Costurile câinilor de transport maritim pe calea aerului

Costurile câinilor de transport maritim pe calea aerului

Indiferent dacă sunteți doar vacanțe cu pooch-ul dvs. sau relocarea permanentă, călătoriți cu câini poate provoca o mulțime de stres, dintre care unul determină costurile câinilor de transport maritim pe calea aerului.

Multe companii aeriene vor livra animale de companie fără probleme, iar întregul proces poate fi la fel de simplu ca achiziționarea unui bilet de avion Pet, dar poate doriți ceva mai elegant pentru FIDO și, dacă da, atunci va trebui să vă uitați Servicii profesionale de relocare a animalelor de companie.

LEGATE DE: Câine de călătorie 101: Cum să trimiteți un câine

Iată câteva sfaturi și trucuri care, sperăm, vor ajuta proprietarii de câini să găsească opțiunea eficientă pentru canini și ei înșiși, precum și să ofere o estimare a ceea ce câinii de transport maritim prin costurile aerului atunci când se utilizează servicii profesionale de relocare a animalelor de companie.

Costurile câinilor de transport maritim cu aer cu servicii de transport maritim

În mod normal, în funcție de dimensiunea și distanța pe care animalul dvs. îl va călători, zboară pe animalul dvs. de companie în cargoul de transport al unei companii aeriene tipice poate costa oriunde de la 200 la 1000 $. Prestația profesională a serviciului de relocare a animalelor de companie vor varia, de asemenea, în funcție de dimensiunea câinelui dvs., temperamentul lor și cât de departe trebuie să călătorească.

Costurile câinilor de transport maritim pe calea aerului

De asemenea, amintiți-vă că animalul dvs. de companie poate avea nevoie de anumite îngrijiri veterinare, vaccinări și înregistrări de sănătate pentru a zbura. Acest lucru va depinde de serviciul de transport pe care îl utilizați și de destinația pe care o călătoresc. Aceste costuri vor trebui să fie luate în considerare, dar vor depinde complet de o bază de caz în funcție și vor varia foarte mult.

Pot fi suportate și alte costuri suplimentare, inclusiv asigurarea de companie care ar putea adăuga încă 100 de dolari la factura dvs. Kennels, cutii sau purtători pot fi închiriate și pentru o taxă suplimentară, dacă nu aveți propria dvs. Dacă aveți unul sau puteți împrumuta unul de la cineva pe care îl cunoașteți, Vă va economisi între 50 de dolari și 550 de dolari. Prețul fluctuează în funcție de dimensiunea canisei necesare și de caracteristicile pe care le oferă.

Până în prezent, aici sunt costurile pe care trebuie să le țineți cont atunci când transportul câinilor cu aer:

  • Costul real al serviciului
  • Serviciul de verificare veterinară
  • Asigurare
  • Echipament (lăzi de câine, apă, jucării)

În ceea ce privește companiile aeriene comerciale, toate prețurile sunt foarte aproape. Una dintre cele mai bune pagini care vă arată costurile câinilor de transport maritim pe Air este cea din Delta:

Luați în considerare șablonul de mai sus foaia de înșelătorie.

Regulile câinilor de transport maritim pe calea aerului

De asemenea, vor exista o mulțime de reguli pentru transportul câinilor de aer, indiferent dacă alegeți serviciul profesional sau pur și simplu puneți câinele pe o companie aeriană comercială.

De exemplu, Delta are a Pagina excelentă cu instrucțiuni și sfaturi legate de transportul câinilor cu aer eficient și eficient.

Costurile câinilor de transport de către aer 2

Asigurați-vă că ați citit întreaga pagină pentru a vedea toate restricțiile aplicate câinilor de expediere pe calea aerului (sau orice alt animal de companie pentru această chestiune).

Cum de a alege serviciul de relocare pentru câinii de expediere pe calea aerului?

Ca orice alt serviciu profesional pe care îl căutați să îl utilizați pentru ca câini de transport maritim, trebuie să alegeți serviciul dvs. de relocare a animalelor de companie pe baza referințelor și calificărilor acestora. Comentariile online este cel mai bun loc pentru asta.

Serviciile de transport pentru animalele de companie trebuie să respecte reglementările federale și de stat stricte și deoarece acestea navighează mărfuri vii, cerințele de a obține licențiate și certificate pot fi foarte stricte.

Iată câteva exemple de servicii de relocare a animalelor de reluare bine evaluate:

Înainte de a avea încredere în nimeni pentru a-ți transporta câinele, trebuie să fii sigur că au licențierea și documentația corespunzătoare. De asemenea, trebuie să vă asigurați că au experiența și cunoștințele pentru a vă trata animalul cu grija pe care o merită. Întrebați-le cu atenție înainte de a fi de acord cu nimic. Următoarele sunt câteva întrebări bune pentru a începe:

  • De cât timp transportați animale de companie?
  • Sunteți licențiat și asigurat și aveți documentație?
  • Care sunt comisioanele dvs., inclusiv orice taxe ascunse?
  • Câinele meu va putea să iasă din cutia lui în timpul călătoriei?
  • Ce provizii trebuie să mă împachetez?
  • Dacă am instrucțiuni speciale, veți putea să le urmați?

Evident, fiecare proprietar de câine ar trebui să vă îngrijoreze de cele de mai sus, deoarece câinele dvs. este încă un alt membru al familiei dvs. și doriți să vă asigurați că sunt îngrijiți cât mai mult posibil, ca să nu mai vorbim de faptul că transportul animalul dvs. de companie este scrat.

Trebuie să faceți cercetările înainte de a vă decide cine veți lăsa să vă ocupați de animalul dvs. de companie. Indiferent dacă vă decideți cu privire la transportul câinilor de aer folosind compania aeriană comercială sau un serviciu profesionist de transport de companie, asigurați-vă că dvs. și animalul dvs. de companie vor fi tratați cu grijă și respect.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Costurile câinilor de transport maritim pe calea aerului