Revizuire: plate pet fresh dog livrare alimentară

Te-ai uitat în jur pentru un nou Dieta pentru câinele dvs? Mulți proprietari de animale de companie au auzită despre toate rechemările recente alimentare și produsele alimentare pentru animale de companie fiind legate de boli grave la câini. Dacă sunteți îngrijorat de calitatea meselor câinelui, alimentele proaspete (cum ar fi Plăci Pet) este una dintre cele mai sănătoase opțiuni disponibile.

Cea mai bună modalitate de a vă oferi câinele cu mâncare proaspătă este să-i facă mesele. Când este pregătit și echilibrat în mod corespunzător, alimentele de casă este destul de posibil cele mai sănătoase alimente alegere. Dar majoritatea părinților de companie nu au timp să pregătească mese gătite acasă pentru membrii familiei lor blande.

Dacă doriți beneficiile de a vă hrăni câinele proaspăt, rețetele de alimente întregi fără hassle de cercetare și de gătit, livrarea de mâncare pentru câini proaspeți poate fi doar ceea ce aveți nevoie. Plăci PET este o nouă companie pe piața produselor alimentare pentru animale de companie. Ele livrează mese echilibrate, pre-porționate, proaspete pentru dreptul dvs. de companie la ușă.

Plăci Pet Fresh Dog Dog Review Livrare

Plăci Pet Fresh Dog AlimentePrimul lucru care mi-a interesat interesul pentru alimentele plăcii de companie este faptul că este formulat de un medic veterinar licențiat care este, de asemenea, un diplomat al Colegiul American de Nutriție Veterinară. Acestea sunt acreditări impresionante și mă face fericit să știu că mâncarea pe care mi-o hrănesc câinii mei este pregătită de cineva cu o pregătire specifică în nutriția caninei.

Plăcuța pentru animale de companie alimente de câine se face cu ingrediente de grad de uman. Nu include ingrediente artificiale. Compania utilizează numai carne aprobată de USDA și produse proaspete în rețetele lor. Compania face, de asemenea, acest hrană pentru câini în Statele Unite într-o facilitate certificată USDA.

După cum veți vedea în revizuirea mea video de mai sus, această alimentație pre-gătită de câini vine în recipiente pre-porționate. Containerele sunt 100% reciclabile, iar recomandările de mărime de servire sunt în mod clar enumerate pe fiecare container.

Plăci de placă pentru animale de companiePlăci Pet Fresh Dog Alimente este echilibrat din punct de vedere nutrițional pentru nevoile câinelui dvs. Cand tu Abonați-vă la livrare va trebui să răspundeți la un chestionar despre animalul dvs. de companie. Ei formulează alimentele pe baza vârstei, greutății, rasei și altor factori.

Acest hrană pentru câini îndeplinește nivelurile nutriționale stabilite de profilurile de nutrienți de la AAFCO pentru câini pentru toate etapele de viață.

Alimentele pentru câini cu plăci PET este disponibil în varietățile de carne de vită, de pui, de miel și Turcia. La momentul acestei revizuiri, Nu există opțiuni vegane / vegetariene. De asemenea, acest hrană pentru câini nu este organic.

Nu este o surpriză faptul că hrana de câine proaspătă este o opțiune extrem de sănătoasă. Atunci când produsele sunt făcute cu ingrediente de înaltă calitate, ele sunt de obicei mai scump. În cazul alimentelor pentru câini de placă de companie, acest lucru este cu siguranță adevărat.

Prețul pe care îl plătiți va varia în funcție de dimensiunea câinelui dvs. și de cantitatea de alimente pe care o va avea să mănânce în fiecare zi. Compania împărtășește acest lucru Costuri medii Ca îndrumare pentru a vă ajuta să vă ajutați:

  • $ 2.50- $ 4.75 pe zi pentru o rasă micăPlăci Pet Fresh Dog Alimente
  • $ 6.00- $ 8.00 pe zi pentru o rasă medie
  • $ 9.00- $ 13.00 pe zi pentru o rasă mare
  • $ 16.00- $ 19.00 pe zi pentru o rasă extra-mare

Plăcuța de companie Fresh Dog Alimente este flash înghețat înainte de expediere pentru a bloca prospețimea. Aceasta înseamnă că mâncarea este înghețată când o primiți. Odată dezgheț, trebuie să utilizați mâncarea în termen de 7 zile. Dacă lăsați-o înghețată, va păstra până la 12 luni.

Știu că costul este mult mai mult decât majoritatea proprietarilor de animale de companie își pot permite, dar compania are, de asemenea, un plan de topper "disponibil dacă doriți să utilizați mâncarea proaspătă ca un topper pentru copilul tău. Placa PET oferă, de asemenea, o reducere de 50% la prima dvs. cutie și transportul gratuit. Din păcate, ei nu oferă pachete de încercare în acest moment.

Citiți următorul: 9 modalități raționale de a evalua alimentele sănătoase pentru câini

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: plate pet fresh dog livrare alimentară