Revizuire: mâncare ziwi peak air dog dog

Boom-ul curent în alimentele pentru animale de companie Industria este vorba despre ingrediente sănătoase, sigure. Proprietarii de animale de companie au început să realizeze pericolele de alimente excesive prelucrate, iar veterinarii îi îndeamnă pe oameni să-și hrănească animalele de companie o dietă de calitate mai bună - tăierea materialelor de umplutură și ingrediente artificiale. Acum, începem să vedem mai multe produse cum ar fi Ziwi Peak Air Dog Alimente Dog care sunt concentrate pe asigurarea alimentației de calitate cu ingrediente sănătoase.

Ziwi Peak Air Dog Alimente DogExistă multe alimente de câine comercial nu sunt sănătoși Pentru ca animalul dvs. să mănânce. Din păcate, din cauza lipsei regulilor și reglementărilor guvernamentale din industrie, aceste alimente pentru animale de companie pot fi găsite pe rafturile magazinului chiar acum. Este extrem de important să faceți niște cercetări și să acordați atenție ingredientelor din alimentele câinelui dvs.

Ziwi a luat o abordare diferită pentru a-și crea linia de hrană pentru animale de companie și tratează. Ei folosesc o tehnică de uscare a aerului pentru a păstra în mod natural ingredientele, eliminând agenții patogeni și protejând substanțele nutritive.

Am fost interesat să încerc acest mâncare cu fetele mele pentru a vedea cum ar reacționa la textura unică a Ziwi Peak Air Dog Alimente Dog. În această recenzie, veți vedea dacă s-au bucurat de mâncare și veți afla toate detaliile acestei mărci de mâncare pentru câini.

Ziwi Peak Air Dog Dog Review Food

Ziwi Peak Air Dog Alimente DogDupă cum puteți vedea din fotografia de mai sus, acest hrană pentru câini arată ca niște bucăți mici de carne de vită. Nu conține cereale, porumb, grâu, soia, cartofi, mazăre, leguminoase, orez, zaharuri, materiale de umplutură, glicerine, carne sau conservanți.

Ziwi Air Dog Dried Alimente sunt disponibile în 6 soiuri:

  • Vânat
  • Vită
  • Pui
  • miel
  • Macrou & Lamb
  • Tripe & Lamb

Câinii mei au reușit să ia în considerare fiecare aromă și au iubit pe fiecare! Sursa de proteine ​​este primul ingredient din fiecare rețetă și îl puteți mirosi de îndată ce deschideți pachetul. Mirosul atrage atât câinii noștri, înainte ca bolurile lor să lovească podeaua.

Ziwi PeakFiecare rețetă include mieluri verzi din Noua Zeelandă, care sunt o sursă naturală de uleiuri glucozamină, condroitină și omega 3 și 6.

Sursele de proteine ​​sunt întotdeauna din ferme gratuite și ridicate fără hormoni sau promotori de creștere. 100% din carne și fructe de mare în rețetele de vârf Ziwi sunt provenite din Noua Zeelandă.

Acest aliment este bogat în proteine ​​și kilocalorii, Ceea ce nu va fi Potrivit tuturor câinilor. Dacă această dietă este o alegere bună pentru FIDO, puteți hrăni porțiuni mai mici decât cu cele mai multe alte produse alimentare de câine comercial datorită densității nutriționale ridicate.

Mâncarea de câine uscată cu aer Ziwi include 96% carne și / sau carne de organe și 3% MIDELS GREEN-Lipped. De exemplu, lista ingredientelor pentru rețeta de miel este LAMB Carne, ficat, plămân, tripe, inimă și rinichi, Noua Zeelandă Green Mussel, lecitin, cicoare inulină, kelp uscat, patrunjel, conservate natural cu tocoferoli mixte, vitamine și minerale.

Ziwi Peak Air Dog Alimente DogCa și în cazul tuturor alimentelor de câine de înaltă calitate, acest brand este mai scump decât cel mai tradițional Kibble uscate. Puteți achiziționa 1-, 2.2-, 5.5- sau 8.Pungi de 8 kilograme de mâncăruri de câine de vârf Ziwi pe Amazon. În funcție de dimensiunea și aroma pe care o alegeți, vă va costa 21 de dolari.57- $ 138.56.

Ziwi spune că costă aproximativ 3 USD.27 pe zi pentru a hrăni o culoare de 20 de kilograme cu mâncarea de câine uscată cu aer. Acest lucru este mai puțin decât opțiunile uscate proaspete sau înghețate, și oferă încă aceeași nutriție sănătoasă. În timp ce este mai scump decât produsele alimentare de calitate inferioară, cred că această opțiune este o valoare bună pentru bani dacă doriți să hrăniți o mâncare de câine de cea mai bună calitate sau doriți un topper nutritiv pentru mesele animalului dvs. de companie.

Citiți următorul: Top 10 cele mai bune alimente pentru câini - Best Dog Food Brand Analys & Review

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: mâncare ziwi peak air dog dog