când vine vorba de nutriția animalului dvs.

Cel mai bun de vs. Date de expirare

Cele mai bune date și date de expirare nu sunt sinonime. O dată de expirare denotă atunci când elementul alimentar a "transformat" și nu mai este sigur să mănânce. O dată cu cea mai bună dată, pe de altă parte, este data în care un articol alimentar pentru animale de companie nu este la fel de neplăcut ca eticheta să spună. Nu înseamnă întotdeauna că mâncarea de animale de companie nu mai este în siguranță, totuși. Cele mai multe alimente pentru animale de companie vor lista tot mai bine de date, astfel încât proprietarii de animale de companie să poată cunoaște cu încredere că își hrănesc alimentele cu animale de companie, în siguranță.

O companie alimentară pentru animale de companie poate măsura ceea ce cea mai bună după dată pentru o anumită linie de alimente se va baza pe tipul de conservanți utilizați în alimente. Cand vine vorba de mancare la conserva, Canning este Conservantul, astfel de cutii nedeschise, rămân, de obicei, mai proaspăt decât alimentele uscate nedeschise. În ceea ce privește adăugarea de conservanți, există diferite tipuri de conservanți naturali și sintetici utilizați în alimentele pentru animale de companie. În timp ce cuvântul conservant a câștigat o reputație proastă în ultimii ani, ele sunt vitale în păstrarea alimentelor pentru animalele de companie în siguranță pentru consum.

Nu toți conservanții au aceeași rată a degradării, iar companiile de produse alimentare pentru animale de companie vor folosi aceste cunoștințe pentru a determina cât timp este bunul lor bun pentru. Odată ce a trecut cea mai bună dată, conservanții vor începe să se degradeze. Odată ce se întâmplă acest lucru, nu mai pot proteja mâncarea câinelui de răsturnare, fie din mucegai, fie de supraaglomerare bacteriană.

Conservanții nu sunt singurii ingredienți care încep să se degradeze după cea mai bună după dată, totuși. Micronutrienți cum ar fi vitaminele și mineralele vor începe să se diminueze, iar alimentele își vor pierde valoarea nutrițională și nu mai sunt complete și echilibrate din punct de vedere nutrițional.

Câștiguri de depozitare a alimentelor cele mai bune practici

Chiar dacă achiziționați un produs care nu a trecut peste cea mai bună dată, există riscul de contaminare și deteriorare a alimentelor dacă alimentele nu sunt stocate corect. Cele mai comune modalități pentru câini pot strica este prin expunerea la aer, umiditate sau căldură excesivă. Expunerea la aer permite bacterii dăunătoare să crească și să se înmulțească. Dacă mâncarea este stocată într-o zonă care are umiditate excesivă, alimentele pentru animale de companie pot crește mucegai. Dacă temperatura ambiantă a locului în care alimentele sunt stocate este excesiv de mare, alimentele pot merge rancid. Este posibil să nu puteți spune că mâncarea câinelui tău a răsfățat la prima vedere, dar poate avea un miros acru sau rancid. De asemenea, puteți vedea semne de umiditate sau bug-uri în alimente. În funcție de modul în care este finic câinele dvs., el poate chiar să-și rămână nasul la mâncare dacă miroase ceva pe care nu-l poți, să acorde o atenție deosebită modul în care câinele tău reacționează la mâncare. Dacă el devine încântat, în timp ce obțineți micul dejun gata, mergeți până la castron, apoi se oprește mort în pistele sale, sniffs ezitant Kibble și apoi pleacă, el poate mirosi ceva în Canibble pe care nu puteți.

Pungile deschise de alimente de câine uscate sunt cel mai bine stocate în sacul în care a intrat, sigilat cu un clemă de cip și plasat într-un container de depozitare a alimentelor. Rotiți deschiderea în jos pentru a nu lăsa exces de aer în interiorul sacului. Turnarea kibbilului direct în recipientul de stocare a alimentelor nu este recomandat deoarece nu puteți limita cantitatea de aer din interiorul recipientului, alimentele sunt expuse și nu puteți avea numărul de lot al alimentelor și informațiile cele mai bune după dată în cazul unei retrageri. Alimentele de câine uscate pot fi, de asemenea, stocate în congelator pentru a-și întinde în continuare durata de valabilitate. În mod ideal, ar trebui să folosiți o pungă de alimente de câine uscate într-o lună sau la o deschidere.

Deschis canas sau pungi de alimente pentru câini umede sunt cel mai bine depozitate strâns acoperite în frigider. Odată deschis, alimentele umede ar trebui utilizate în termen de trei zile. Acest lucru este în parte deoarece există în mod inerent mai puțin conservanți adăugați la alimentele conservate (deoarece procesul de conservare păstrează alimentele), astfel încât substanțele nutritive să înceapă să se degradeze mai repede o dată deschisă. Similar cu alimentele cu câini uscați, înghețarea poate crește durata de valabilitate odată deschisă. Puteți deschide o cutie de hrană pentru câini, transferați într-un recipient sigur pentru congelator și plasați în congelator pentru depozitarea mai lungă a alimentelor.

Ce se întâmplă dacă câinele meu mănâncă alimente de câine contaminate sau expirate?

Dacă câinele dvs. se întâmplă să intre în alimente de câine răsfățate sau expirate, puteți vedea semne de suport gastrointestinal general, cum ar fi vărsături sau diaree. În funcție de agentul patogen, totuși, câinele dvs. poate deveni grav bolnav. Agenții patogeni bacterieni ca E. coli și Botulismul poate provoca o afectare a vieții dacă este lăsată netratată. Anumite specii de matrițe pot produce micotoxine cum ar fi Vomitoxin (care pot provoca o boală severă dacă sunt lăsate netratate) și aflatoxina (care poate provoca moartea dacă este lăsată netratată). De aceea, chiar dacă vărsăturile și diareea pot fi un simptom de atâtea afecțiuni diferite, este important să vă verificați puiul de către VET de îndată ce apar aceste simptome.

Avertizare

Dacă câinele dvs. este permis să mănânce alimente de câine expirate pentru o perioadă lungă de timp, puteți vedea semne de malnutriție din cauza epuizării nutriționale. Aceste semne se pot manifesta ca o pierdere a energiei, pierderea în greutate sau pierderea musculară.

Surse de articole
Animalele de molid utilizează numai surse de înaltă calitate, inclusiv studii evaluate de colegi, pentru a sprijini faptele din cadrul articolelor noastre. Citiți procesul nostru editorial pentru a afla mai multe despre modul în care verificăm și păstrați conținutul nostru precis, fiabil și demn de încredere.
  1. Scoopul de stocare a alimentelor pentru animale de companie. Cummings Centrul Medical Veterinar la Universitatea Tufts

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Are expirarea alimentelor pentru câini?