Faceți cunoștință cu toudi, cel mai mic câine din lume (evident un chihuahua)

Faceți cunoștință cu Toudi, cel mai mic câine din lume (evident un Chihuahua)

Toudi este un pui de chihuahua mic, vechi de 12 săptămâni. Dimensiunea lui este șocant surprinzătoare & # 8230; Măsurarea unei simple 2.75in (7cm) înalt și cântărind doar 10.5oz (300g): Toudi ar putea fi cel mai mic câine din lume. Nu este drăguț? Da, probabil. Este sigur și sănătos pentru câine? Probabil ca nu.

Poate că sănătatea catelului nu este prima prioritate a proprietarilor săi polonezi de la Wroclaw, care a spus că trebuie să fie atenți la domiciliu, deoarece el este aceeași culoare ca și podeaua lor.

Mai fragil decât ne-am putea imagina, Toudi este mai mică decât o cutie de cocs și arată mai mult ca o jucărie decât un câine real. Atât de mic încât l-ai putea păstra într-o geantă de mână sau o pungă și putea avea încă loc să se întindă și să rătăcească. Proprietarii săi speră să-l facă să fie prezentate în Guinness World Records Carte.

Majoritatea crescătorilor de câini și iubitorii de câini se vor întreba dacă aceasta nu este încă o cascadorie de publicitate pentru a crește gradul de conștientizare și a face bani de la, ceea ce pare a fi, un câine nesănătoase, dar numai timpul va spune. Controversa este mai mult decât se aștepta la acești proprietari de pooch și, în timp ce unii bateți micul Chihuahua, revendicând că arată mai mult ca un hamster, majoritatea oamenilor pur și simplu sunt fascici de el.

Toudi, clasa lumii =
  • Toudi, lumea
  • Credite imagine la East News / Rex

    ">
    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » Faceți cunoștință cu toudi, cel mai mic câine din lume (evident un chihuahua)