Un plan de instruire pentru major, președintele biden`s & # 8220; dog problemă și # 8221;

major-on-gazn

Dragă președinte Biden,

Am fost atât de trist să aud că aveți probleme cu major.

Ca proprietar al unui câine reactiv, știu cât de stresant și frustrant poate fi să aibă un câine cu probleme de reactivitate!

Pentru cei care nu știu, reactivitatea se referă la când un câine va lovi, luează sau mușcău la un declanșator supărător. Triggerul care pune un câine în afara poate varia, dar alți câini, străini, zgomote puternice și biciclete sunt comune.

Reactivitatea este o problemă pentru mulți câini și poate rezulta din lipsa socializării ca un pui sau chiar doar un singur incident traumatic accidental în timpul catelodiei. Orice câine poate deveni reactiv, dacă câinele este de la un crescător sau este un câine de adăpost.

Așa cum aveți nici o îndoială deja știți din timpul petrecut cu major ca parte a familiei dvs., câinii reactivi nu sunt câini răi. Când nu sunt în jurul declanșatorilor lor, majoritatea sunt minunate dulci, blând și iubitoare. Cu toate acestea, câinii reactivi devin ușor supra-stimulați sau înspăimântați de declanșatoarele lor și se pot transforma rapid în lătraze, mese de plămâni la picătură de pălărie.

Aș dori să vă ofer un plan de formare pentru a ajuta munca majoră prin reactivitatea sa. Cu dăruire și efort, veți putea vedea cu siguranță o îmbunătățire a puilor dulci negri și bronzați!

1. Motorul de tren Major

Primul lucru pe care l-aș sugera este să începeți formarea bastoanelor cu major imediat.

Muzzles obține o reputație foarte proastă ca fiind ceva numai pentru "câini răi", dar în realitate sunt imens Valoros ca instrument de instruire și siguranță.

Luarea majoră pe un bot este practic a garanție că toată lumea va rămâne în siguranță și fericită. Vă permite să lăsați să se angajeze majore cu declanșatoarele sale (aki stimulați că sperie out) fără riscul unei mușcături care se întâmplă.

botul pe câine
propriul meu câine a fost orientat cu pălăria de partid și # 8221;

Câinele meu a fost întotdeauna blând și tolerant la copii, dar când prietenul meu a adus trei copii mici peste casa mea pentru o vizită, am decis că aș prefera să fiu în siguranță decât să-mi pare rău și să fiu amuzant. Am fost destul de sigur că nu s-ar întâmpla nimic rău - dar cu un bot, aș putea fi 100% sigur.

Păstrați pe toată lumea în siguranță prin obținerea unui botul major!

Un lucru de a ține minte este că nu poți doar să-l pali pe un bot pe major și să-i spui o zi. Muzzle sunt dispozitive destul de ciudate pentru câini, deci trebuie să desensibilizați încet maiorul la botul.

Începeți doar arătând botul și oferindu-i să se trateze pentru a privi la ea și a îngrozit. Apoi, puteți absolvi hrănirea majoră a unor alimente prin orificiile de bastoane (fără ao bloca pe fața lui). Vrei să te asiguri că cumperi un greu bot Fabricat din materiale rigide cu găuri care îi permite să bea mai mari, pantaloni și să mănânce din.

Nu mergeți la muzele de țesături care păstrează închiderea gurii unui câine - acestea se îngrijesc și ar trebui să fie folosite numai pentru perioade foarte scurte de timp.

După câteva zile practicând că, dacă majoritatea pare relaxată în jurul botului, îl puteți fixa pe el timp de câteva secunde la un moment dat, hrănindu-l untul de arahide, în timp ce botul este pornit, și apoi a ieșit repede, oferindu-l din nou O mulțime de pauze.

Numai atunci, după ce maiorul îi împinge fericit nasul în bot, vrei să-l blochezi și să-l lase să-și petreacă o perioadă semnificativă de timp. Aș sugera să plecați cu o sesiune de 10 minute, oferind o mulțime de tratamente și mâncare, mergând până la 20 de minute a doua zi, etc.

Puteți chiar să încercați să vă hrăniți maiorul întreaga cină prin bot pentru a face momentul super distractiv!

Îmi place să mă refer la botul lui Remy ca "pălăria de partid" pentru ao face să se simtă mai mult ca o sărbătoare pentru noi. Apoi pot spune cu mare entuziasm ", este timpul pentru pălăria de partid!"Și Remy se va încânta de când știe că este pe punctul de a obține niște bunuri gustoase!

Dacă majoritatea pare a fi speriată, aș sugera să mă întorc la câțiva pași. Lent și constant este cel mai bine pentru a vă asigura că major asociază botul lui cu doar lucruri bune.

2. Începeți desensibilizarea + antrenamente contra-condiționate

Majoritatea lucrărilor de instruire cu a Câine reactivă cum ar fi major ar trebui să implice desensibilizarea și contracondiționarea. Desensibilizare este practica de a face ca declanșatoarele unui câine să nu mai mai multe romane sau speciale.

Deci, pentru un câine care se teme de biciclete, aș putea sugera să petrec ceva timp în mod regulat, vizitează o locație a căii de biciclete, unde puteți rămâne o distanță semnificativă față de bicicletele actuale.

Vrei să fii suficient de departe de declanșatoarele câinelui tău că poate rămâne calm și nu reacționează. Scopul este de a ajunge pur și simplu la punctul în care bicicletele nu mai sunt o experiență extraordinară nouă.

Alături de lucrările de desensibilizare, veți dori să faceți o contra-condiționare.

Contra-condiționarea implică schimbarea răspunsului negativ, înfricoșător sau supraîncărcat al câinelui dvs. la un declanșator, la ceva calm și pozitiv.

Pentru exemplul nostru de biciclete, proprietarul își va păstra câinele la o distanță de bicicletele în care câinele ar putea rămâne calm (denumit păstrarea unui câine "sub prag") și hrănirea câinelui tratează ori de câte ori vede o bicicletă. Dacă această practică se face în timp, câinele nu va mai asocia bicicletele cu frică sau nervozitate și va asocia în schimb biciclete cu lucruri bune, cum ar fi tratate!

În timp ce nu cunosc detaliile a ceea ce sa întâmplat înainte de major Incidente incidente, Se pare că este speriat de toți acești străini în jurul lui (în mod evident)!

Aș sugera că am luat ceva timp să stau în zone în care majoritatea vede frecvent aceste străini intimidante, potrivite în ochelari de soare și lasă-l să observe la distanță. Când major ia notă de un străin, dă-i niște tratate de mare valoare (cum ar fi bucățile de brânză de câine fierbinte tăiate), atâta timp cât rămâne calm.

Acesta este modul în care puteți preda major că personalul și securitatea Casa Albă nu sunt atât de răi la toate!

De asemenea, puteți modifica acest exercițiu într-un joc de angajare / dezangajare, pe care avem o demonstrație video de aici:

3. Angajați strategiile de management cum ar fi porțile

Gates sunt o strategie de gestionare a porții cu câini reactivi.

Când aveți un eveniment în care o mulțime de străini vor fi în jur, Luați în considerare garea mai mare într-o cameră laterală liniștită, unde poate urmări acțiunea În timp ce rămâne în siguranță și având o zonă privată confortabilă pentru a vă relaxa.

Poți să fii specializat Porțile de câine de interior, unele dintre ele pot fi aranjate în diferite forme. Sau o poartă pentru copii funcționează prea mare!

Gated-Kong

Gării majore într-o zonă separată vă permite, de asemenea, să faceți niște runde mari de joc "trata și retragerea". Puteți avea membrii de personal al Casei Albe sau vizitatorii să ia tratamente și să le arunce în camera Major este suspendată, închisă. Atunci când major ia tratarea și se întoarce spre străin, au străin aruncați un alt trata.

Mulți oameni nu își dau seama că cerând unui câine să se apropie de un străin și să ia un tratament din mâna lor se întreabă mult de la câine.

Acest tip de interacțiune poate fi foarte provocator și stresant pentru un câine nervos (și păstorii germani cum ar fi major sunt cunoscuți că sunt un pic skittish). Astfel, aruncați tratamentul la cealaltă parte a camerei și lăsați câinele să se retragă și să ia goodie.

Când câinele se întoarce spre străin și abordări, chiar și un pas sau două, recompensa prin aruncarea unui alt tratament. Acest lucru se bazează pe încrederea unui câine nervos, îl arată că străinii își vor respecta spațiul și îi vor permite câinelui să construiască asociații pozitive cu străini fără a pune câinele într-o poziție compromițătoare că nu este pregătit.

4. Utilizați o linie lungă

De asemenea, aș sugera utilizarea utilizării unei linii lungi. Se pare că maiorul pur și simplu nu poate fi de încredere în lesa chiar acum, și asta e bine! 

Liniile lungi sunt un substitut foarte mare pentru distracția off-leash. Liniile lungi sunt leasfuri extra-lungi care vin în lungimi de 20 de picioare, 50ft și chiar 100ft! Sunt o greutate super-ușoară, dând câine senzația fizică de a fi în afara lesa, permițându-vă să-l luați dacă este nevoie să fie.

linie lunga

Puteți chiar să renunțați la o linie lungă pe pământ și să vă lăsați câinele să se prăbușească, luând doar linia lungă când se pare că sunt pe cale să decoleze.

Am văzut mai mare având o tonă de distracție îngrozitoare peste gazonul Casei Albe, cu o linie lungă atașată!

5. Sări peste bord-and-tren

Știu că, după ultimul incident al majorului, a fost trimis la un program de formare. În timp ce vă felicit angajamentul față de formarea lui Major, a Facilitatea de bord și tren (AKA Doggie Bootcamp) nu este genul de nevoi majore ale programului pentru o problemă de reactivitate.

Reactivitatea necesită o schimbare gravă a comportamentului pe termen lung și că pur și simplu nu se poate întâmpla la o unitate de două săptămâni. Aceasta necesită înțelegerea și practica de instruire de către manipulator. Un profesionist - indiferent cât de calificat - nu poate face o problemă ca reactivitatea să dispară în câteva săptămâni.

În timp ce facilitățile de la bord și tren pot fi minunate pentru predarea câinilor abilități de supunere de bază, ele nu sunt o opțiune excelentă pentru problemele comportamentale, deoarece cea mai mare schimbare de comportament pentru câini necesită schimbarea comportamentului oamenilor cu care trăiesc și ei!

Chiar mai mult în ceea ce privește, multe trenuri și trenuri (deși nu toate) folosesc unele strategii de formare destul de intense pentru a obține rezultate pentru clienții lor în astfel de perioade scurte de timp. Nu este neobișnuit ca aceste facilități să utilizeze e-collars, care sunt instrumente de instruire controversate interzise în multe alte țări.

În schimb, aș sugera să lucrez cu un consultant de comportament de câini certificați. Aceștia sunt profesioniști certificați care înțeleg comportamentul câinilor și folosesc strategii de formare susținute științifice pentru a vă ajuta să modificați comportamentul câinelui.

Cele mai multe formare moderne de câine se bazează pe recompensarea unui comportament bun și difuzarea comportamentelor alternative, mai degrabă decât pedeapsa (care poate escalada situația și a face lucrurile mai rău pentru câțiva câini reactivi).

6. Fii răbdător

Știu din experiența personală Cât de supărător poate fi să aibă un câine care mușcă când este declanșat. Propria mea rescue-mix-mix Remy obișnuia să-mi prăbușească brațele, picioarele și haine de câteva ori pe zi ori de câte ori a fost excitat.

Ca maiorul, el nu a rupt de obicei pielea, dar ma lăsat cu niște vânătăi grave și cicatrici!

Sunt fericit să spun că, angajând câteva dintre sugestiile de formare detaliate mai sus, acest comportament nu mai este o problemă de remitare.

Știu că nu trebuie să-ți spun asta, dar vă rog să fiți răbdători și compasiune cu major. După cum ți-ai spus, e un câine dulce.

Amintiți-vă că întreaga sa lume a fost întoarsă cu susul în jos. Este într-un mediu nou, haotic plin de mirosuri ciudate, tone de străini, acces mai puțin regulat la familia sa etc.

Orice mișcare poate fi stresantă pentru un câine, dar o mișcare la Casa Albă este obligată să fie mult mai dificil pentru o canină.

major pe gazon

Toți proprietarii de câini reactivi știu că comportamentul câinelui "rău" nu este doar rezultatul unei pregătiri slabe. Poate fi rezultatul geneticii, lipsei de socializare, un incident traumatic sau un amestec.

Lucrul cu un câine reactiv, cum ar fi major, poate fi incredibil de stresant, dar promit că atunci când începeți să vedeți îmbunătățiri, veți simți mândru atât de mare, cât și pentru toată munca pe care ați făcut-o împreună.

Nu este întotdeauna cel mai distractiv grup de a fi o parte din, dar în numele tuturor celorlalți proprietari care muncesc din greu pentru a rezolva problemele de reactivitate ale câinelui, bun venit la club. Nu esti singur!

Noroc domnule. Președinte - ne înrădăcinăm pentru tine și pentru majoritatea!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Un plan de instruire pentru major, președintele biden`s & # 8220; dog problemă și # 8221;