Cumpărați rock live pentru acvariul dvs. Marin

Aquarium de pește de piatră și de corali

Ori de câte ori este posibil, este cel mai bine să cumpărați Live Rock de la un magazin local de pește sau un comerciant cu ridicata, deoarece majoritatea au rock live în stoc care este vindecat și gata să meargă, și puteți vedea fizic înainte de a cumpăra. Iată câteva puncte de cumpărare despre ceea ce să căutați și întrebări pe care ar trebui să le întrebați.

Sfaturi pentru cumpărarea de la un magazin local de pește

  • Dacă nu puteți avea un set separat pentru vindeca rock live proaspete, Cumpărați-l vindecat.
  • Nu vă permiteți să fiți vorbit să cumpărați cantități de masă pe care nu le puteți face. Cumpărați doar ceea ce aveți cu adevărat nevoie și amintiți-vă, nu vă supraîncărcați sistemul.
  • Inspectați piatra vizuală, precum și mirosul. În cazul în care o creștere a acestuia pare să fie de moarte sau orice detectare a unui miros neplăcut este prezentă, este înțelept să nu cumpere, deoarece probabil că este încă întărită și vă poate prezenta cu probleme de care nu aveți nevoie.
  • Inspectați roca vii pentru orice dăunători nedorite sau a unui șanțului, cum ar fi viermi de păr și anemones.
  • De cât timp au tras roca vii în sistemul lor? Din ce locație geografică a venit piatra? (E.G. Indo-Pacific, Caraibe, etc.?)
  • Ce aditivi suplimentari au folosit în sistemul lor, dacă există, în timp ce vindeca rockul live?
  • Dacă parcurgeți o "rocă" trebuie să aveți ", care poate să nu fie gata, să înțeleagă că și să accepte responsabilitatea și posibilele consecințe ale complicațiilor care pot apărea dacă alegeți să o cumpărați.

Cumpărarea online

Dacă găsiți că nu aveți o sursă locală bună de încredere în cazul în care puteți cumpăra Live Rock Este posibil să aveți nevoie să trimiteți comanda, ceea ce înseamnă că ar putea fi în tranzit până la 24 de ore sau cam asa ceva. L-am întrebat pe Richard Londreee de Tampa Bay Saltwater Cum își livrează roca vii și asta a trebuit să spună:

"Spre deosebire de alți expeditori, livrăm roca scufundată, atâta timp cât clientul înțelege că transportul de marfă va costa mai mult, dar roca va livra într-o stare de pregătire pentru a plasa chiar în rezervorul dvs. Doar deschideți găleata, agitați ușor stânca atunci când plasați-vă în apă pentru a îndepărta buzunarele de aer în interiorul stâncii poroase și puneți în rezervor. Transportăm rock de calitate superioară în acest fel, deoarece coralii au o rată de supraviețuire mult mai bună. Decoratorul Live Rock este cel mai bine expediat sub apă, deoarece există la fel de multă viață pe ea, dar minus coralii. Rockul de bază poate fi expediat uscat, dar 36 de ore nu este o durată acceptabilă de expediere pentru noi. Am găsi modalități alternative de transport maritim. Spre deosebire de Rock-ul Fiji, de exemplu, poate dura mai multe zile pentru a ajunge. Rock pe care îl livrăm în SUA, Canada și Europa pot fi expediate și primite în termen de 24 de ore. Timpul de expediere este cheia dacă rock trebuie sau nu să fie vindecat."

Alegeți transportul maritim responsabil. Da, puteți plăti un pic mai mult pentru costul de expediere, dar este un preț mic pentru a plăti pentru o stâncă sănătoasă live că atunci când ajunge, puteți pune direct în rezervorul dvs. cu o preocupare minimă. Furnizorul că achiziționați rock live de comandă de la comanda ar trebui să fie reputat, să vă puteți trimite corect roca live și vă oferă sugestii sau instrucțiuni pentru introducerea în acvariul dvs. Știți ce cumpărați și puneți întrebări!

Sfaturi pentru cumpărarea de la un furnizor online

  • Exact ce fel de rock live veți primi? Veți găsi o stâncă vii marcată cu nume cum ar fi vindecate, însămânțate, achiziționate, complet vindecate și ciclate, ceea ce înseamnă, de obicei, că poate fi plasată direct în acvariul principal cu o preocupare minimă, dar numai în anumite orientări. Nume precum împrejurimile, proaspete și transbordate înseamnă, de obicei, că este o rocă vie care nu ar trebui să fie plasată direct în acvariul principal și ar trebui să îl vindec complet mai întâi.
  • În funcție de tipul de stâncă, unii sunt mai densi (mai grei) decât alții și mult mai puțin poros, iar unii vor avea o creștere amplă pe ele, în timp ce altele pot avea o creștere minimă.
  • Încă o dată, nu vă permiteți să fiți vorbit în achiziționarea cantităților de masă pe care nu le puteți face. Cumpărați doar ceea ce aveți cu adevărat nevoie și amintiți-vă, nu vă supraîncărcați sistemul.
  • Cum își împachetează furnizorul rock-ul viu pentru transport maritim?
  • Cum livrează furnizorul rock-ul lor live? Amintiți-vă, timpul de tranzit este unul dintre cele mai importante puncte. Cu cât timpul de tranzit este mai lung, cu atât mai mult de nivelurile mor-off.
  • Unde este localizarea fizică a furnizorului? Alegerea unui magazin de comandă prin poștă care este relativ aproape de locația dvs. geografică poate reduce timpul de tranzit.
  • Furnizorul are o garanție? Vă protejează împotriva posibilelor complicații care pot apărea de la expediere, eu.E. Comenzile pierdute, întârziate sau deteriorate?
  • Dacă nu ați făcut niciodată afaceri cu un anumit furnizor de comandă prin poștă înainte, obțineți contribuții de la alți acvaristici dacă au. Acest lucru poate fi realizat prin e-mailuri, panouri de mesaje și camere de chat. Au fost mulțumiți de produs, serviciu, calitate etc., și ar face afaceri cu ei din nou?

Dacă nu doriți să cheltuiți sau să aveți o mulțime de bani pentru a cumpăra rock live? Asta e ușor. Doar fă-ți propria ta.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cumpărați rock live pentru acvariul dvs. Marin