5 Sfaturi despre alegerea celei mai bune hrane pentru câini tineri

Primul cheltuială toate Proprietarii de câini de primăvară va trebui să ia în considerare faptul că este alimente de câine adecvate.

Dacă tocmai ați adoptat un pui tânăr, nu există nicio modalitate în jurul valorii de acest lucru și veți căuta în curând cele mai bune hărți de catelus peste Internet sau magazine locale de animale de companie.

Dog nutriția este o parte integrantă a unei canine sănătoase.

Întrucât proprietarii devin din ce în ce mai preocupați de ingredientele alimentare pentru câini, tot mai multe companii de alimente pentru câini încep să respecte regulile stricte de Recomandările Aafco și sfatul veterinarilor privind fabricarea celor mai bune alimente pentru câini pentru părinții câinilor.

Hrănirea câinelui dvs. este simplă odată ce urmați anumite reguli.

Cu toate acestea, mai mulți factori vor determina cele mai bune alimente de catelus pentru pooch-ul dvs. specific.

De exemplu, unii proprietari le place hrăniți animalele de companie o dietă brută, În timp ce alții merg împreună cu sfaturile metodelor bazate pe știință și alegeți mărcile comerciale comerciale formulate în mod specific.

Sfaturile de top Câine au publicat mai multe articole despre alimentele pentru câini de la veterinari și alți experți câini de-a lungul anilor.

Există mai multe recenzii și liste de mâncare excelente pe care le puteți găsi pe acest site pentru a vă ajuta să faceți cea mai bună alegere pentru nevoile nutriționale ale câinilor tineri.

Între timp, să aruncăm o privire la cele mai bune cele mai bune sfaturi despre alegerea celei mai bune hrană pentru câinele dvs. nou și ceea ce ar trebui să vă acordați atenție atunci când alegeți cel mai bun brand.

Clasamente complete: Top 25 cele mai bune branduri de alimente (2018)

5 sfaturi pentru alegerea celei mai bune alimente de catelus

Sfaturi despre alegerea celei mai bune hrană pentru câini tineri

Problema cu alegerea celui mai bun hrană pentru un tânăr câine este că există tone de diferite opțiuni de mărci de mâncare diferite disponibile pe piață astăzi.

Ca proprietari de câini, ne confundăm rapid: pe care unul să aleagă?

LEGATE DE: 4 tipuri diferite de alimente pentru câini și care are nevoie de câine?

Există alimente pentru puii de rase specifice, pentru cățeluși cu anumite boli și probleme genetice predeterminate, pentru cățeluși care urmează să lucreze necesită o nutriție specifică, Puppy Foods fără boabe și proteine ​​mari, alimente de catelus cu proteine ​​scăzute și tone de cereale, hipoalergenic Puppy Foods & # 8230; Lista continuă și pe.

De-a lungul anilor, am citit tone de articole din surse de reputație pe nutriția catelului și sfaturi de la universități despre cum să hrănească un câine, cum ar fi aceasta.

Am aflat că doar câteva lucruri contează când vă luați mâncarea cățelușului pe care o va iubi și va fi sănătoasă pentru el.

1. Cereți sfaturi de la medicul veterinar

Cereți sfaturi despre cele mai bune alimente de catelus din medicul veterinarDuh! Cea mai bună modalitate de a începe este întrebarea medicului veterinar, mai degrabă decât de a se baza pe orice alte resurse.

Dacă catelul dvs. are vreo nevoie dietetică specifică, medicul veterinar vă va oferi cel mai bun sfat cu privire la ceea ce are nevoie de câinele dvs. specifice.

LEGATE DE: 10 VET Branduri de alimente recomandate pentru câini

După ce ți-ai adoptat catelul, va trebui să-l duci la veterinar.

Asta este momentul să cereți nu numai cum să aveți grijă de acest puști, dar și ce să-l hrănească. Vă rugăm să învățați puțin despre alimentarea câinilor și întrebați-vă despre anumite mărci de mâncare pentru câini pe care VET-ul dvs. recomandă și intreaba de ce.

Dacă ați pierdut deja șansa dvs., puteți să vă uitați la lista de mai sus a alimentelor de câine recomandate.

Dar data viitoare când vă luați pooch-ul către VET pentru o verificare, consideră că cereți medicului veterinar pentru unii indicatori pe alimentele potrivite și nutriția câinilor. Întrebați despre ingrediente, calendarul și orice altceva care contează.

Nu există niciun fel de mâncare de câine perfectă pentru fiecare câine.

Toate caninele sunt diferite, motiv pentru care trebuie să găsiți un brand de mâncare pentru câini care funcționează pentru propriul dvs. animal de companie.

2. Faceți propria dvs. cercetare

Faceți propria dvs. cercetare asupra celor mai bune alimente pentru cățelușiAm cercetat obsesiv ceva despre îngrijirea câinilor, inclusiv nutriția și alimentele de câine specifice care sunt cele mai bune pentru animalele de companie.

Acesta este modul în care am intrat în cele din urmă despre câini de când am dobândit toate aceste informații pentru a le împărtăși cu alți proprietari.

LEGATE DE: Ce ingrediente ar trebui să căutați în hrană pentru câini?

Există nenumărate surse de informații excelente disponibile online despre diferitele tipuri de alimente de catelus și cum să le găsiți, de ce sunt potrivite pentru pooch-ul dvs. și de ce contează.

Așa că faceți cercetarea dvs.

Doar pe acest site, puteți găsi o mare cantitate de informații de la experții care cip și oferă câteva sfaturi utile și sfaturi acționabile.

Aruncați o privire la aceste interviuri că Samantha a făcut cu unii dintre experții din industrie:

Aflați mai multe despre ingredientele din alimentele câinilor pe care le cumpărați, modul în care acestea afectează animalul dvs. și care trebuie să evitați sau să includeți.

Căutați Kibble pentru a vă oferi catelul dvs. cu nutriția că trebuie să evite problemele de sănătate scheletice și osoase pe măsură ce crește, ceea ce este foarte frecvent printre canini cu nutriție necorespunzătoare.

3. Cum îți place catelul tău?

Cum face ca catelul tau ca si hrana pentru caineCând încercați o nouă mâncare de catelus, va lua câinele tânăr cel puțin câteva zile (uneori săptămâni) pentru a se adapta la el.

Este o idee bună să-l ții ochii pentru a se asigura că îi place.

LEGATE DE: 101 cele mai populare branduri de mâncare câine din lume

Dacă catelul dvs. nu pare să ia preferința la gustul unui anumit tip de mâncare sau brand, el ar putea să nu mănânce suficient și să poată ajunge să nu primească suficientă nutriție din cauza ei.

Dă-i ceva timp, iar dacă modelul continuă, poate fi timpul pentru un comutator.

În mod natural, uneori câinii ar putea încerca să fie enervant simplu, așa că asigurați-vă că dați Faza de testare "# 8221; destul timp.

Majoritatea medicilor veterinari sunt de acord că schimbarea alimentelor câinelui și introducerea de branduri noi este un proces lent și este nevoie de timp, deci fiți răbdători. Dacă, după 1-2 săptămâni, câinele dvs. este încă ezită să mănânce mâncarea pe care o oferiți, obțineți altceva.

4. Monitorizați sănătatea catelului

Monitorizați-vă sănătatea catelului pe baza dieteiCând vă hrăniți catelul dvs. o dietă bună, șansele sunt că veți putea spune din sănătatea și activitatea sa generală.

Cu cele mai multe rase, puii ar trebui să fie foarte activi și aventuroși; Dacă există o lipsă de entuziasm, poate exista ceva greșit.

Ar putea fi alimente, dar ar putea fi și alte probleme de sănătate.

LEGATE DE: Unde să găsiți mostre gratuite de alimente pentru câini?

Ceva de a privi pentru: Puppies ar trebui să aibă ochi limpezi și blană moale, sănătoasă și strălucitoare; Nasul trebuie să fie umed.

Dacă catelul dvs. nu arată bine după ce ați făcut comutatorul de la un brand de mâncare câine la altul, este posibil să nu fi ales cea mai bună mâncare pentru animalele de companie. Este timpul să ajustați.

Cu toate acestea, înainte de a face, vă recomandăm să vă sunați la veterinar sau mai bine, să le vizitați. Mâncarea dvs. de câine nu trebuie neapărat să fie problema aici, deci trebuie să excludeți alte probleme potențiale de sănătate.

Puteți începe cu Simptomul de sănătate pentru câini online, care indică unde să începeți să căutați probleme.

5. Uscat sau umed de hrană pentru catelus?

Uscat sau umed de hrană pentru catelusMulți oameni susțin dacă alimentele uscate Hard Hard Hard Hard Hard Canned este mai bun pentru câinii tineri.

din fericire, veterinele au citit În acest sens, și mai multe informații sunt disponibile online; Răspunsul este acela Alimentele de câine uscate sunt cele mai bune Puppy Alimente pe care le puteți cumpăra.

Mâncarea de cățeluș uscat vă poate ajuta câinele să mențină dinții puternici și sănătoși, chiar dacă mulți pui preferă alimente pentru câini umed.

Cu toate acestea, pentru primul an, încercați să vă oferiți micul dvs. cu alimente uscate, mai degrabă decât opțiuni conservate / umede. Odată ce dinții lui sunt puternici, puteți face comutatorul dacă doriți sau amestecați-l.

Iată câteva articole Vă recomandăm să citiți pentru primii proprietari de catelus cu privire la modul de hrănire a câinilor lor și să evite orice probleme potențiale de sănătate:

Ați ales cea mai bună mâncare de catelus pentru câinele dvs? Ce ai ales și de ce? Te-ai consultat cu un medic veterinar înainte de a alege marca? Spuneți-ne în comentariile de mai jos!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 5 Sfaturi despre alegerea celei mai bune hrane pentru câini tineri