Două companii de produse alimentare pentru animale de companie se îmbină pentru a crea mărci de animale de companie whitebridge

Două companii de produse alimentare pentru animale de companie se îmbină pentru a crea mărci de animale de companie Whitebridge

Operațiunile a două branduri majore de produse alimentare PET au fuzionat la începutul acestui an pentru a crea ceea ce este acum cunoscut sub numele de Brands Whitebridge Pet. Cloud Star, un producător de alimente pentru animale de companie în San Luis, California și Petropics Gourmet Total Alimente s-au alăturat acum forțelor.

Cloud Star a început să înceapă ca o companie înapoi în 1999. Brennan Johnson și Jennifer Melton tocmai și-au adoptat câinele Samantha și ea a fost un eater foarte pretențios. Samantha avea, de asemenea, câteva alergii alimentare, iar cuplul nu a putut găsi un tratament comercial care să-și îndeplinească nevoile ei de sănătate și să-și satisfacă gustul.

LEGATE DE: Dog Nutriție 10 Cum să hrăniți un câine

Ei au început să-și coace propriile tratamente, cunoscute ca biscuiți de prieteni și, în cele din urmă, chiar au donat un adăpost local de animale pentru a ajuta la un fond de strângere de fonduri. Tratamentele au fost o lovitură imensă și Oamenii din comunitatea lor locală au început să înceapă să încerce să cumpere mai mult.

De atunci, Cloud Star sa extins pentru a include o mare varietate de câini sănătoși și all-natural, precum și WAG Mai multe mărfuri mai puțin marfa și produsele îngrijite. Toate produsele lor și produsele de îngrijire pe care le oferă sunt realizate în Statele Unite cu ingrediente de calitate superioară.

Petropetele au creat primul hrană reală de animale de companie gourmet pentru a lovi piața. Ele produc gradul uman, fără cereale, alimente făcute cu fructe de mare, mărunțite sau tăiate sau tăiate și carne. Ei folosesc un profil nutritiv care este similar cu prada naturală pe care pisicile și câinii doresc pentru a dezvolta cele mai bune alimente pentru animale de companie posibile.

Două companii de produse alimentare pentru animale de companie se îmbină pentru a crea mărci de animale de companie Whitebridge

LEGATE DE: 25 cele mai bune cărți de câine Fiecare proprietar trebuie să citească

Se referă la mâncarea lor ca fiind adecvat biologic, și sunt cel mai frecvent cunoscuți pentru mărcile lor de câini de pisică tiki și tiki de mâncare de companie. Petropește creează alimente pentru animale de companie pe baza faptului că 75-85% din pradă viu este umiditatea și animalele au nevoie de umiditate pentru digestia sănătoasă. Compania se străduiește să-și facă alimentele de companie cât mai aproape de pradă vii posibilă.

Oliver Amice, care sa alăturat familiei Cloud Star în 2014, va conduce mărcile de companie Whitebridge ca CEO-ul lor. Noua linie de produse va include Tiki Dog și Tiki Cat Food, precum și Cloud Stars tratează brandurile WAG Mai multe biscuiți mai puțin și biscuiți.

Jennifer Melton, fondatorul Cloud Star, și Robert și Christine Hackett, fondatorii de petropească, vor rămâne la bord pentru a sfătui echipa de management al mărcii de companie Whitebridge. Ei vor rămâne, de asemenea, acționari majori.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Două companii de produse alimentare pentru animale de companie se îmbină pentru a crea mărci de animale de companie whitebridge