Retragerea unor caturi și recomandări

S-a întâmplat.

Vestea bună despre noul loc de muncă, noua casă pe care am așteptat-o. Suntem extatici!
Dar, cu o privire spre pisica noastră iubită, entuziasmul nostru devine brusc umbrit de vinovăție și confuzie. Cum rămâne cu pisicile mele?

Prea multe adăposturi de animale de pretutindeni sunt înmormântate aproape zilnic, cu cererea de a găsi stânga în spatele animalelor de companie o casă nouă. Oamenii sunt convinși că pisicile sunt aversive să se schimbe. Dar vă pot asigura că un abandonat suferă exact așa cum ați fi.

Înainte de a începe să găsiți o casă nouă, să aruncăm o privire dacă ar putea exista o cale în jurul problemei dvs., ceea ce vă poate permite să vă păstrați pisica.

Mai jos am enumerat câteva soluții fezabile la unele dintre cele mai frecvente motive pentru a retrani o pisică, care vă poate ajuta să vă gândiți și să trăiți fericit vreodată după ce voastră feline.

Alergii

Este supărător când unul dintre membrii familiei dvs. devine brusc alergic la pisica ta. Mulți presupun că singura soluție aici este re-homing.
Dar există lucruri pe care le puteți face înainte de a vă da de fapt pisica departe.

Poate că nu este nici măcar pisica care a provocat alergia, ci pisica de gunoi. Există diferite tipuri de așternut acolo și schimbarea într-un praf liber se poate ajuta alergia.

Se poate găsi o mulțime de informații online în jurul pisicilor și alergiilor care arată că alegerea gunoiului de pisică dreapta poate reduce sau chiar ameliora simptome în întregime.

Bineînțeles că este util să vă păstrați pisica la curent cu vaccinările sale și să vă asigurați că este în mod regulat De-Flea`d și de-viermed. Îngrijirea pisicii tale în afara în loc de interior sa dovedit a fi și la minuni.

Hovering frecvent, spălarea în mod regulat a pisicilor și schimbarea de la covoare la podele din lemn tare sunt alte modalități de a vă ajuta și alergia.

Și, desigur, World Wide Web este umplut cu o abundență de utilă informație.

Cazare închiriată: Nu sunt permise animale de companie

rehomecat3

Un alt motiv comun pentru re-homing o pisică se mișcă într-o casă sau un apartament cu o clauză clară "fără animale de companie" în leasing.

Permiteți-mi să vă spun că această regulă este adesea pusă acolo pentru "cel mai rău scenariu" în care animalele de companie fac o mizerie sau mobilier de daune. În experiența mea, puteți vorbi de multe ori cu proprietarii, mai ales dacă le explicați că pisicile sunt animale incredibil de curate și le arătați cel mai recent "stat al artei" copac de zgâriere.

De ce răsturnați la mobilier atunci când există șapte șoareci, trei bile de blană și o inimă pufoasă care se învârteau pe copacul de pisici de opt straturi? Toate acestea, în timp ce perna regală de vârf direcționează spre fereastră cu o vedere uimitoare?

De asemenea, puteți oferi referințe de la ultimul proprietar, care va reasigura proprietarul că nu este nevoie să vă faceți griji. Poate chiar să-l invite după ce sa mutat pentru o ceașcă de cafea și să-ți facă pisica mai prietenoasă și cea mai afectuoasă pisică să se frece pe picior sau chiar să-i înghesuie.

Închiriere semnată!

Emigrant în străinătate

rehomecat4

Conform În afara locuirii astăzi, Dacă intenționați să emigrați, există și o modalitate de a vă lua pisica cu dvs.

Având în vedere că pisica dvs. nu este vârstnică sau are o afecțiune medicală, iar călătoria poate fi prea mult pentru el. În acest caz, re-homing ar fi cea mai bună opțiune pentru a evita prea multă stres pentru pisica ta. Dar dacă este în stare bună de sănătate, nu există niciun motiv pentru a nu aduceți pisica împreună cu dvs.

Sunt site-uri web Cu o mulțime de sfaturi cum să emigrați cu pisica dvs. și vor fi bucuroși să vă sfătuiască despre aventura dvs.

Am avut odată un prieten, o femeie și mai nebună "decât mine (da, asta e posibil!) care locuiau în Irlanda cu 8 pisici. Întotdeauna păreau să o găsească, cuvântul răspândit repede, ea a fost locul pentru a merge. Dar, la o singură etapă, ea a decis să se întoarcă în țara ei de origine Australia.

Așa că a întrebat la veterinarul său local despre cerințele de import necesare și a documentelor, a efectuat toate procedurile necesare și a plecat.

Ultimul lucru pe care l-am auzit este că acum o continuă "Crazy Cat Lady" din străinătate și chiar a primit noi adăugări. Dar asta eo altă poveste. Există, de asemenea companii Puteți angaja pentru a organiza totul pentru dvs.

Deci, nici un motiv să vă lipsiți pisica unui suntan australian frumos.

Sarcina

Există o ipoteză că riscul de a se îmbolnăvi Sarcina este extrem de mare cu o pisică în jur. Dar este dovedit astăzi că este mai mult o "poveste" decât o realitate medicală. Șansa de a fi bolnav serios prin pisica ta este foarte scăzută.

Dacă sunteți încă preocupat de sănătatea dumneavoastră în timpul sarcinii, există câteva lucruri pe care le puteți face pentru a preveni riscurile pe care le-ați putea fi îngrijorați.

Purtând mănuși atunci când curățați tava de gunoi sau întrebarea unui alt membru al familiei pentru a face datoria de gunoi pentru dvs. este una. Având pisica la curent cu cele mai recente vaccinări și asigurându-vă că este de-viermed și de-flead este un altul.

Atunci nu este nevoie să vă reintroduceți pisica, opusul. Pisicile sunt foarte intuitive și au existat cazuri în care pisicile au încercat să se încălzească și să aibă grijă de burta însărcinată, culcându-se pe ea sau să se strecoare până la el. O pătură liberă de încălzire cu un purr calmant, ce altceva aveți nevoie?

Copil nou în casă

rehomecat5

Sosirea unui nou copil este un alt motiv comun pentru ca oamenii să-și re-hrănească pisica. Nu este nevoie de asta deloc.

Într-adevăr, având un câine sau o pisică în casă poate avea un beneficiu imens pentru dezvoltarea copiilor și a copiilor mici, permițându-i să formeze o legătură cu animalele de la începutul anului. Învățarea de a respecta și de a avea grijă de animale este destul de posibilă fundația pentru o iubire de-a lungul vieții pentru animale.

Studiile clinice au arătat, de asemenea, că viața cu animalele de companie își poate construi anticorpii care conduc la un risc redus de astm și alergii.

Doar asigurați-vă că luați câteva măsuri simple, cum ar fi închiderea ușii pepinieră atunci când bebelușul este singur, menținând tava de gunoi la îndemâna când copilul începe să se deplaseze și să schimbe frecvent așternutul.

Utilizați mănuși de cauciuc atunci când curățați tava și spălați întotdeauna mâinile. De asemenea, asigurați-vă că vaccinările sunt actualizate și pisica este în mod regulat de-viermed și de-fleg. Atunci nu există nimic care ține pisica ta și bebelușul tău de a fi BFF-uri de-a lungul vieții!

Probleme comportamentale

rehomecat6

Problemele comportamentale pot face ca oamenii să se simtă neajutorați și frustrați să-i conducă adesea să se gândească la re-homing ca numai soluție.

Dar există ajutor acolo!

De obicei, veterinarul dvs. local va fi fericit să vă sfătuiască despre problemele pe care pisica ta arată că pisica ta arată.
Dar, evident, uneori este cel mai bun lucru de a vă întoarce pisica dacă vedeți că, cu tot sprijinul, comportamentul nu se îmbunătățește.

Felix a fost o pisică pe care am adoptat-o ​​cu ceva timp în urmă de o doamnă care avea nevoie să-l re-acasă din motive personale. El a fost o pisică minunată și albă superbă, iar doamna ne-a spus că el a fost foarte jucăuș și iubit alte pisici și oameni. Dar de îndată ce a ajuns la casa noastră, părea extrem de stresat. Chiar și atunci când celelalte pisici erau prietenoase cu el, el a arătat semne de stres profund.

Toaletă necorespunzătoare, pulverizarea, refuzul de a mânca și ascunde în cel mai întunecat colț. I-am dat destul de mult timp, deoarece nu este neobișnuit ca unele pisici să fie mai sensibile decât altele și să aibă nevoie de mai mult timp și un TLC suplimentar.

Sa dovedit că Felix și fostul său proprietar au avut o legătură foarte strânsă și el a ales-o ca pe omul preferat. Consultându-mi medicul veterinar, a confirmat că Felix îi lipsea teribil.

Astfel încât am decis să ne "întoarcem înapoi" la fostul său proprietar, care a recunoscut că a simțit că a fost o mare greșeală să-l dau departe. Ultima am auzit a fost că sa întors la personajul său jucăuș, și cel mai important înapoi la mâncarea sa.

Aceasta arată că este important să se gândească atent la re-homing o pisică, deoarece nu numai că ne supără, dar subliniază și pisica săracă.

Dar dacă ați ajuns la concluzia bine reflectată că nu există altă cale, există câteva lucruri de luat în considerare pentru a face ca tranziția cât mai netedă și a garanta o a doua șansă fericită pentru pisica ta.

Nu vă publicați niciodată pisica ca "Gratuită de o casă bună"!

rehomecat7

Îți sfătuiesc cu fermitate publicitatea pe animalul dvs. de companie ca "Gratuit la o casă bună" ca activitate larg răspândită, cum ar fi utilizarea pisicilor și pisicilor ca "momeală" în luptele de câine sau la Halloween pentru așa-numitele "Halloween".

Când câțiva ani înapoi, pisica mea Momo a avut pisoi, am invitat fiecare persoană la domiciliu, așa că am reușit să obțin o impresie despre casa pe care o vor merge la. Într-o zi a sosit o doamnă și mi-a spus povesti despre pisicile pe care le avea înainte și când a menționat că o pisică avea probleme și ea a pus-o în jos, vă pot asigura că nu a rămas lungă.

Am ales să mă bazez pe sentimentul meu intestinal, care nu se stinge niciodată, cu animale în special. De asemenea, am asigurat că am primit actualizări / fotografii ale pisicilor mei, așa că am fost sigur că am făcut alegerea potrivită pentru o casă iubitoare.

Privat

Re-homing pisica ta prin intermediul prietenilor, familiei sau colegilor este, de asemenea, o opțiune bună. În primul rând, aveți încredere în ei și dacă nu vă pot lua pisica în sine, ei pot cunoaște pe cineva care au încredere și ar lua în considerare adoptarea pisicii voastre.

Oficial

Desigur, un adăpost de salvare este cea mai bună alegere de cele mai multe ori. Dacă nu aveți un adăpost aproape de dvs., sunt sigur că veți găsi un mesaj online sau social media. În zona mea avem ajutorul animalului, net Kerry, care se conectează cu orice alt voluntar de salvare sau adăpost. Ei fac o lucrare fantastică în jurul animalelor de companie pierdute, furate și re-homing. Ei primesc toate detaliile necesare de la dvs., împărtășiți-le peste tot pe mass-media sociale și asigurați-vă că găsiți o casă potrivită pentru animal.

Doar ultimele puncte de luat în considerare:

  • Re-homing printr-o organizație de salvare sau un adăpost este cel mai profesionist mod de a vă întoarce pisica. Asigurați-vă că este un adăpost non-ucide!
  • Dacă vă decideți să faceți singuri în mod privat, întâlniți cu oamenii cu fața în față. Poate îi invităm la domiciliu și obțineți o impresie despre persoana și vedeți cum interacționează cu pisica voastră. Nu vă fie frică să puneți multe întrebări.
  • Nu vă reînnoiți niciodată pisica sau pisoiul înainte de a verifica persoana și circumstanțele lor, deoarece există pericolul ca pisica dvs. să fie utilizată ca "momeală" sau în alte practici ilegale.
  • Cereți proprietarului să vă dea actualizări / fotografii în primul an de re-homing. Dacă refuză, fie îngrijorată!
  • Dacă noua casă este destul de aproape, sfătuiți noul proprietar al nevoii de a păstra pisica în interior timp de cel puțin 3-4 săptămâni pentru a cunoaște bine teritoriul lor bine și pentru a le împiedica să se îndepărteze acasă.

Pisicile fac parte din familia noastra si din nou, sfătuiesc cu tărie să cântărim întotdeauna mai multe opțiuni înainte de a urmări pasul final pentru a vă da pisicii.

Vă rugăm să deliberat bine și să știți doar că există ajutor acolo pentru un purtător fericit vreodată după aceea.

Despre autor

Chris
de Christine Klein
Autor cu povestiri de pisici purrfect
thebarefootbutterfly.COM

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Retragerea unor caturi și recomandări