Noul studiu arată că majoritatea trataților de câine depășesc indemnizația recomandată de calorii

Știm cu toții că dând câine prea multe tratamente nu sunt sănătoase, dar a Studiul nou a găsit că majoritatea câinelui tratează de fapt, de fapt, indemnizația de nutrienți zilnică necesară pentru un câine adult sănătos. Deoarece conțin o mulțime de zaharuri inutile, conservanți și alte ingrediente suplimentare, un singur câine tratat ar putea fi mai mult decât toate consumul de alimente are nevoie de câinele dvs. pentru o zi.

Dacă există un rege domnitor în industria alimentară pentru animale de companie, asta este tratarea câinilor. Toți câinii iubesc mușcături scumpe de bunătate sau mestecați bastoane sau orice altceva că își pot obține labele și fălcile. Dar noi ca proprietarii de câini trebuie să ne întrebăm serios despre valoarea nutrițională a celor mai populare câini tratate care sunt comercializate continuu pentru noi și cum acest model de hrănire măsoară până la aportul de alimente normale de zi cu zi a câinelui nostru.

Oamenii de știință de la Universitatea din Padua au publicat un studiu în Recordul veterinar al BMJ Jurnalul pentru a avertiza proprietarii de câini ai pericolelor de depășire a animalelor de companie, folosind câini, și, în special, modul în care majoritatea tratate de câine sunt susceptibile de a depăși alocația calorică zilnică pentru câinele dvs. Acesta este primul studiu al acestuia de a fi făcut pe tratarea câinilor. Scopul principal a fost să verificați recomandările zilnice pentru aportul alimentar la câini, conform prevederilor Asociația veterinară veterinară a animalelor mici (Wsava).

Potrivit Wsava, toate câinele tratează că câinele dvs. ingerați într-o singură zi ar trebui să se formeze doar 10% din consumul lor de energie. Cu toate acestea, atunci când testează mai multe mărci de câini bine-cunoscuți în diferite forme și forme, oamenii de știință au găsit ceva mult diferit și cu siguranță nu ar fi de așteptat proprietarii de animale de companie.

Doar ceea ce este în tratamentele preferate ale câinelui tău?

Câinele tratează caloriiGrupul de eșantioane, oamenii de știință folosiți pentru studiu au constat într-un total de 32 de branduri de câini, disponibile pe scară largă în supermarketuri. Știam deja că unii Câinele tratează sunt mai sănătoși În timp ce multe alte mărci sunt cel mai bine evitate. Acest studiu a confirmat doar temerile multor proprietari de animale de companie care încearcă să evite tratamentele cu totul.

Una dintre primele probleme identificate cu aceste tratamente de câini testate a fost informații neclare pe ambalaj. Potrivit studiului, 3 din 4 mărci de câini de câini au avut ingrediente care nu au fost descrise în mod clar pe etichetă, cum ar fi "cereale" sau derivate din carne și animale."Sugarii a fost o altă comună și analiza a arătat că au existat diferite tipuri de minerale în tratate, nu toate acestea ar putea cădea sub clasificarea" # 8216; zahăr ".

Toate ambalajele de tratare a câinilor ar avea, de asemenea, instrucțiuni de hrănire. Studiul a calculat că, atunci când urmează aceste instrucțiuni, tratamentul câinelui ar reprezenta mult mai mult de 10% din consumul de energie recomandat. Biscuiții de câine au fost principalii infractori, deoarece au fost atât cei mai dens deliciu, cât și reprezentau 16% din consumul energetic al aportului de energie recomandat unui câine.

Un alt trata pentru a privi - Potrivit cercetătorilor - sunt chews de crud. Cele mai multe dintre acestea au avut 25% din consumul regulat de energie pentru câinii de dimensiuni mici, care este mai mult decât dublul sumei recomandate de WSAVA.

Singurul tratat de câine care a ieșit oarecum pozitiv Câinele dentar tratează și bastoane. Toată analiza diferitelor tipuri de bastoane dentare a revenit sub 10% din consumul de energie zilnică pentru câinii de toate dimensiunile - care este, bineînțeles, dacă urmați instrucțiunile de hrănire de pe ambalaj.

Acesta este primul studiu cuprinzător făcut pe valoarea nutrițională a câinelui tratați cu mai mult de urmat

Este răcoritor pentru a vedea oamenii de știință care testează în cele din urmă acuratețea hranei pentru câini și câine tratează ambalajul, ceea ce ajută la menținerea producătorilor mai consecvenți în ceea ce fac pentru câinii noștri.

Ca și în cazul oricărui studiu, există limitări. Cercetătorii recunosc că grupul lor de eșantioane a fost mic, iar rezultatele ar beneficia de un studiu pe o scară mai largă și mai globală, analizând produse care sunt specifice pentru diferite țări.

Cercetătorii subliniază, de asemenea, că ar trebui să se acorde o mai mare atenție pentru a eticheta ambalajul tratatelor pentru câini care pot suferi de insuficiență cardiacă și de boală renală - deoarece mineralele ascunse în tratamentele de câine pot provoca starea lor de a se deteriora.

Principala concluzie la care au ajuns a fost că producătorii de câini tratează trebuie să fie mai precauți în modul în care etichetează ingredientele pe ambalajele lor.

Citiți următorul: Sunt câini de câine de crupă sigure pentru câini?

Referința studiului:

  • Giada Morelli, Eleonora Fusi, Sandro Tenti, Lorenzo Serva, Giorgio Marchesini, Marianne Diez, Rebecca Ricci. Studiul ingredientelor și al compoziției nutritive a tratațiilor comerciale pentru câini. Înregistrarea veterinară, 2017; VETREC-2017-104489 DOI: 10.1136 / Vr.104489
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Noul studiu arată că majoritatea trataților de câine depășesc indemnizația recomandată de calorii