Dog alimente fabricate în china - controverse, melamină, riscuri, branduri & faqs

Dog alimente fabricate în China - controverse, melamină, riscuri, branduri și întrebări frecvente

Din moment ce rechemările alimentare pentru animale de companie sa întâmplat în 2007, publicul a ezitat să cumpere orice Dog alimente fabricate în China. Intoxicația de melamină a făcut părinții de companie, verificați brandurile de alimente pentru bebelușii lor. De asemenea, reputația rea ​​a acestor tratamente jekky a făcut cetățeni mai prudenți, mai ales de alimente care vin în străinătate, din cauza unor politici de testare diferite.

Dar cât de sigur sunt noi Food de câine chinezesc este sau nu are standarde adecvate de sănătate după acest eveniment? Majoritatea etichetelor de hrană pentru câini spun unde au provenit aceste produse și testul lor. Cu toate acestea, există cazuri în care oamenii găsesc ingrediente care au venit din China și au avut teste diferite. Să încercăm să aflăm cum putem proteja animalele de companie de la căderea victimei către câinele otrăvit.

FDA Melamină Pet Reamintim

Majoritatea proprietarilor de câini nu au putut uita câinele toxici tratați care au ucis multe animale de companie mai mult de un deceniu în urmă. Aceste decese printre pisici și câini au condus la o FDA Recuperarea alimentelor pentru animale de companie pe această chineză făcută mâncare pentru câini. Unii nu-și amintesc această poveste de inimă, așa că să ne uităm înapoi la istoria animalelor de companie și să învățăm de la ea.

Istorie

Producătorii chinezi nu au adăugat melamină toxică direct la alimentele de companie care au cauzat moartea pisicilor și câinilor. In schimb, Ei au amestecat substanța chimică la preamestecați ca un boostru ieftin de conținut de proteine. Din păcate, oamenii au găsit acest lucru numai după mai multe feline, iar canini deja au murit. Și, în cele din urmă, în 2007, FDA a trebuit să intre și să testeze alimentele pentru animale de companie.

Deoarece aproape toți producătorii de alimente pentru animale de companie au folosit premixuri, au trebuit să-și amintească nu numai hrana pentru câini chinezi. Ca rezultat, acest eveniment nefericit a afectat, de asemenea, o mulțime de producători din întreaga lume. Și, în 2008, juriul a acuzat două Afaceri chineze și o companie americană În raport cu ingredientele otrăvitoare din alimentele pentru animale de companie.

Food de câine chinezesc
Mulți părinți de companie sunt ezitanți să cumpere mâncare de câine din China.

Branduri

Cand FDA a urmărit alimentele de câine otrăvitoare din China, guvernul chinez închis imediat Binzhou Futian Biologie Technology Co. Ltd. Și din 2007, Diferite companii au reamintit în mod voluntar mai mult de 150 de branduri alimentare pentru animale de companie. Aceste branduri au inclus hrană umedă, conservată și uscată și alimente de pisică, plus câinele tratează.

Înțelegem că unele dintre aceste mărci sunt după cum urmează:

  • Meniu alimente: A reamintit mai mult de 50 de branduri de mâncare pentru câini și peste 40 de branduri de alimente pentru pisici. Alimentele recalcate au inclus alimente umede și linia de produs "tăieturi și sos". De asemenea, a reamintit toate mărcile sale alimentare cu ingrediente de gluten de grâu. [sursă]
  • Nestlé Purina Petcare: Compania a reamintit toate soiurile de ALPO & # 8220; Primes Cuts în sos.& # 8221; [sursă]
  • Hill`s Pet Nutrition: A reamintit tăieturile de dietă științifică și alimentarea pisică uscată & # 8220; dieta de prescripție m / d felină.& # 8221; [sursă]
  • Royal Canin: Au scos din piața din Canada, conserve de dizolvare medi-cal de dizolvare felină. De asemenea, au reamintit opt ​​varietăți de alegere sensibilă și trei soiuri de dietă veterinară. De asemenea, a inclus șase soiuri de hrană pentru câini Kasco și o varietate de produse alimentare Kasco Cat din SUA. [sursă]
  • Sunshine Mills: Compania a reamintit aproximativ 20 de branduri de biscuiți de câini uscați. [sursă]
  • Compania Blue Buffalo: A scos din rafturile SPA Selectați produsele uscate Kitten, inclusiv produsele conservate și biscuiți. [sursă]
  • Kirkland Semnătura: Costco a trebuit să-și amintească alimentele cu conservare super premium cu cele mai bune date din 21 august 2008, până la 15 aprilie 2009. [sursă]
  • Diamond Pet Foods: Producătorul a scos supa de pui pentru pisoiul sufletului de animale de companie, formula de catelus și masa de miel Nutrem Nuggets. De asemenea, a reamintit formula de miel Diamond & Rice pentru câini și Formula de orez uscată. [sursă]

Puteți găsi mai multe mărci și detalii despre scandalul de alimente pentru animalele de companie 2007 Acest articol Wikipedia, și Această cronologie.

PET LUPTURILE DE ALIMENTARE ÎN ADECURI

Rechemarea din 2007 a mărcilor de alimente pentru câini din China a fost cea mai mare din istoria SUA. De asemenea, a afectat foarte mult adăposturile de animale de companie. Deoarece contaminarea a afectat majoritatea alimentelor pentru animale de companie, adăposturile de animale necesare pentru a găsi alternative pentru a alimenta animalele în adăposturile lor. Unii au trebuit să gătească mâncare pentru animale de companie pentru a satisface cerințele alimentare ale animalelor aflate sub îngrijirea lor. Pentru alți proprietari de adăpost, au recurs la alimentele umane care sunt sigure pentru câini. Cu toate acestea, acest lucru a fost costisitor și greu de susținut.

Cu toate acestea, cele mai multe adăposturi trebuiau să se bazeze pe donații alimentare pentru animale de companie pentru a se asigura că animalele ar avea ceva de mâncare. Și, datorită utilizării pe scară largă a ingredientelor otrăvitoare, au trebuit să renunțe la alimentele de animale recalcate pe care le-au avut. Nu aveau de ales, chiar dacă ar însemna că le-ar fi lovit din punct de vedere financiar.

Răspunsul public

Mii de animale au mâncat alimentele cu animale de companie otrăvite din China. Și multe dintre aceste animale s-au îmbolnăvit, mai rău au murit. Cand Melamină și acid cianuric combinate, au format cristale în rinichii câinilor și pisicilor. Aceste cristale conduc în cele din urmă la boala renală și la eșecul.

Proprietarii de animale de companie afectați au decis să depună costume de acțiune de clasă. Curtea a consolidat aceste cazuri și a adresat-o cu o decontare de 24 de milioane de dolari. Jumătate din acești bani au mers la proprietarii de animale de companie, în timp ce jumătatea rămasă a mers la cheltuielile avocaților și alte taxe.

Proprietarii de animale afectate au considerat suma minusculă în comparație cu ceea ce au trecut prin tratamente medicale. Între timp, părinții animalelor de animale de animale care au murit au spus că câinii și pisicile lor erau de neînlocuit. Astfel, în ciuda decontării, Producătorii nu au reușit să recâștige încrederea publicului pe produsele lor. În consecință, proprietarii de animale de companie au început să aprecieze importanța utilizării alimente naturale pentru animalele lor de companie.

Răspunsul guvernamental

Răspunsul imediat al guvernului asupra acestui incident de alimente pentru animale de companie a fost închiderea unei companii chineze de producție. De asemenea, guvernul a acuzat afacerile implicate în riscurile de hrană pentru câini chinezi. Și, în 2011, FDA a venit cu Actul de modernizare a siguranței alimentelor (FSMA). FDA a proiectat regulile FSMA pentru a face acțiuni specifice specifice pentru a preveni contaminarea alimentelor. Aceste reguli se aplică atât alimentelor umane, cât și hranei pentru animalele alimentare, inclusiv alimentele de câine făcut locale și chinezești.

Unele prevederi au intrat imediat, cum ar fi situația de urgență FDA Accesul la înregistrările companiei. De asemenea, oferă FDA o autoritate pentru a reaminti obligatorii produse în cazul în care o companie refuză să o facă în mod voluntar. În ceea ce privește preocupările privind furnizorii străini, FSMA are un program de verificare a furnizorului străin. Obligă importatorii să aibă planuri în verificarea faptului că furnizorii lor străini respectă programul de analiză a pericolelor și al controlului preventiv. FDA are, de asemenea, o inspecție programată și re-inspecție a instalațiilor pentru a se asigura că acestea nu prezintă riscuri pentru sănătate.

Efectele melaminei pe câini

Melamina este o moleculă care conține azot. Are mai multe utilizări industriale, cum ar fi un agent de legare și retardant de flacără. De asemenea, producătorii utilizează această chimică ca parte a polimerului în producția de plăci și ustensile de gătit. Mai mult, producătorii o folosesc pentru a produce lipici, blaturi, laminate și alte scopuri de construcție.

Combinarea melaminei și a acidului cianuric ar putea forma cristale în țesutul de urină și rinichi, și, eventual, insuficiență renală. A Studiu efectuat în 2007 a arătat că, atunci când este administrat separat, melamina sau acidul cianuric nu a provocat insuficiență renală la pisici. Dar când au dat ambelor compuși împreună, pisicile au arătat semne de cristale intra-tubulare și insuficiență renală. FDA continuă să studieze interacțiunile melaminei și ale altor compuși conexe pentru a afla cum cauzează bolile de companie și moartea.

Alte substanțe

Mai mult, au existat probleme cu alimentele de câini chinezești. Și, cercetătorii au legat mai mult de o substanță chimică cu problema alimentelor cu animale de companie. Chiar și veterinienii au prezentat preocupări cu privire la simptomele asupra câinilor comparativ cu ingredientele produsului alimentar pentru animale de companie. Cu toate acestea, aici sunt alte substanțe chimice în raport cu contaminarea alimentară a câinelui chinez, în afară de melamină:

Propilen glicol - Acest ingredient asigură umiditate în alimentele de câine și se găsește frecvent în produsele alimentare umede. FDA Aprobă utilizarea acestei substanțe pentru produsele alimentare pentru animale de companie.

Mycotoxins - acestea sunt subproduse de metabolism al mucegaiului în boabe. Are efecte adverse semnificative asupra sănătății câinelui tău. Cornele, grâul, orezul și alte tipuri de boabe conțin micotoxine. Și, producătorii folosesc aceste boabe ca aditivi ieftini în alimentele pentru animale de companie.

Acid cianuric - Oamenii de stiinta au descoperit acest compus in alimentele de caine toxice in 2007, impreuna cu melamina. În afară de insuficiența renală, unii spun că are alte efecte biologice asupra corpului necroză.

Substanță chimică în hrana pentru câini chinezi
Feriți-vă de substanțele chimice adăugate în alimentele de câine chinezești.

Riscuri de hrană pentru câini făcute în China

Să fie atenți la semnele pe care câinele dvs. a făcut mâncăruri necorespunzătoare, cum ar fi cele ale otrăvirii din 2007. Aceste alimente de câine includ pui de pui sau rață și jerky tratează înfășurate în fructe, yam sau cartofi dulci.

Amintiți-vă că simptomele pot fi simple sau amenințătoare de viață, de asemenea. Aceste Simptomele pot apărea în câteva ore sau chiar după ce ingestia a alimentelor contaminate. Deci, fiți într-o privire constantă cu privire la sănătatea animalului dvs. de companie și din următoarele condiții:

  • Scăderea apetitului
  • Letargie și mai puțină activitate
  • Vărsături
  • Diaree cu sânge sau mucus
  • Creșterea consumului de apă
  • Urinare frecventa

Între timp, medicii veterinari care au tratat cazurile câinilor afectați au raportat următoarele riscuri și probleme:

  • Probleme gastrointestinale
  • Eșecul hepatic
  • Creșterea conținutului de glucoză în urină
  • Tremor
  • Urticarie
  • Convulsii
  • Iritații ale pielii
  • Cancer larg răspândit

Lipsa de reglementare în producția alimentară pentru animale de companie

Contaminarea alimentelor pentru câini a fost o problemă larg răspândită în China, deoarece nu au avut reglementări pentru fabricarea alimentelor pentru animale de companie în țară. Mai departe, China nu are un set clar de reguli care guvernează produsele alimentare pentru animale de companie. Ceea ce au este un departament care gestionează aprobarea alimentelor umane.

În al doilea rând, guvernele locale din țară acordă o importanță mai mare cantității de calitate. În plus, China are o gamă largă de preocupări de poluare a mediului, că chiar și mâncarea umană este contaminată. Deci, ce mai puteți aștepta cu producția de alimente pentru animale de companie dacă există deja o problemă cu alimentele umane?

Cu toate acestea, guvernul chinez nu a fost niciodată nemulțumit în abordarea rapoartelor de contaminare a alimentelor câinilor. Țara a implementat noi standarde și orientări pentru a aborda aceste preocupări. China a creat chiar și o agenție guvernamentală separată pentru a evalua și a colecta informații despre producătorii de alimente pentru animale de companie. Mai mult, ei au oferit recompense pentru cei care vor raporta companiile cu practici de producție necorespunzătoare. În cele din urmă, China a impus sancțiuni cu moartea pentru cei responsabili pentru contaminarea alimentară, în special atunci când există decese umane implicate.

Regulamentele alimentare inadecvate

China este al treilea mare importator de produse alimentare din America de produse alimentare PET. Cu toate acestea, China nu are legi cuprinzătoare atunci când vine vorba de fabricarea alimentelor pentru animale de companie. Deși au reguli pentru otrăvire alimentară umană, ei nu au sancțiuni stricte de răutate față de siguranța alimentară a animalelor de companie.

Din păcate , FDA În general, inspectează importurile de alimente ale câinilor Chinei și își găsesc întotdeauna calea spre rafturile americane. Dar, văzând & # 8220; realizat în SUA și # 8221; Pe etichetă nu înseamnă neapărat că toate ingredientele au venit din America.

cu toate acestea, China nu este singura țară care este vinovată de contaminarea alimentelor pentru animale de companie. Astfel, ar trebui să obțineți informații despre sursa ingredientelor alimentelor PET. Cu toate acestea, companiile de alimente pentru animale de companie nu sunt obligate să vă dea unde provin ingredientele. Deci, este întotdeauna înțelept să achiziționați alimente pentru animale de companie de la producătorii de încredere.

Mărci de mâncare pentru câini care sunt făcute în China

Multe ingrediente de produs provin din China. În afară de alimentele pentru animale de companie, multe țări importă substanțe pentru vitamine și suplimente de la acestea. Prin urmare, Este greu să evitați mărcile și produsele fără nicio componentă care vine din China.

Animalele care mănâncă produse alimentare comerciale, cum ar fi alimentele Kibble și conservate, obțineți hrană din suplimentele adăugate și vitaminele. Nu putem să ne îndepărtăm de aceste alimente pentru animale de companie, deoarece câinii noștri au nevoie de ei. Dacă numai noi putem oferi animalele de companie cu o nouă ucidere pentru mesele lor zilnice. Cu toate acestea, unii producători caută surse care oferă prețuri mai mici. Și China este una dintre țările care oferă ingrediente alimentare accesibile alimentare.

Mai jos sunt unii dintre producători, credem, provenind ingredientele alimentare pentru animalele de companie din China în mai 2015 (sursă).

  1. Compania Artemis
  2. Brandul Costco
  3. Dick Van Patten`s Balanța naturală Pet Foods Inc.
  4. Hill`s Pet Nutrition Inc.
  5. Marte Petcare US Inc.
  6. Nestle
  7. Brand de etichetă Petsmart
  8. TRIUMPH PET INDUSTRIES INC.
  9. Wellet LLC

Luați act de faptul că următoarea listă este de câțiva ani și ar putea fi depășită de astăzi.

Deci, dacă credeți că obțineți alimente pentru câini fără china, este posibil să trebuiască să vă gândiți din nou. Faceți întotdeauna un efort suplimentar pentru a afla conținutul alimentelor și alimentației dvs. de companie. Puteți apela producătorul să întrebe despre aditivii și glutenul de proteine ​​ca ingrediente. De asemenea, puteți solicita țara de origine a acestor aditivi. Și, dacă puteți, să vă hrăniți câinele mai multe alimente diferite. În acest fel, nu veți avea prea multe probleme înlăturarea unei mărci odată amintite.

Dog alimente fabricate în China - FAQ-uri

Înainte de a vă oferi bebelușului dvs. un hrană pentru câini comercial, este înțelept să verificați conținutul și ingredientele. Nu vrei să dai ceva animalului tău pe care să-ți poți regreta în cele din urmă.

Ce alimente pentru câini sunt făcute în China?

Credem că există branduri de hrană pentru câini care au obținut ingredientele din China ca cele fabricate de Nestle, Costco, Hill`s Pet, și altele. Cu toate acestea, unele produse alimentare pentru animale de companie nu au cuvântul China pe etichetă. Dar aceste produse pot conține în continuare ingrediente de alimente pentru câini de la China ca aditivi sau suplimente. Prin urmare, este recomandabil să verificați producătorul despre ingredientele alimentare pentru câini.

Ce alimente pentru câini sunt făcute în China
Verificați întotdeauna producătorul despre ingredientele din alimentele câinilor.

Este alimentele de câine Purina fabricate în China?

Purina Pecare Produsele au fost unele dintre cele amintite în 2007. Deși majoritatea alimentelor lor de câine sunt făcute în Missouri, SUA, unele dintre tratamentele lor pot fi din alte țări, inclusiv China. Și, chiar dacă aceste produse sunt din SUA, nu este ușor să afli unde provin ingredientele. Deci, mai bine Faceți unele cercetări și verificați producătorii dacă aveți îndoieli cu privire la anumite produse.

Sunt câini tratate făcute în China în condiții de siguranță?

Ca și în fiecare țară, unele mărci de mâncare câine sunt sigure și unele nu sunt. Verificați întotdeauna etichetele, testarea și reglementările alimentare înainte de achiziționarea de alimente pentru câini, indiferent de țară.

Este alimente de câine bine făcute în China?

Beneful este un produs al Purina, care are A fabrică în China. Purina importă, de asemenea, ingrediente din această țară.

Cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să rămâneți clar Dog alimente din China. Mai ales, cei care au avut o istorie de contaminare ca produsele de pui și de rață. Puteți încerca să vă gătiți mâncarea pentru animalele de companie pentru a vă asigura siguranța și sănătatea câinelui. Dacă nu, puteți căuta alimente pentru animale de companie care au ingrediente de gradul uman sau cele provenite din SUA. Este, de asemenea, pentru interesul animalului dvs. de companie dacă achiziționați proaspăt făcut și produs local produse, în schimb.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Dog alimente fabricate în china - controverse, melamină, riscuri, branduri & faqs