Un ghid scurt pentru reamingul câinilor

câine alergând

Uneori apar probleme în viața noastră, ceea ce înseamnă că nu mai putem avea grijă de câinii noștri iubiți. Poate ne mișcăm undeva care nu permite animale de companie, sau poate adăugăm pe cineva cu alergii familiei noastre. Există multe motive reale pe care oamenii trebuie să le renunțe la cel mai bun prieten al lor și poate fi un timp dificil și trist pentru orice familie. Iată un ghid rapid pentru a vă ajuta în acest timp dificil și să arătați ce puteți face pentru a ajuta câinii în această poziție.

câine ieșire

Renunțând la câinele tău

Făcând decizia de a renunța la câinele dvs. este incredibil de dificilă. Multe familii petrec săptămâni încercând cu disperare să se gândească la alternative. Dar, de multe ori, ei încearcă în venă. În cele din urmă, trebuie să recunoască ei înșiși "Va trebui să-mi remițesc câinele".

Lucrul este că procesul de renunțare la câinele dvs. nu este neapărat rapid. În timp ce este foarte tentant să dezactivați un astfel de gând oribil, nu vă ajutați câinele. Ar trebui să luați în considerare începerea procesului cu cel puțin o lună înainte de schimbarea circumstanțelor dvs. Acest lucru ar putea fi prea devreme pentru unele metode de reîncărcare, cum ar fi utilizarea unui adăpost fără o listă de așteptare, dar cu cât permiteți câinele dvs. să vă obișnuiți cu noile lor medii, cu atât mai bine. Vizitele regulate și datele de redare vor face totul mai ușor pentru câinele dvs.

Nici o judecată

Indiferent de cine te duci să te ajuți să-ți reîncarce câinele, poți fi sigur că nu vei fi judecat. Acesta este un motiv comun pentru faptul că familiile nu caută ajutor atunci când își reamaginați câinele și ar putea explica parțial numărul de câini în fiecare an care sunt abandonați. Există o mulțime de explicații rezonabile pentru a renunța la câinele dvs. și nu vi se va cere să vă justificați.

De exemplu, un motiv comun că câinii sunt acordați adăposturilor este că câinele a fost inițial o surpriză pentru ziua de naștere a cuiva că nici persoana nu a vrut sau nu a putut să aibă grijă de. În timp ce adăpostește o campanie frecvent împotriva acestui comportament, ei nu vă vor judeca dacă acest lucru ți sa întâmplat. Adăposturile de câine și iubitorii de câini doresc doar să se asigure că câinele este bine îngrijit.

A face cele mai bune de câinele tău

Există o veste bună în toate astea. Făcând această alegere dificilă, dar responsabilă pentru a vă reîncărca câinele, faceți ceea ce trebuie. Abandonarea unui câine este un act oribil și crud. Nu vă puneți doar viața și sănătatea în pericol, ci și pierderea istoricului medical, încrederea și fericirea lor. Iată câteva sfaturi excelente pentru a vă face ca câinele dvs. cât mai fericit, deoarece acestea pot fi pe tot parcursul procesului:

  1. Începeți mai devreme. După cum sa menționat mai sus, acest lucru poate face diferența pentru capacitatea câinelui dvs. de a se ajusta.
  2. Include așternutul lor și jucării pentru câini. Confortul lor de acasă vor face ajustarea cât mai ușoară posibil.
  3. Oferiți cât mai multe informații posibil. Istoria medicală va fi, evident, utilă pentru noua lor familie, dar ar trebui să oferiți și alte informații, cum ar fi preferințele, indivizii și trăsăturile de personalitate și ciudățenii. Acest lucru vă va ajuta să obțineți îngrijirea de înaltă calitate pe care o merită.
  4. Lăsați câinele să se adapteze. Puteți apela la actualizări în timp ce sunt în adăpost, dar, în mod legal, adăpostul nu vă poate oferi informații despre cine vă reîncăliți câinele. Aceasta este o binecuvântare în deghizare, deoarece cel mai bun lucru pentru câinele dvs. acum este ca ei să se adapteze la noua lor casă fără tine.

Cum găsesc o casă bună pentru câinele meu?

Acum că aveți o idee despre ceea ce este ca și cum ați reorienta câinele și cum să faceți bine, care sunt opțiunile dvs. pentru a vă reificia câinele? Puteți alege între utilizarea unui serviciu de reîncărcare a câinelui, cum ar fi un adăpost, găsirea propriei case noi pentru câinele dvs. și, ocazional, rehoming temporar poate fi, de asemenea, posibil. Există avantaje și dezavantaje fiecăruia, dar cel mai important lucru de a ține minte este ceea ce este cel mai bun pentru câinele dvs.

Rehoming adăposturi

Un serviciu de reîncărcare a animalelor de companie este o modalitate excelentă de a vă retrona animalul de companie. În mod evident, este cea mai bună opțiune în cele mai normale circumstanțe. Acest lucru se datorează faptului că vă oferiți celui mai bun prieten experților și iubitorii de câini care vor avea grijă de câinele dvs. până când sunt asociați cu o casă iubitoare. Este rar că un adăpost vă va percepe, deși donațiile sunt extrem de binevenite și vor merge spre îngrijirea câinilor dvs. în timp ce trec prin procesul de a fi rețentrați.

Există, totuși, unele probleme pe care ar trebui să le cunoașteți. Multe adăposturi vor avea politicile de eutanasie pe care sunteți de acord cu atunci când vă dați animalul de companie. Adesea, aceste politici abordează pur și simplu câinii bolnavi care sunt într-o mulțime de durere, dar ar trebui să cereți întotdeauna să vedeți politica de eutanasie, astfel încât să știți exact ce s-ar putea întâmpla celui mai bun prieten al tău.

Cel mai bun sfat pe care îl pot oferi este să vă fac cercetarea și să fiți pregătiți să fiți pus pe o listă de așteptare. Acesta este motivul pentru care este esențial să începeți procesul cu o mulțime de timp pentru a vă rezervă. Asigurați-vă că înțelegeți pe deplin ceea ce sunteți de acord cu faptul că, odată ce câinele dvs. a fost dat unei noi familii, va fi imposibil să vă întoarceți câinele din cauza legilor de confidențialitate.

Pooch

Rehoming privat

Puteți alege să găsiți o casă nouă pentru câinele dvs. Refoming privat ar putea părea a fi cea mai bună soluție, dar există o mulțime de pericole care pot veni cu predarea câinelui tău la străini. Cu toate acestea, dacă sunteți preocupat de așteptările lungi care pot fi asociate cu adăposturile sau doresc mai mult control asupra celor care vă iau câinele, Rehoming privat poate fi o mare alternativă.

Dacă vă gândiți privat în rehoming, aici sunt pașii pe care ar trebui să o luați:

  1. Ia-ți câinele gata. Dacă câinele dvs. nu merge într-un adăpost, unde sunt luate automat la un medic veterinar ca parte a procedurii de adopție, va trebui să vă asigurați câinele este spayed sau netered, in totalitate vaccinat, îngrijit și Casa instruită. Toate potențialele familii potențiale noi pentru câinele dvs. vor dori să știe că a fost îngrijită.
  2. Încercați familia și prietenii. Marele beneficiu al rehoming-ului privat este că puteți avea mai multă pace a minții, oferindu-vă câinelui oamenilor că aveți încredere. Chiar dacă propria familie și prietenii sunt ocupați, cereți-i să-și întrebe prietenii și familia în numele dvs.
  3. Dacă nu găsiți pe cineva pe care îl cunoașteți personal, atunci puteți căuta în altă parte. Păstrați-o locală, astfel încât mediul câinelui dvs. să nu se schimbe prea mult și puteți efectua mai multe vizite pregătitoare înainte de mutarea mare. Un sfat bun atunci când publicitate câinele dvs. este să nu oferiți animalul dvs. ca "gratuit", deoarece acest lucru poate atrage proprietarii neglijenți. Existența unei taxe poate asigura că atrageți doar iubiți originali de animale și puteți renunța întotdeauna la taxă odată ce sunteți fericiți că ați găsit familia potrivită.
  4. Vorbește cu câinele tău. Vorbind cu câinele dvs. despre ceea ce se întâmplă poate ajuta la tranziție. Se crede adesea că câinii înțeleg mai mult decât credeți. Cel puțin, chatter-ul pozitiv poate să-i păstreze calm.
  5. Găsiți cel mai bun loc. Știți câinele cel mai bun, atât de des proprietarii sunt minunați la găsirea unor case ideale noi pentru câinii lor. Are dvs câine iubesc copiii? Sunt deosebit de înspăimântați de bărbați? Știi cel mai bine. Dar, asigurați-vă că sunteți precauți. Nu oferiți câinelui nimănui pe care nu-l suportați și încredere 100%, poate fi dificil din punct de vedere legal dacă vă răzgândiți.

Rehoming-ul privat poate funcționa bine dacă vă reificați câinele la un membru al familiei sau un prieten de încredere. Acest lucru se întâmplă adesea atunci când un membru al familiei în vârstă necesită îngrijire cu normă întreagă, astfel încât copiii lor iau câinele lor. Amintiți-vă, acest proces poate fi dificil pentru un câine, chiar dacă sunt familiarizați cu familia și mediul. S-ar putea să se confunde și să fie îngrijorați dacă nu mai au însoțitorul normal, zilnic de partea lor. Este încă o idee bună să faceți orice schimbare cât mai treptără și să plătiți o atenție deosebită pentru orice semne de anxietate sau depresie.

Rehoming temporar

Există unele întreruperi care sunt temporare, cum ar fi plasamentele de muncă pe termen scurt în străinătate, vizite lungi la spital sau scăpând o situație dificilă. Dacă nu aveți un iubit - unul care dispus să ia în câinele dvs., vă puteți întoarce la promovarea programelor și a adăposturilor.

Dragostea poate însemna adesea sacrificii și a face ceea ce este mai bine pentru câinele dvs., chiar dacă se opune ceea ce doriți. Încearcă să fii cinstit cu tine însuți. Există o șansă că mai târziu ar trebui să vă reîncărcați permanent câinele? Ar putea această slujbă în străinătate să se transforme într-o poziție permanentă? Este revolta de a vă mișca câinele, nu o dată, ci de două ori, merită?

Uneori răspunsul este "da, merită", pentru că sunteți sigur că vor merge într-un mediu pe care îi place și știți că vă veți întoarce cât mai curând posibil. Dar, ocazional, oamenii încearcă să-și țină câinele un pic mai mult, în timp ce, în necunoștință de cauză, punându-le prin mai multe răsturnări în acest proces.

Efectul asupra dvs

Nu subestimați efectul negativ Rehoming-ul poate avea asupra dvs. Acest lucru nu înseamnă că nu ar trebui să o faceți dacă este mai bine pentru dvs. și câinele dvs., dar ar trebui să fiți pregătiți să le pierdeți și să vă simțiți vinovăția pentru a le părăsi.

Lipsa lor este inevitabilă. La urma urmei, au fost o parte integrantă a familiei dvs. și probabil că le-ați iubit cu drag. Cu toate acestea, ar trebui să știți că nu există absolut nici un motiv să vă simțiți vinovați dacă ați urmat sfatul nostru și ați făcut cele mai bune lucruri pe care le puteți face pentru câinele dvs. Păstrarea lor în circumstanțe dificile, cum ar fi într-un apartament foarte mic, unde ar fi singuri pentru marea majoritate a zilei, nu este bun cu câinele tău când ar putea să trăiască cu o grădină mare și o femeie tânără care dorește pe ei.

Câine acasă

Luând într-un câine reîncărcat

Adoptarea Un câine reîncărcat, mai degrabă decât să cumpere un cățeluș de la un magazin, poate fi o modalitate excelentă de a le oferi o iubire, cea de-a doua șansă la viață. Dacă intenționați să obțineți un câine în acest mod, iată câteva detalii importante pe care ar trebui să le cunoașteți:

  • Cele mai multe adăposturi percep taxe. Acestea sunt, de obicei, între 100-165 de lire sterline și acoperă câinele tău să fie sterilizat, dacă destul de vechi, microcipped, vaccinat și verificat de un veterinar. Diferitele adăposturi ar putea oferi, de asemenea, coliere, 4 săptămâni de asigurare și alte servicii.
  • Având în vedere că un câine va continua să costă bani. Mâncarea lor, taxele de veterinar, îngrijirea de vacanță, medicina și multe alte costuri pot fi adăugate, așa că asigurați-vă că știți ce faceți.
  • Procesul de adopție poate fi lung, astfel încât să fie pregătit. Acest lucru se datorează faptului că toate adăposturile doresc să se potrivească câinilor lor în cele mai bune medii posibile pentru ei. În medie, poate dura o săptămână, dar ar putea dura mai mult. Este posibil să aveți nevoie să vizitați adăpostul de mai multe ori pentru a vă asigura că un câine anxios este obișnuit înainte de a le putea duce acasă.
  • Procesul de adopție ar putea implica o vizită la domiciliu. Dacă nu, veți fi de așteptat să furnizați dovezi fotografice despre mediul înconjurător pe care îl aduceți câinele.
  • Nu încercați să găsiți un câine în timpul unei schimbări. Acest lucru ar putea fi un moment în care vă mișcați acasă, așteptând un copil sau plecând în vacanță. Așteptați până după ce aceste evenimente s-au întâmplat. Fiind adoptat este un moment foarte dificil pentru câini și vor necesita cât mai multă stabilitate posibilă.
  • Trebuie să fii deschis. Nu este posibil să găsiți un catelus, deși uneori faceți. În timp ce sunteți bineveniți să căutați rase specifice, amintiți-vă cel mai important lucru este că se încadrează în viața și stilul de viață. Dacă sunteți un motociclist de munte cu copii, nu ați prefera să aveți un câine care este folosit pentru copii și are o mulțime de energie și rezistență, indiferent de vârsta și de rasa lor?
  • Ar trebui să vă pregătiți mediul de acasă pentru câinele dvs., lucrând pentru a vă asigura că locuința și grădina dvs. sunt sigure și primitoare pentru ei înainte de a ajunge. Ați putea încerca să mergeți în jurul casei dvs. pe toate-patru pentru a vedea lumea din punctul lor de vedere. Există pericole la acea linie de ochi? Este suficient spațiu pentru a juca?

Mai multe recenzii pentru produse de companie

Ultimul ucigaș pentru curtea ta
Creșterea paturilor de câine
Alimentatoare automate de câine
Coșuri de câine pentru biciclete
Caiace pentru câini
Cărucioare de câine
Dog Backpack Carriers
Sticle de apă de câine
Coborâre de câine

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Un ghid scurt pentru reamingul câinilor