Opțiuni confortabile de lenjerie de pat pentru chinchillas de companie

Chinchilla în cușcă

Chinchillas au straturi moi și picioare sensibile care au nevoie de ceva moale pentru a sări în jurul. Opțiunile de lenjerie de pat pot părea nesfârșite în timp ce mergeți în jos pe culoarul magazinului de animale, dar unele substraturi sunt opțiuni mult mai bune decât altele.

Carefresh Ultra

Acest pat este mare din mai multe motive. Nu numai că este moale și absorbant, dar este fabricat din hârtie reciclată și nu este praf. Pentru cei dintre noi care se bucură de puțină culoare în viața noastră, veți fi încântați să aflați că vine într-o varietate de culori distractive.

Cell-Sorb Plus, Sun Seed Fresh World, și știrile de ieri

Aceste tipuri de paturi sunt alte tipuri de paturi de hârtie reciclate disponibile pentru proprietarii de animale de companie. Ele sunt materiale compacte care vin în forme peleted. Ele sunt foarte absorbante și nu prafoase, dar nu sunt la fel de moi și pufoase ca Carefresh. Unii proprietari le plac mai bine pentru că nu sunt la fel de ușor ca și cei care se îngrijesc, astfel încât ei să nu fie loviți cu ușurință din cușcă. Multe magazine de companie utilizează aceste produse datorită controlului mirosului și a opțiunilor mari de ambalare, dar este posibil să nu fiți prea preocupați de costul dacă modificați doar unul Chinchilla Cage o dată pe săptămână.

Kayee Total Confort

Similar cu Carefresh, dar cu o etichetă de preț mai mică, lenjeria totală de confort Kayetee este o lenjerie de hârtie reciclată, care este mai bună decât rasurile dvs. de lemn, dar nu la fel de bine ca unele dintre celelalte paturi alternative de hârtie. Proprietarii îl găsesc cu praf, mai puțin absorbant și nu la fel de atractiv ca și alte produse.

Kayee sorbent moale

La fel ca confortul total, sorbentul moale este o pat de hârtie reciclată de la Kayee. Acest pat de pat este mai bun la absorbția urinei și a apei decât confortul total, dar costă mai mult. De asemenea, este foarte variabilă în funcție de lotul pe care îl achiziționați (câteodată pare a fi mult prea mare pentru o cușcă de gerbil).

Kayee Curățenie și confortabilă

Cu toate acestea, un alt lenjerie de pat Kayee, produsul lor curat și confortabil este similar cu Carefresh, dar ușor mai ieftin, mai puțin absorbant, mai ușor și mai moale. În funcție de ceea ce doriți de la așternut, puteți sau nu îl preferați să-i îngrijească.

Lipsa de cânepă de salvare

Nu se găsește cu ușurință, altele decât cele online, paturile de cânepă sunt populare printre fani ecologici. În timp ce nu este la fel de moale ca Carefresh, este foarte absorbant, pare a fi rentabil și bun la controlul mirosurilor.

Țesătură

Mulți proprietari de chinchilla achiziționează țesături cum ar fi fleece, perne sau prosoape de a folosi în incintele lor de când chinchilele iubesc să se ascundă. De asemenea, nu numai că țesăturile absorb lichidele, dar pot fi spălate și reutilizate și vor adăuga toate culorile pe care le alegeți în incintă. Multe accesorii personalizate Chinchilla Fleece există online și sunt realizate manual de crafters pentru a da Chinchilla un aspect personalizat, confortabil.

Pâpt cu pat de porumb

Această lenjerie de pat va absorbi lichidele și este ieftină, dar nu face prea mult pentru miros, nu este la fel de moale ca și alte opțiuni și trebuie monitorizată pentru creșterea mucegaiului. Nu este recomandat pentru casele Chinchilla.

Hârtie Shavings Pet Lenjerie de pat

Acesta este un pat foarte moale, absorbant și rentabil și rentabil. Este împachetat în blocuri și se extinde într-o cantitate enormă de așternut pe care le puteți răspândi cu generozitate în casa lui Chinchilla. Este ușor, astfel încât să poată fi lovit ușor și este făcută din directoare de hârtie reciclată.

Opțiunile de lenjerie de pat fără sfârșit vor continua să fie fabricate, dar veți găsi cea mai bună opțiune pentru dvs. și pentru Chinnie încercând câteva dintre ele. Decideți ce este cel mai important pentru dvs. (costul, absorbția, mirosul etc.) și apoi încercați câteva produse similare. Dar nu uitați să vedeți ce preferă animalul dvs. de companie. El va fi cel care petrece mai mult timp în asta decât tine!

Aspen Shafings

Aspen este o rasă mai fină a lemnului decât pinul și cedrul și mulți proprietari se bucură încă de absorbția și aroma pe care o oferă în plus față de cât de ieftin este. Downsidele de Aspen sunt, în special, praful și faptul că pare să rămână la tot, cum ar fi păturile de chinchilla. Dacă aveți nevoie de așternut ieftin într-un vârf, alegeți Aspen peste celelalte rase de lemn.

Shavings de pin

Această rasă de lemn este un pat clasic de animale de companie, dar nu mai este lenjeria ideală pentru chinchillas. Rusurile de lemn nu sunt foarte absorbante.

Avertizare

Există o discuție că uleiurile de pin pot provoca probleme de sănătate în chinchilla voastră și chiar și-au tăiat picioarele. Cel mai bine este să evitați acest produs din lemn cu totul.

Cedar Shafings

Doar spuneți nu la scufundările Cedar. Cedar a fost popular din cauza aromei naturale pe care a renunțat, dar acum există opțiuni mult mai sigure disponibile pentru proprietarii de animale de companie. Stați departe de așternutul de cedru!

Avertizare

Catedra de cedru sunt ieftine și găsite peste tot, dar sunt, de asemenea, toxice pentru chinchilla ta, deoarece provoacă probleme respiratorii și alergice, precum și schimbări hepatice.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Opțiuni confortabile de lenjerie de pat pentru chinchillas de companie