Tinder are o nouă opțiune de clic dreapta - puppies!

Persoanele care se învârte pe Tinder pentru iubire Această duminică superbowl vor avea opțiunile lor modernizate - prin a vă plimba pe puii care au nevoie de case.

Esti tuning in Puppybowl al lui Animal Planet, această Superbowl Duminica?

Sunteți și pe Tinder?

Dacă nu, ați putea dori să vă înscrieți, chiar dacă doar pentru o zi. Deoarece ASPCA și TONTIND vă echipează pentru un eveniment deosebit de uimitor de o singură dată.

Ce este afacerea?

Această duminică, pentru o singură zi, utilizatorii Tinder vor avea ca puii fără adăpost adăugați la opțiunile lor de glisare!

Tinder are o nouă opțiune de clic dreapta -Pupies!

În timpul difuzării planetei animalelor de Puppybowl OH-So-Adorabil în această duminică la ora 3:00 Est, America se va bucura să se bucure de vizionarea unor pui incredibil de drăguți concurează pe un câmp de fotbal Mini.

LEGATE DE: Nu în superbowl? Urmăriți Puppybowl în această duminică!

Puiile irezistibile sunt toate au nevoie de case. Ele provin din aproape 50 de adăposturi și salvați diferite situate în 25 u.S. Statele și teritoriile.

Tinder are o nouă opțiune de clic dreapta -Pupies!

Puii au fost salvați din zonele naturale de dezastru, cum ar fi Texas, Florida și Puerto Rico.

În acest an, echipele umane care joacă sunt vulturul și patrioții. Astfel, echipele de catelus au fost numite "b-vulturii" și "pup-trioturile"!

Twitterul lui Animal Planet a fost cu videoclipuri de predicție, unde puii prezice echipele câștigătoare, văzând cine poate mânca toată mâncarea într-un castron marcat mai întâi.

Tinder are o nouă opțiune de clic dreapta -Pupies!

Jocul oficial va începe pe planeta animalelor la ora estică, dar rețeaua se lovește foarte devreme în acea zi la ora 8:00 cu programarea tuturor puppies.

Deci, dacă aveți un profil de legare, fiți pregătit să începeți să vă bucurați pentru iubire în acea zi! Și dacă nu - ar trebui să obțineți unul Doar pentru duminică!

Cum functioneazã?

Utilizatorii care se învârteau vor avea, de asemenea, șansa de a glisa pe fiecare profil al jucătorilor de catelus, care va apărea în mijlocul profilurilor umane!

Tinder are o nouă opțiune de clic dreapta -Pupies!

Dacă glisați chiar pe un cățeluș (și ați putea să vă răsuciți sincer la stânga?!), veți fi dus la Site-ul ASPCA, Și aici le puteți ajuta să găsească case prin donarea salvului lor.

Deoarece Superbowl Duminică este o zi foarte activă pe Tinder, aplicația Dating și ASPCA au crezut că aceasta ar fi cea mai bună ocazie de a expune oamenii la puii fără adăpost care ar putea folosi o mulțime de dragoste pentru totdeauna.

Din păcate, Tinder nu este capabil să vă potrivească cu un catelus real pentru a adopta. Cu toate acestea, va Listează adăposturile și locațiile lor pe site-ul ASPCA ale căror câini sunteți prezentate în puppybowl. Apoi puteți vizita site-urile lor individuale.

Tinder are o nouă opțiune de clic dreapta -Pupies!

Munca în echipă altruistă

Ce idee incredibilă din aceste două companii. Cu cât este mai multă expunere socială pe care câinii fără adăpost, pot obține, iar mai multe donații pe care aceste salvați le pot obține, cu atât sunt mai probabil că acești pui prețioși sunt de a ajunge la casele fantastice pentru totdeauna. Ce ar putea fi mai bun?

Deci, dacă nu sunteți într-adevăr cu nerăbdare să avansez superbowl în această duminică, aveți două evenimente uimitoare de catelus pentru a aștepta în schimb.

Cine știe - poate veți găsi câinele viselor dvs. în acest weekend!

Citiți următorul: Aplicația nouă permite oamenilor singuri să împrumute câini gratuit

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Tinder are o nouă opțiune de clic dreapta - puppies!