Top 7 cele mai bune branduri de alimente din conserve

Cumpărăturile pentru hrana pentru catelus pot fi foarte copleșitoare, în special pentru oamenii care au primul lor catelus. Puppies încep să mănânce alimente solide atunci când sunt în vârstă de aproximativ 8 săptămâni, dar ar trebui să fie introduse treptat mult mai devreme. Este mai bine să începeți cu Cele mai bune branduri de alimente din conserve Pentru a ajuta Fido tranziția la noua sa dietă Kibble.

Cele mai bune alimente de catelus conservateMâncarea catelului selectată trebuie să fie ridicată în proteine, calorii, vitamine și minerale pentru a se asigura că poate sprijini în mod adecvat nevoile de dezvoltare ale unui pud de creștere. Puii cresc la o rată alarmantă! Din cauza acestei creșteri rapide, au nevoie de nutrienți suplimentari pentru a ajuta oasele, mușchii și organele lor să rămână puternice și sănătoase.

Înainte de a alege cele mai bune alimente conservate, este imperativ să discutăm despre subiectul cu medicul veterinar. Te vor ajuta să decideți asupra alimentelor care vor satisface nevoile puilor pe baza rasei sale și a stării generale de sănătate. Spre deosebire de conserve cu mâncare pentru câini Pentru canini adulți, hărțile de catelus vor necesita o considerație suplimentară.

După o cantitate semnificativă de cercetare, am găsit câteva diete de câini comerciale de înaltă calitate. Mai târziu, în acest articol vă vom oferi mai multe informații despre aceste diete, dar pentru moment este o privire rapidă la cele mai bune branduri de mâncare conserve pe care o recomandăm:

Branduri de alimente umede Preț Calitate Rating
Wellness Complete Sănătate naturală umedă alimente câine $$. $ A 4.3/5
Merrick clasic de cereale conserve conservate $$. $ A+ 4.2/5
Formulele de conservare premium ale lui Newman pentru câini $$$$$ A- 4.3/5
Întregul ferme de pământ Fără mâncăruri de câini conserve fără cereale $$. $ B 4.2/5
Merrick Lil `Plăci de cereale fără cereale hrană pentru câini umede $$$$$ A- 4.3/5
Natura retetă de cereale fără cereale gratuite $$. $ B 4.3/5
Selectați holistica naturală umedă de cereale gratuite $$. $ C- 4.0/5

* Faceți clic pe cea mai bună marcă de mâncare umedă pentru mai multe informații, prețuri și detalii. Sau mai jos pentru a citi recenzii.

Când pot că puii pot mânca alimente umede?

O mulțime de proprietari de animale de companie care tocmai au adoptat un catelus nou sunt confuzi, atunci când puii pot mânca alimente umede? Puteți începe să vă hrăniți pupul conserve de mâncare pentru cățeluși când l-ați adus acasă după adoptarea. Cu toate acestea, asigurați-vă că aveți grijă să întrebați adăpostul / amelioratorul Ce tip de alimente a fost hrănit înainte. Perioada de tranziție este foarte importantă pentru a evita tulburarea stomacului.

Cel mai bine conserve de mâncareDacă catelul tău mănâncă uscată înainte, atunci va trebui să-ți schimbi treptat mâncarea. Nu treceți niciodată de la un tip sau chiar de la un brand de alimente la altul într-o instanță. În schimb, tranziția trebuie efectuată pe o perioadă de 7-10 zile. Începeți cu alimente vechi de 80% și adăugați 20% alimente noi și apoi continuați să schimbați procentajul în favoarea noului alimente.

Cele două cele mai frecvente tipuri de alimente pentru câini comercial pentru cățeluși sunt uscate Kibble și alimente umede / conservate. În majoritatea cazurilor, majoritatea medicilor veterinari recomandă să porniți catelul dvs. pe uscat Kibble, mai degrabă decât alimentele umede de catelus. Acest lucru este în mare parte pentru că nutriția uscată Kibble este mai ușor de calculat și este mai ieftin pentru proprietarul animalelor de companie.

Regula generală de degetul mare pentru hrănirea puiilor este aceasta:

  • Puppies sub 6 luni - 3-4 ori pe zi
  • Puppies peste 6 luni - de 2 ori pe zi

Aceasta stabilește o rutină pentru câine. Și în special pentru cățeluși, acest lucru vă va face mai ușor să preziceți când câinele dvs. va trebui să meargă în mod regulat.

Când Puppies poate începe să mănânce alimente pentru câini adulți

Cultivarea puii trebuie să fie hrănită cu o dietă alimentară catelus care a fost formulată în mod specific pentru a-și satisface nevoile unice nutriționale pentru o perioadă de aprox 1 an. Cea mai bună mâncare conservată va furniza toată nutriția necesară. Dacă vă hrăniți catelul dvs. un aliment formulat pentru & # 8220; toate etapele de viață și # 8221; sau câini adulți, corpul său va fi jefuit de unele dintre acei nutrienți ceruți care pot avea ca rezultat multe boli diferite și probleme de sănătate la vârsta adultă.

Nu există nici un cadru de timp clar bazat pe știință pentru hrănirea celei mai bune alimente conservate, Potrivit medicilor veterinari, Dar medicul veterinar vă poate oferi sfaturi în cel mai bun moment pentru a vă schimba FIDO la o mâncare adultă. În mod tipic, rasele mai mici pot fi comutate la un hrană pentru adulți în jurul vârstei de 8-10 luni. Cu toate acestea, rasa mare nu ar trebui să fie comutată până când nu se află între 12 și 15 luni.

Mulți veterinari vă vor recomanda, de asemenea, să vă hrăniți catelul 4-5 mese mici pe zi la început. Pe măsură ce câinele dvs. vestează, puteți reduce numărul de hrănire la doar 2. Din nou, acesta este un lucru pe care medicul veterinar va fi capabil să vorbească cu dvs., așa cum vă vor vedea cățelul în persoană, vor ști ce dietă mănâncă și își va cunoaște istoria medicală.

Clasamente complete: Top 25 cele mai bune branduri de alimente (2018)

Top 7 cele mai bune branduri de alimente din conserve
Pentru rasele mici și mari

1 Wellness Complet de sănătate naturală conservată de câine conserve de câine

Wellness Complete Sănătate naturală umedă alimente câine Bunastare Complet Health Health Dog Alimente Doar pentru Puppy Retepe este un produs conservat natural realizat din carne de pui, somon, cartofi dulci si alte ingrediente de calitate premium. Este disponibil în 6-oz și 12.Cutii de 5-oz. Acest produs enumeră primul său ingredient ca pui, și este important ca primul ingredient al unui pui de mâncare să fie carne.

  • Conserve Puppy Recenzii alimentare: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Din acest motiv, Wellness Complete Sănătate naturală umedă alimente câine primește nodul multor proprietari de animale de companie și câinii lor. Puppies Trecerea de la alte mărci și rețete iau la ea foarte bine. Atâta timp cât mâncarea a fost introdusă treptat, nu a cauzat supărat stomac și poopsul câinilor au fost sănătoși.

Cel mai bine conserve de mâncarePuii și-au atins greutatea ideală la timpul sau vârsta așteptată pentru rasa lor, și întotdeauna păreau interesați de mâncarea lor. Acestea sunt indicii că această hrană pentru puțuri de wellness face o treabă excelentă ca o mâncare în creștere a catelului.

Pro:
  • Primul ingredient este puiul
  • Conservate natural
  • Include DHA pentru dezvoltarea creierului și a ochilor
  • Nu conține produse secundare din carne, materiale de umplutură sau conservanți artificiali
Contra:
  • Proprietarii de câini care hrănesc această dietă pentru animalele de companie de ani de zile au menționat că coerența sa schimbat de la una care a fost ușor de a scoate din cutie de a finaliza & # 8220; Mush & # 8221;
  • Multe recenzii s-au plâns de lipsa de control al calității cu această mâncare cea mai bună conservată și faptul că au primit cutii de contravenționale

Cea mai utilă recenzie (citiți Full Amazon Review): Tocmai am început să-mi dau catelul de mâncare din acest lot de wellness doar pentru cățeluși - ea iubește de obicei acest produs. Coerența mâncării a fost lichidă și a refuzat să o mănânce. Deschis 2 alte cutii din același lot și aceeași consistență și # 8221;

2 Merrick Classic Break Free Conserve Dog Alimente

Merrick clasic de cereale conserve conservatePuii au o mulțime de creștere și explorare a acestora, astfel încât sursa lor de nutriție trebuie să fie ridicată în proteine ​​care este responsabilă pentru construirea mușchilor. Merrick Clasic are mai multe rețete disponibile, dar această rețetă particulară, Puppy Plate, a făcut-o la cea mai bună listă de produse alimentare de cea mai bună conservată. Carnea este ingredientul său numărul 1 - fiind curcan, pui și rață. Celelalte ingrediente includ cartofi dulci, morcovi, mazăre și mere. Această rețetă nu conține cu siguranță niciun boabe.

  • Conserve Puppy Recenzii alimentare: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Acesta este un produs al SUA, astfel încât proprietarii de animale de companie să se simtă încrezători să hrănească puii cu acest preparat de tocană de casă. Merrick clasic de cereale conserve conservate a fost cea mai utilă pentru a ajuta puii subnutriți și subponderali să supraviețuiască. În cel mai scurt timp, acești pui neajutorați au reușit să-și atingă greutatea ideală, să mănânce mai bine și să se angajeze în activități normale la vârsta lor. Pentru a preveni scaunul moale, trebuie respectată o tranziție adecvată ca fiind practica obișnuită atunci când introduceți noi alimente sau dietă pentru câini. Importanța acestui fapt nu poate fi supraîncărcată, deoarece puii au tulburări foarte sensibile.

Cel mai bine conserve de mâncareComentariul obișnuit pe această mâncare de catelus este că miroase ca cina de curcan gătită acasă și că o lingură ar arăta biți de carne reală, fructe și legume. Toate aceste ingrediente sănătoase și autentice oferă o dietă echilibrată echilibrată, care face ca puii să fie semnificativ energic și vizibil sănătoși.

Pro:
  • Carnea este ingredientul # 1 în cele mai bune alimente de catelus conservate
  • Gătit în SUA fără ingrediente din China
  • Fără cereale fără ingrediente de gluten
  • Nu există culori artificiale, conservanți sau arome
Contra:
  • Ca și în toate cele mai bune produse alimentare conservate, există rapoarte că unii câini nu ar mânca această rețetă
  • Unii proprietari de animale de companie care au cumpărat această alimentație au susținut că a fost "putred și mucegai și # 8221; când au primit-o. O persoană chiar a spus că a fost larvele care se târăsc pe mâncare când au deschis-o

Cea mai utilă recenzie (citiți Full Amazon Review): Câinii mei adoră absolut aceste lucruri. Are un pic de bulion de pui comparativ cu alte alimente conservate de înaltă calitate, dar asta o face doar mai gustoasă și cu siguranta plăcută pentru ochiul uman. Bucăți complete de carne, nu unele & # 8230; & # 8221;

3 formule de conservare premium de la Newman pentru câini

Formulele de conservare premium ale lui Newman pentru câiniPrimul ingredient al A lui Newman Formula conservată premium pentru câini este Turcia, și nu doar orice Turcia - Turcia organică. Celelalte ingrediente sunt pui organici, orez brun organic, semințe de in și alte surse de nutrienți importanți. Nu conține ingrediente artificiale, porumb sau grâu. Există patru variante, inclusiv această rețetă Turcia și Chicken, iar acestea sunt disponibile în 5.5-oz și 12.7-OZ cutii. Acest hrană pentru câini premium este făcută cu mândrie în SUA de către propriul organic al lui Newman, un producător de încredere de produse ecologice de peste 20 de ani.

  • Conserve Puppy Recenzii alimentare: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Stickele pentru a curăța alimentele curate și ecologice au fost încântați să găsească alimentele câinilor lui Newman. A făcut să-și hrănească pupurile mult mai simple și mai convenabile fără a compromite calitatea. Câinii iubesc Formulele conservate de premium Newman pentru câini, și deoarece există mai multe rețete disponibile, variația îi împiedică să se obosească de această linie de hrană pentru câini organici.

Cel mai bine conserve de mâncareDin cutie, acest amestec organic miroase carne, iar acest lucru face ca câinii să fie într-adevăr nebun pentru asta. Chiar și câinii extrem de pretențioși iubesc. Nu toate mărcile de mâncare pentru câini preparate în mod responsabil sunt acest lucru atrăgătoare, dar acest brand aparent este.

Pro:
  • Primul ingredient este Turcia organică
  • Nu conține ingrediente artificiale, porumb sau grâu
  • 4 arome disponibile
  • Produs in SUA
Contra:
  • Câțiva recenzenți nu au fost mulțumiți de mirosul acestei alimente, spunând că mirosea ca un pește mort și # 8221;
  • Unii proprietari de animale de companie susțin că acest produs cel mai bine conservat a condus de diarre

Cea mai utilă recenzie (citiți Full Amazon Review): & A fost surprins, dar nu este surprins când a venit în căutarea alimentelor organice de pui de pui. Folosesc o mulțime de alte elemente bune din Newman, așa că am încredere în ei cu hrănirea mea Dane. Ea mănâncă un pui de pui și orezul kibble și eu folosesc jumătate & # 8230; & # 8221;

4 ferme întreg ferme de pământ conserve conservate de cereale

Întregul ferme de pământ Fără mâncăruri de câini conserve fără cerealeLista ingredientelor Ferme de pământ întreg Catelusul de mâncare pornește cu pui, apoi urmat de Turcia, ficat de pui, somon, mazăre, morcovi și mult mai real alimente și ierburi. Patru rețete sunt disponibile și toate conțin numai ingrediente naturale nutritive. Rețeta catelului este o masă umedă perfectă pentru cățeluși în ceea ce privește consistența, valoarea nutrițională și gustarea. Acest produs este realizat în SUA și niciunul dintre ingredientele sale nu sunt provenite din China.

  • Conserve Puppy Recenzii alimentare: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Acest preparat este stilul Pâté și proprietarii de câini spun că preferă ca peste stilul de tocană, deoarece conținutul de carne umple poate. În felul acesta, ei primesc mai multă valoare pentru banii lor. Alimentele sănătoase nu trebuie să fie scumpe și Întregul ferme de pământ Fără mâncăruri de câini conserve fără cereale este un exemplu.

Cel mai bine conserve de mâncareCâinii iubesc pur și simplu. Este blând pe stomac, care poate fi o problemă de make-or-break pentru pui. Odată ce puii slabi au devenit câini tineri sănătoși și energici și toate acestea au devenit posibile pentru că au avut mâncarea potrivită. Aceasta este o mâncare cu adevărat foarte apreciată, dar nu atât de mare. Ce mai afacere!

Pro:
  • Proteina este primul ingredient
  • 4 arome disponibile
  • Realizate cu ingrediente naturale
  • Făcute în SUA fără ingrediente din China
Contra:
  • Unii recenzori observă că, în timp ce aceasta este cea mai bună mâncare conservată, în opinia lor, câinele lor nu-i place fiecare aromă disponibilă
  • Câțiva proprietari dezamăgiți de animale de companie au spus că această mâncare deranjează stomacul animalelor de companie, rezultând în diaree 

Cea mai utilă recenzie (citiți Full Amazon Review): 0 # 8220; Basenji iubesc această rețetă. Mă amestec despre o lingură cu Merrick Berick Free Real Chicken & Cartofi dulci uscați Kibble. Ea o iubește absolut. Puteți vedea bucăți mici de legume în ea, dar nu este chunky de la "# 8230; & # 8221;

5

Merrick Lil `Plăci de cereale fără cereale hrană pentru câini umede

Merrick LilAcest hrănire de catelus de buzunar face mai ușor ca câinii mici de rasă să mănânce frecvent porțiuni mai mici. Porțiunile mai mici sunt mai ușor de digerat și deoarece sunt administrate mai frecvent, fluctuația nivelului de energie este evitată. Merrick LIL `Placi de mâncare umedă de câine are 10 variante în această gamă, dar cea mai bună mâncare conservată a conservată este pregătită în special pentru cerințele calorice ridicate de a creste mici pui mici de rasă.

  • Conserve Puppy Recenzii alimentare: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Primul ingredient este puiul de pui, amestecat cu fructe și legume proaspete de fermă, surse probiotice și prebiotice și îmbogățite cu vitamine și minerale. Merrick Lil "Plăcile cu câini de câine umedă de cereale fără cereale nu conține porumb, grâu, ingrediente din China sau aditivi artificiali - doar surse naturale naturale naturale naturale.

Cel mai bine conserve de mâncareServirea mică este perfectă pentru o masă conform unui proprietar de yorkie. Uneori îl înjumătă la jumătate și se amestecă cu alimente uscate. Care dublează numărul de porții pe care o face un pachet. Câinii sunt întotdeauna entuziaști peste el și sunt foarte înfloriți foarte bine pe această dietă. Este foarte convenabil mai ales atunci când călătoriți cu animale de companie, astfel încât această mini cină este cu siguranță locurile!

Pro:
  • Disponibil în 10 arome
  • Primul ingredient este sursa de proteine
  • Făcute cu surse probiotice și prebiotice
  • Fără porumb, grâu sau aditivi artificiali
  • Nu există ingrediente din China
Contra:
  • Ca și în toate cele mai bune opțiuni de mâncare din conserve, există rapoarte că câțiva câini nu le place să mănânce acest produs
  • Disponibil în 3.5 puncte de dimensiuni, care nu vor fi potrivite pentru puii mari de rasă

Cea mai utilă recenzie (citiți Full Amazon Review): Vwry mulțumit de acestea. Dacă vreau doar să-mi dau cea mai mare parte a lui Greyhound, mai degrabă deschiderea unui 14oz poate și a avea rămase, voi da cea mai mare parte uscată și doar adăugăm una sau două dintre plăci de Li`l. De cele mai multe ori face A & # 8230; & # 8221;

6 Rețeta naturii cereale fără cereale fără câini umede tocană

NaturăAcest pui de pui și de curcan se face din pui real, curcan, cartofi dulci și fasole verde. Această masă sănătoasă și fără cereale are o sos groasă pe care câinii îl iubesc. Rețeta naturii Puiul de pui și de curcan fără cereale este pregătit pentru câini de toate rasele și vârstele. Numai cantitatea de alimente alimentată este variată în funcție de stadiul de viață, vârsta și greutatea câinelui. Puiul de pui fără granulație și rețeta de vânat este de asemenea disponibil pentru variație. Un pachet conține 24 de cutii 10-oz.

  • Conserve Puppy Recenzii alimentare: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Proprietarii de câini doresc doar cei mai buni pentru animalele de companie, așa că preferă acest lucru pentru că este încărcat cu bucăți de carne în loc de făină de pțé. Acest conținut ridicat de proteine ​​construiește mușchii slabi, iar legumele cu atenție selectate susțin activitățile de înaltă energie ale câinelui. Într-adevăr, această companie a fost adevărată cu cuvântul său că fiecare ingredient în Natura retete de cereale fără cereale fără câini umedă tocană Numărătoarea.

Cel mai bine conserve de mâncareÎn timp ce masa este ambalată cu nutrienți, este ușor pe stomac. Este obișnuit ca câinii să sufere de probleme de burtă după introducerea de noi alimente sau rețete, astfel încât proprietarii de animale de companie au fost plăcut surprinși că puiul lor nu a cunoscut niciunul dintre acestea. Câinii nu pot obține suficientă mâncare și a fost foarte benefică pentru ei; Deci, deși este pe partea mea, oamenii lor nu se plâng cu adevărat.

Pro:
  • Formulate pentru toate rasele și vârstele
  • Granul gratuit
  • Făcute cu legume reale, inclusiv cartofi dulci și fasole verde
Contra:
  • Ca și în toate cele mai bune opțiuni de mâncare din conserve, există rapoarte că câțiva câini nu le place să mănânce acest produs
  • Unii cumpărători s-au plâns că au primit cutii de grajd sever în ordinea lor

Cea mai utilă recenzie (citiți Full Amazon Review): & # 8220; toți cei patru câini (și chiar pisica care se strecoară mușcături) iubesc acest mâncare. Îl amestec cu alimentele lor uscate. Niciodată nu au resturi. Care spune că este și # 8221;

7 Selectați holistica naturală umedă de cereale gratuite

Selectați holistica naturală umedă de cereale gratuiteCâinii care nu iau prea bine la păsări de curte, carne de porc sau carne, găsiți pește ca cea mai bună sursă de proteine ​​pentru ei. Fabricat din somon, macrou și Whitefish, această rețetă de la Holistic Selectați alimente naturale pentru animalele de companie oferă câini cu o masă sănătoasă și echilibrată în fiecare zi. Acest hrană pentru câini de stil Pâté Premium nu conține boabe, porumb, soia, grâu și ingrediente artificiale. Cinci alte rețete sunt disponibile cu cinci surse diferite de proteine. Acest produs este făcut cu mândrie în SUA.

  • Conserve Puppy Recenzii alimentare: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Mâncărurile de câine uscate uzuale iau o nouă formă când sunt topite sau amestecate cu acest pește și legume Medley. Câinii sunt întotdeauna încântați de Selectați holistica naturală umedă de cereale gratuite și cu siguranță, transformă mesele groaznice într-o lovitură mare. Este minunat ca Topper, dar câinii nu vă deranjează să o mănânce ca o masă completă. Coada lor de vânt, pe măsură ce își mănâncă cota, pare să însemne că nu mă deranjează deloc.

Cel mai bine conserve de mâncareMajoritatea proprietarilor de animale de companie nu au avut doar șanse la acest produs. De fapt, au căutat intenționat alimente care nu au oferit doar proteine ​​și energie, dar una care ar oferi și pielea și haina sănătoasă. Căutarea lor le-a condus la această mâncare holistică care este bogată în Omega 3 și Omega 6. În doar câteva săptămâni în această dietă, animalul lor de companie a început să afișeze pielea și haina îmbunătățită. Câteva săptămâni mai mult și au văzut cu adevărat pielea sănătoasă și haina de invidiat. Proprietarii nu au putut fi mai fericiți sau mai mândri, desigur.

Pro:
  • Fabricat din pește, care este benefic pentru câinii care sunt alergici la păsări de curte, carne de porc sau carne
  • Nu conține boabe, porumb, soia, grâu și ingrediente artificiale
  • Disponibil în 5 alte rețete care sunt realizate cu cinci surse de proteine ​​diferite
  • Produs in SUA
Contra:
  • Câțiva proprietari de animale de companie au fost dezamăgiți după ce ați aflat că puiul a fost utilizat în această rețetă fără a fi indicat pe etichetă
  • În timp ce au remarcat că aceasta poate fi cea mai bună mâncare conservată pentru unele animale de companie, câțiva cumpărători au spus că această mâncare deranjează stomacul câinelui și le-a dat diaree

Cea mai utilă recenzie (citiți Full Amazon Review): "7/30/2015 Editare: Aproximativ un an după ce a scris această recenzie am simțit nevoia de a reveni și de a continua. De când ne-am hrănit câinele, acest mâncare (a trecut doar prin aproximativ 5 din 12 cutii înainte de a ne oprit) aproape cu un an în urmă, am avut și # 8221;

PIN-ul și împărtășiți cu alți proprietari de catelus:

Cele 7 mărci de mâncare cele mai bune conserve


Dezvăluire: Putem câștiga comisioane afiliate fără costuri pentru tine de la link-urile de pe această pagină. Acest lucru nu a afectat evaluarea produselor noastre. Citiți mai multe aici si gaseste Dezvăluirea completă aici.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Top 7 cele mai bune branduri de alimente din conserve