Revizuire: haina de câine tweed

Este protecția suficientă a câinelui Din vântul rece de iarnă? Poate, dar rasele mici și câinii cu un strat subțire pot avea nevoie de un strat suplimentar atunci când este rece sau ploioasă afară. Jachetele Canine nu sunt doar un accesoriu pentru a face Fido să arate drăguț. Jachete de câine de calitate superioară, cum ar fi UP Țara Tweed Dog Hail, vă va păstra animalul cald și uscat când vremea nu este ideală.

UP Țara Tweed Dog HailNu toți câinii ar trebui să fie făcuți să poarte o jachetă. Rasele cu o haină groasă nu au nevoie de stratul suplimentar. În timp ce haina lor este un factor, o vârstă, o rasă și o dimensiune a câinelui joacă, de asemenea, o parte în capacitatea lor de a se menține cald. Câini mici, animale de companie senior și puii cu blană subțire sau fără blană poate deveni prea rece După ce a petrecut la doar câteva minute în timpul iernii.

Proprietarii de animale de companie care au încercat haina de câine Tweed de țară spun că este ușor de pus pe și confortabil pentru ca animalele lor de companie să poarte. Am vrut să verific acest sacou de câine pentru a vedea dacă merită costul. Continuați să citiți pentru a afla dacă Beagle, Molly, sa bucurat de purtarea acestei haine.

UP Țara Tweed Dog Coat Review

UP Țara Tweed Dog HailCât de adorabil este Molly în haina de câine Tweed a țării? Am avut multe complimente pe frumoasa aspect estetic al acestei jachete. Cu toate acestea, arată că nu sunt totul, dar îmi place modul în care se uită această haină. Culoarea roz iese frumos din haina ei maro și neagră.

Molly este un amestec Beagle / Cocker Spaniel. Pieptul ei este destul de profund pentru dimensiunea ei, astfel încât cele mai multe haine pe care le încercăm sunt prea strâns În zona undetrarmei. După cum veți vedea în recenzia mea video de mai sus, haina de câine Tweed a țării sus are o curea de velcro care se aplică în jurul pieptului și altul care se aplică sub burtă.

Nu există găuri pe care trebuie să le puneți picioarele câinelui, ceea ce este ideal pentru câini cu un piept adânc sau cu picioare groase. Este, de asemenea, un bonus dacă câinele dvs. se luptă să scape când încercați să-i împingeți picioarele prin găurile de îmbrăcăminte.

UP Țara Tweed Dog HailMaterialul exterior al acestei jachete este un tweed cald, moale. Căptușeala interioară este făcută dintr-un satin, satin. Există, de asemenea, un guler cu corduroi largi. Toate materialele sunt 100% poliester.

Haina de câine Tweed a țării este confortabilă și moale pentru câinele dvs., dar nu este rezistent la intemperii. Vreme umeda poate provoca câine să se răcească la fel de ușor ca temperaturile scăzute și zilele vântului.

Trăim în Maine, iar iernile noastre dure vin cu o mulțime de zăpadă. Din acest motiv, prefer o haină de câini care este rezistentă la intemperii.

Îmi place buzunarul de pe spatele acestei haine de câine. Are snack-uri din alamă, care se potrivesc foarte bine cu haina și ajută la îmbrăcarea unui pic. Este destul de mare pentru a purta lesa lui Molly și câteva tratamente.

UP Țara Tweed Dog HailSunt, de asemenea, fericit că haina de câine Tweed de țară este lavabilă cu mașina. Evident, câinele tău va purta această haină în aer liber, ceea ce înseamnă că este probabil să întâlnească noroi și alte murdărie. Fiind capabil să-și arunce haina în mașina de spălat este mult mai convenabil decât să se spală de mână.

În general, cred că este un sacou mare de câine. Este bine realizat cu materiale durabile. Arată minunat și este ușor de curățat. Este disponibil și în 8 dimensiuni pentru câinii care măsoară 8243; -24 și # 8243; în lungime.

Puteți achiziționa haina de câine Tweed de la țara Site-ul companiei pentru $ 44- $ 49, în funcție de dimensiunea pe care o are nevoie de câine. Este un pic cam scump pentru o jachetă de câine care nu este rezistentă la intemperii, dar are un design frumos.

Citiți următorul: Cele mai bune 45 de haine de iarnă cele mai bune

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: haina de câine tweed