Top 6 cele mai bune pălării de iarnă pentru câini

Când te duci în frig Aerul de iarnă, ce puneți? Pun pariu că vă asigurați că ați apucat o pălărie caldă înainte de a ieși din ușă. Ai crezut vreodată că Fido ar putea Cele mai bune pălării de iarnă pentru câini pentru a-și păstra urechile calde atunci când temperaturile scade?

Cele mai bune pălării de iarnă pentru câiniPălăriile pot păstra câinele dvs. cald și, de asemenea, arată extrem de adorabil. Vreau să spun, cine poate rezista unui pup adorabil în zăpadă cu o pălărie de iarnă? Trebuie doar să vă asigurați că pălăria pe care o alegeți vă va potrivi câinele în mod corespunzător și vă va asigura capul confortabil. Și amintiți-vă că similar cu altele Haine de iarnă pentru câini, Ei au un scop principal de încălzire a câinelui.

Acordați atenție orientărilor de dimensionare a ambalajului sau descrierii online a produsului. De asemenea, faceți o privire bună asupra modului în care pălăria se fixează pe capul câinelui tău. Există o bandă elastică care va merge sub bărbie? Probabil că nu va fi foarte confortabil Dacă poartă pălăria pentru mai mult de 30 de minute sau cam asa ceva.

De asemenea, trebuie să vă gândiți dacă animalul dvs. de companie trebuie sau nu să poarte cele mai bune pălării de iarnă pentru câini. Dacă aveți un husky mare, pufos, el va fi destul de cald, fără a purta haine suplimentare. Cu toate acestea, pentru un câine cu un strat subțire sau puțin până la nici o blană, o pălărie poate fi o adăugare foarte binevenită la un ansamblu de iarnă.

Cele mai bune pălării de iarnă pentru câini

1Woolrich Trapper Hat

Woolrich Trapper Hat Woolrich Trapper Hat este în formă de capotă care acoperă complet capul animalului tău până la urechi. Aceste cele mai bune pălării de iarnă pentru câini au căptușeală Sherpa, ceea ce le face ca catifea moale și caldă în interiorul în special în timpul nopților reci sau în timpul iernii. De asemenea, are o curea de gât pentru ao împiedica să cadă și să permită animalul de companie să joace și să aibă o distracție neîntreruptă. Are un farmec de laidback a făcut mai pronunțat de modelul său de formă veche în roșu, negru și alb.

  • Winter Dog Hat Recenzii: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Măsurarea medie / dimensiune mare 9 "x8" x3 "și este foarte ușoară la doar 2.1 oz. Woolrich Trapper Hat este lavabilă la mașină și nu are nevoie de îngrijire specială. Noi găsim interiorul confortabil al produsului sherpa cu adevărat eficient în menținerea capului câinilor și a urechilor calzi. Este, de asemenea, util pentru a împiedica ploaia și zăpada ușoară. Clapeta frontală adăugată pe aceste cele mai bune pălării de iarnă pentru câini ajută în mod eficient pentru a proteja ochii de Grățele de iarnă.

Dimensiunea, totuși, poate fi puțin confuză. X-mic / mic, de exemplu, trebuie să fie etichetat "mic" numai pentru că este prea mare pentru câinii X-Mici. Chiar și așa, această viteză de cap este o uzură de înaltă calitate atât pentru scopuri de protecție, cât și pentru stiluri.

Pro:
  • Căptușeala Sherpa îl face cald și moale
  • Cureaua gâtului îl păstrează să cadă
  • Foarte ușor
  • Mașină de spălat
Contra:
  • Acordați atenție dimensiunii, deoarece recenzorii spun că rulează un pic mare
  • Unii cumpărători au găsit clapetele urechii înșelătoare, deoarece nu se îndoaie peste urechi

Cele mai utile Review Client Amazon (Full Amazon Review): Câinele meu arată adorabil și urechile ei sunt calde...& # 8220;

2 Gri Grey & Blue Pom-Pom Hat și eșarfă de la Midlee

Small Grey & Blue Pom-Pom Hat și eșarfă de la MidleePăstrați capul câinelui acoperit de frig și gâtul său cald cu acest combo de mână cu bandă de mână și eșarfă Midlee. Pălăria are găuri pentru urechile animalului dvs. de companie, în timp ce legăturile împletite vă permit să alegeți dacă doriți să dați acea pălărie o potrivire mai sigură sau pur și simplu să le lăsați să se desprindă pentru un aspect mai casual și mai rece. Eșarfa vine cu o buclă pentru ao menține în poziție și se potrivește până la un neckline de 14 inci.

  • Winter Dog Hat Recenzii: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Materialul strâns tricot va face cu siguranță că animalul dvs. de companie se simt mai confortabil în vremea înghețată. Aceste cele mai bune pălării de iarnă pentru câini sunt un câștigător absolut și găsim Small Grey & Blue Pom-Pom Hat și eșarfă de la Midlee o adăugare foarte durabilă, economică și utilă la dulapul animalului dvs. de companie. Deși destul de bine, a fost în mod evident făcut pentru animalele de companie mici și medii. Din păcate, există o singură dimensiune, astfel încât să nu puteți cumpăra acest lucru pentru animale mici sau mari de animale mari.

Cele mai bune pălării de iarnă pentru câiniSpre deosebire de pălăria Trapperului Woolrich, acest lucru nu încălzește urechile, dar acesta este designul său. Această tandem de pălărie și eșarfă este foarte utilă, dar nu este deloc costisitoare. Animalul dvs. de companie ar arăta fermecător și elegant în acest ansamblu gri și albastru, și acesta este un bonus irezistibil, desigur.

Pro:
  • Pălărie și eșarfă stabilit
  • Echipat cu găuri de urechi
  • Curelele împletite vă permit să legați pălăria la fel de liber sau strâns cum doriți
Contra:
  • Disponibil numai într-o singură dimensiune, iar eșarfa se potrivește doar unui câine cu circumferință de gâscă de 14 ° C # 8243; sau mai putin
  • Nu păstrează urechile acoperite și calde

Cele mai utile Review Client Amazon (Full Amazon Review): & # 8220; a fi un mic, imens. Eșarfa este prea mare pentru un gât Chihuahua. Este mai mult ca o pătură decât o eșarfă pentru ea. Aceste nevoi adăugate la descriere pentru a preveni aceia cu câini mici de la& # 8230;& # 8220;

3Am Set de eșarfă de pălărie de iarnă de iarnă

Set de eșarfă de pălărie de iarnă complet tricotă In totalitate Knit Winter Hat eșarfă este special conceput pentru câini de dimensiuni mici, pui și pisici și poate fi purtat zilnic în timpul lunilor de iarnă pentru a le menține cald și confortabil. Setul conține o beanie tricotată și eșarfă în dimensiunea medie, care este o potrivire perfectă pentru animalele de companie care cântăresc 6-16.5 kilograme ambele elemente sunt în culoarea roșie orbitoare și sunt fabricate din lână premium. În afară de păstrarea caldului dvs. de companie, aceste îmbrăcăminte sunt, de asemenea, minunate pentru spectacole, petreceri, fotografii și cadou pentru prieteni. În cele din urmă, sunt o briză pentru a pune și decolarea, iar curățarea nu este hassle, pentru că sunt mașini lavabile.

  • Winter Dog Hat Recenzii: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Ca și pălăria și eșarfa, aceste cele mai bune pălării de iarnă pentru câini o pereche de pălărie tricotată și eșarfă. Set de eșarfă de pălărie de iarnă complet tricotă este foarte durabil și într-adevăr uimitor în roșu. Vă puteți imagina cât de spectaculoasă este culoarea roșie adâncă împotriva fundalului de iarnă all-alb. Nu are nici o caracteristică de încălzire a urechii, dar acest lucru ar trebui să fie perfect pentru câinii cu urechi pufos. De fapt, ne-am gândit că este conceput pentru acele tipuri de câini, cum ar fi cea din produsul produs.

Cele mai bune pălării de iarnă pentru câiniDupă ce a spus că, vă rugăm să treceți peste opțiunile de dimensiune ale produsului, astfel încât să obțineți potrivirea potrivită pentru câinii și pisicile dvs. Există doar două dimensiuni disponibile, totuși, iar mijlocul este cel mai mare.

Pro:
  • Pălărie și eșarfă stabilit
  • Proiectat special pentru rasele mici
  • Din lână premium
  • Curelele de legare vă permit să fixați pălăria la fel de liber sau strâns pe măsură ce doriți
  • Mașină de spălat
Contra:
  • Doar două dimensiuni disponibile; pentru rasele mici cântărind 6-16.5 lire sterline
  • Unii recenzenți observă că dimensionarea rulează mic, deci fii precis atunci când măsurați pentru cele mai bune pălării de iarnă pentru câini

Cele mai utile Review Client Amazon (Full Amazon Review): Am un mic catelus maltez care cântărește 6 lbs. Am cumpărat o dimensiune mică, dimensiunea normală și am fost foarte dezamăgită când a sosit în cele din urmă. A fost atât de mic încât ar putea decât să& # 8230;& # 8220;

4Lanyar`s Classic Hats Knit Hats Accesorii

Lanyar`s Classic Warm Knit Hats AccesoriiIată o altă pălărie de iarnă pentru a vă ajuta să vă simțiți mai cald în timpul iernii și căutați dapper în același timp. Aceasta este Lanyar`s Clasic pălărie cald tricot și este fabricat din material acrilic moale. Aceasta are o întindere bună, ceea ce îmbunătățește potrivirea. Are un design deschis și capete împletibile reglabile moi. Aceste capete împletite pot fi lăsate libere sau legate pentru a păstra capota în poziție. Fringurile din pălărie arata tubul care pare să-i dea o potrivire mai bună. Pom-pomul fuzzy pe centrul central completează aspectul Elfinului de iarnă.

  • Winter Dog Hat Recenzii: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Găsim materialul acestor cele mai bune pălării de iarnă pentru câini un pic prea subțire pentru a oferi o căldură adecvată în Weathers Frigid. Când pălăria este întinsă, cum ar fi ceea ce se întâmplă când îl puneți pe capul unui câine mare, cusăturile tricotate deschise mai larg permit ca aerul să treacă. Lanyar Classic cald Knit Knit Accesorii este făcută pentru câini mici, astfel încât în ​​timp ce se poate întinde pentru a permite câinilor mai mari să o poarte, nu recomandăm acest lucru.

Cele mai bune pălării de iarnă pentru câiniÎn general, ați găsi acest articol care funcționează excelent pentru dimensiunea specificată și în locurile în care iarna este mai ușoară. Este, de asemenea, foarte frumos și atractiv. Nu ar trebui să existe nici o problemă de curățare, deoarece este lavabilă cu mașina. Pe de altă parte, acest lucru este atât de ușor de spălat de mână, pe care îl recomandăm, pentru ao face să dureze mai mult.

Pro:
  • Fabricat din material acrilic moale
  • Concepute pentru câini cu circumferința capului mai mică de 8.2 & # 8243;
  • Curelele împletite vă permit să legați pălăria la fel de liber sau strâns cum doriți
Contra:
  • Designul Open-Ear nu păstrează urechile calde
  • Materialul subțire nu oferă căldură adecvată atunci când este foarte rece
  • Doar potrivit pentru câinii mici
  • Doar spălare manuală

Cele mai utile Review Client Amazon (Full Amazon Review): Câinele mătușii mele, un beagle, părea adorabil în această pălărie!! Se potrivește perfect cu capul și urechile. A purtat-o ​​în timpul Crăciunului și a doua zi ori de câte ori a ieșit afară& # 8230;& # 8220;

5dogo "Aviator" pălărie pentru câini

Dogo Dogo Design`s Pălăria "aviator" ia un aspect de aviator de modă veche. Are o aparență în tăietură și design la pălăria trapperului din Woolrich, minus clapele urechii. Este cu o pereche frumoasă de ochelari de protecție pentru a finaliza acel aspect retro-aviator. Produsul utilizează poliester 100% cu tăierea fulgului Faux în jurul marginilor. Curelele de bărbie sunt suficient de largi pentru a evita vânturile înghețate și pentru a prinde căldura. Curelele Velcro sunt folosite pentru a asigura pălăria pe cap.

  • Winter Dog Hat Recenzii: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Ați găsi aceste cele mai bune pălării de iarnă pentru caini să fie un mare succes în petreceri, adunări de Crăciun, spectacole de companie sau foto-op. În afară de aspectul său rece, această pălărie este foarte utilă pentru păstrarea câinelui cald, deoarece materialul este destul de gros. Spre deosebire de pălăriile tricotate, nu va exista nici o lacune între cusături, astfel încât retenția de căldură cu Dogo & # 8220; Aviator & # 8221; Pălăria pentru câini este mult mai bine.

Aceste pălării cele mai bune pentru câini trebuie să fie spălate și uscate manual, astfel încât să nu deterioreze tăierea și ochelarii delicate. Pentru acest stil, câinii mai mari au o șansă mai bună, deoarece este oferită în cinci dimensiuni, inclusiv un XL.

Pro:
  • Fabricat din poliester 100% cu tăierea fulgului Faux
  • Curelele de bărbie largă oferă căldură suplimentară și velcro pentru a fixa pălăria la cap
  • Disponibil în 5 dimensiuni, inclusiv un XL
Contra:
  • Spălați manualul și numai plat

Cele mai utile Amazon Review Client (Full Amazon Review + Photo): & # 8220; atât de drăguț pe 6lbs chihuahua. Se potrivesc doar dreapta& # 8230;& # 8220;

6Gimilife Air Man Design Coac de iarnă cu pălărie

Gimilife Air Man Design Dog Haina de iarnă cu pălărieAceasta nu este doar una dintre cele mai bune pălării de iarnă pentru câini, dar un costum întreg! Gimilife`s Haina de iarnă inspirată de avionul are hota de blană cu material exterior impermeabil și interior cu căptușit de bumbac. Aceeași construcție a fost repetată în întreaga îmbrăcăminte, care acoperă câinele de la cap până la picioare. Pumpingul este fabricat din țesătură moale de bumbac, care are o calitate superioară a căldurii. Pe spatele costumului sunt patru buzunare reale plasate convenabil pentru depozitarea lucrurilor și a altor efecte. Butoanele Snap-on fac donarea și scoaterea costumului rapid și ușor.

  • Winter Dog Hat Recenzii: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Ai o haină și o capotă la prețul unei cele mai bune pălării de iarnă pentru câini. Nu poate obține mai bine decât asta! Materialele și manopera folosite pentru Gimilife Air Man Design Dog Haina de iarnă cu pălărie sunt destul de bune și nu putem nega că costumul este o frumusețe reală în afară de faptul că oferă o protecție totală de la frigul de iarnă.

Cele mai bune pălării de iarnă pentru câiniButoanele Snap-on sunt un Godsend, mai ales pentru animalele păroase - blana nu va mai fi prinsă de către fermoarul sau benzi de velcro. Acest lucru ar trebui să facă o alegere foarte bună; Din păcate, este disponibil numai în dimensiuni mici. Chiar și un mini-pischer ar necesita o dimensiune XL pentru acest produs. Cu toate acestea, acest costum de gimilife și capota vor fi cu siguranță minunate pentru dimensiunea potrivită a câinelui.

Pro:
  • Haina de iarnă completă cu capota atașată
  • Material exterior impermeabil
  • Interiorul căptușit de bumbac
  • Echipat cu 4 buzunare
  • Butoanele Snap-on fac să ia aceste cele mai bune pălării de iarnă pentru câini pe și să se oprească foarte simplu
 Contra:
  • Disponibil numai în dimensiuni pentru rasele mici
  • Unii cumpărători nu au fost mulțumiți de calitatea acestui produs, menționând că cusăturile s-au rupt cu ușurință

Cele mai utile Review Client Amazon (Full Amazon Review + Fotografii): # 8220; acest mic haină este minunat! În primul rând, oricine cumpără acest lucru ar trebui să înțeleagă că este făcută pentru câini mici. Am cumpărat un XL pentru micul meu mini-pin care cântărește doar aproximativ 12 lbs după ce a citit altele& # 8230;& # 8220;


Dezvăluire: Putem câștiga comisioane afiliate fără costuri pentru tine de la link-urile de pe această pagină. Acest lucru nu a afectat evaluarea produselor noastre. Citiți mai multe aici si gaseste Dezvăluirea completă aici.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Top 6 cele mai bune pălării de iarnă pentru câini