Vopsea revizuirea vieții: cum am primit în sfârșit un portret al câinelui meu vechi benzy

Paint-Your-Life-Review

Câinele meu Benzy a murit acum cinci ani, și de când am vrut să obțin un portret al lui.

Benzy a fost de fapt motivul pentru care am decis să încep k9 al meu - după trecerea lui, m-am trezit că mi-am reflectat mult despre timpul nostru împreună și toate lucrurile pe care doresc să le cunosc când l-am luat. Am decis că am vrut să cercetez îngrijirea câinelui și să împărtășesc constatările mele cu lumea - prin urmare, sa născut K9 de Mine!

De când a trecut Benz, am vrut un portret al lui. Un prieten de artist al meu a spus că îl va picta, dar asta a căzut.

Timpul a trecut și am fost prins în ziua de zi a vieții. Apoi am auzit despre Vopsiți-vă viața și a decis că a fost timpul să obținem un portret al iubitului meu amic.

Vopsea procesul de portret al vieții este destul de simplu. După experiența pozitivă am avut, sunt încântați să împărtășesc procesul cu care am trecut cu cititorii. Te voi plimba prin pașii pe care am trecut-o pentru a-mi obține portretul de companie și am împărtășit unele dintre deciziile importante pe care le va trebui să le luați în considerare la punerea în funcțiune a unui portret personalizat.

Pasul 1. Alegerea unei mărimi de portret

Primele lucruri mai întâi - trebuie să alegeți ce dimensiune portret doriți. Am mers cu 20 și # 8243; X 24 & # 8243;.

Puteți alege un număr de dimensiuni între dimensiunea portretului standard 8 și # 8243; X 10 & # 8243; la enormul 48 și # 8243; X 72 & # 8243;.

Ajută la luarea în considerare în cazul în care intenționați să afișați portretul dvs. Dacă sunteți în căutarea unui portret pentru a merge pe o noptieră sau o manta, o dimensiune mai mică de 8 ° C este cea mai bună. Pentru montarea pe perete, aveți opțiuni mai mari, deci luați în considerare spațiul de care aveți nevoie de portret pentru a ocupa și a pleca de acolo.

Pasul 2. Portret mediu (vopsea, creion sau cărbune)

Apoi, va trebui să alegeți mediul pe care doriți ca portretul animalului dvs. pictat în.

Vopseaua dvs. oferă o serie de medii diferite. Dacă nu sunteți sigur ce mediu doriți, ați putea lua în considerare googling câteva stiluri de portret diferite sau priviți prin unele dintre piesele de exemplu în vopsea galeria online a vieții.

Opțiunile includ:

  • Ulei
  • Acril
  • Cărbune
  • Creion negru
  • Creion colorat
  • Pastel
  • Acuarelă

M-am dus cu petrol, așa cum este cel mai popular stil portret și tinde să se țină foarte bine în timp.

Prețul variază pe baza mediului pe care îl alegeți, dimensiunea portretului selectați și opțiunile de încadrare doresc.

Pasul 3. Alegerea fotografiilor pentru a servi ca model pentru portret

Apoi, veți avea nevoie să încărcați câteva fotografii ale câinelui dvs., pe care artistul îl va folosi pentru a se baza pe pictura.

Acestea ar trebui să fie fotografii de bună calitate în care animalul dvs. de companie este clar vizibil și privesc cel mai bine. Puteți lăsa artistul să aleagă ce fotografie cu care să lucreze sau să specificați ce fotografie doriți ca artistul să folosească ca bază (Deși este încă inteligent să încarce mai multe fotografii, astfel încât artistul să poată obține o evaluare completă a colorantului câinelui dvs., postura și aspectul general).

Aici este principala fotografie pe care am decis să o lucrez. Aw, chiar dacă a trecut acum câțiva ani, inima mea încă se topește în bucăți când mă uit la acest pic de bătrânul meu bun:

benzy-foto-original
cei mai dulci de câini

Pasul 4. Alegerea unui artist să lucreze cu

Apoi, vopsea-ți viața vă permite să alegeți un artist specific sau pur și simplu lăsați sistemul să aleagă pentru dvs. Dacă într-adevăr doriți un anumit stil sau aspect, selectarea unui artist specific poate fi calea de parcurs.

Paint-your-life-artiști

Am decis să amintesc pur și simplu să vopsească judecata vieții în alegerea unui pictor.

În cele din urmă, vei fi asociat cu un artist. Vopsiți-vă viața oferă un centru de mesagerie unde puteți discuta un pic cu artistul dvs. despre tot ce ați dori să le spuneți - Poate doriți ca câinele dvs. să colorați puțin diferit de imaginea sau doriți un portret alb-negru, chiar dacă fotografia este în culoare. Poți să o faci cu artistul și să-ți dai seama un gameplan.

După aceea, stați înapoi și lăsați-vă artistul să înceapă!

Pasul 5. Procesul de pictură și editare a portretului

Vopsiți-vă viața Trimite email-uri de actualizare cu privire la procesul de pictură, prezentând fotografii de lucru în proces, care vă permit, de asemenea, șansa de a solicita mici ajustări sau modificări Dacă vedeți ceva ce nu sunteți îndrăgostiți.

Artistul meu a fost un adevărat camp - l-am avut prin aproximativ 7 runde de editări și schimbări. Nu am comandat niciodată un portret înainte, și nu am fost cu adevărat sigur ce am vrut.

La început, l-am întrebat pe artistul să-și întunecă blana gri a câinelui sub ochii lui, ca să aibă un aspect mai tineresc (de când fotografia am lucrat a fost o imagine a câinelui meu în anii lui seniori).

Apoi, când am văzut pictura finală online, am decis că vreau să arate mai mult ca și el în fotografie, cu mai gri mai gri. Am avut artistul adăugând încet mai mult și mai gri înapoi... și apoi l-am rugat să scadă din nou unii gri pentru a ajunge la un amestec perfect că am fost mulțumit.

vopsea-viață-benz-progres

Sunt sigur că toate editările mele au condus artistul sărac nebun, dar a fost minunat să lucrezi cu editările mele și să facă ceea ce am întrebat, chiar dacă aș fi fost un pic de zillă portret.

vopsea-dvs. de viață
editările mele persistente și lungi

Rezultatele finale: o pictura pe care o voi comoara pentru totdeauna

Rezultatul final a fost incredibil. Aceasta este cu siguranță cea mai prețioasă bucată de artă din întreaga mea casă acum.

Nu uita asta K9 de cititorii de mine poate Obțineți 20% din portretul propriu PET cu codul "k9ofmine20" Cat de tare e asta?

De fiecare dată când mă uit la acest portret, îmi amintesc toți cei minunați de ani și Benzy avea împreună. Sunt atât de fericit că am în cele din urmă un portret superb al iubitului meu pooch!

Benzy-Final-Pic
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Vopsea revizuirea vieții: cum am primit în sfârșit un portret al câinelui meu vechi benzy